Tam avatarlık.Bu arada Bensu Soral'ın neresi çirkin arkadaşlar yapmayın hadi @Çiğdem- 'i anladık kıskançlıktan öyle diyor da erkeklere ne oluyor
![]()
Tam avatarlık.Bu arada Bensu Soral'ın neresi çirkin arkadaşlar yapmayın hadi @Çiğdem- 'i anladık kıskançlıktan öyle diyor da erkeklere ne oluyor
![]()
Damla Colbay hakkında yorumun nedir?hadi oradan be sende onları etkim altına alıyorum ben![]()
![]()
![]()
Güzel der kesin.Damla Colbay hakkında yorumun nedir?
![]()
bu dizinin kadın oyuncuları berbat ayoll bensuya bu kıza ve çağatayın annesine her hafta düzenli 1 puan veriyorum oyuncuya puan verme etkinliğindeDamla Colbay hakkında yorumun nedir?
![]()
Hadi Bensu'yu biraz çok az anlarım da Damla baya tatlı Çiğdem şimdi hakkını yeme bari 2 puan et sen.bu dizinin kadın oyuncuları berbat ayoll bensuya bu kıza ve çağatayın annesine her hafta düzenli 1 puan veriyorum oyuncuya puan verme etkinliğinde![]()
![]()
![]()
Hadi Bensu'yu biraz çok az anlarım da Damla baya tatlı Çiğdem şimdi hakkını yeme bari 2 puan et sen.![]()
hahah hayırr bu dizinin kadın oyuncularında iş yok @sürgünüm ve @sokak sanati da bana katılıyor@Çiğdem- 'e ilk defa katılıyorum, dizinin kadın oyuncuları istenilen seviyede değil. Ekli dosyayı görüntüle 52358
@Çiğdem- 'e ilk defa katılıyorum, dizinin kadın oyuncuları istenilen seviyede değil. Ekli dosyayı görüntüle 52358
Ben çirkin demedim zaten. @Billy KaneYa olay oyunculuk değil, bence de iyi değil oyunculukları ama çirkin değil işte Bensu Soral.
Serenay o leveli atlamış bir kere, kıyaslanmaz.Ben çirkin demedim zaten. @Billy Kane
Serenay Sarıkaya seviyesinde değiller. Çağatay'ın yanında daha iddialı bir isim görmek isterdim.