Tam avatarlık. Aslında hepimiz bu resmi avatar yapıcaz çiko foruma girmez valla.Bu arada Bensu Soral'ın neresi çirkin arkadaşlar yapmayın hadi @Çiğdem- 'i anladık kıskançlıktan öyle diyor da erkeklere ne oluyor
Tam avatarlık. Aslında hepimiz bu resmi avatar yapıcaz çiko foruma girmez valla.Bu arada Bensu Soral'ın neresi çirkin arkadaşlar yapmayın hadi @Çiğdem- 'i anladık kıskançlıktan öyle diyor da erkeklere ne oluyor
Damla Colbay hakkında yorumun nedir?hadi oradan be sende onları etkim altına alıyorum ben
Güzel der kesin.Damla Colbay hakkında yorumun nedir?
bu dizinin kadın oyuncuları berbat ayoll bensuya bu kıza ve çağatayın annesine her hafta düzenli 1 puan veriyorum oyuncuya puan verme etkinliğindeDamla Colbay hakkında yorumun nedir?
Hadi Bensu'yu biraz çok az anlarım da Damla baya tatlı Çiğdem şimdi hakkını yeme bari 2 puan et sen.bu dizinin kadın oyuncuları berbat ayoll bensuya bu kıza ve çağatayın annesine her hafta düzenli 1 puan veriyorum oyuncuya puan verme etkinliğinde
Hadi Bensu'yu biraz çok az anlarım da Damla baya tatlı Çiğdem şimdi hakkını yeme bari 2 puan et sen.
hahah hayırr bu dizinin kadın oyuncularında iş yok @sürgünüm ve @sokak sanati da bana katılıyor@Çiğdem- 'e ilk defa katılıyorum, dizinin kadın oyuncuları istenilen seviyede değil. Ekli dosyayı görüntüle 52358
@Çiğdem- 'e ilk defa katılıyorum, dizinin kadın oyuncuları istenilen seviyede değil. Ekli dosyayı görüntüle 52358
Ben çirkin demedim zaten. @Billy KaneYa olay oyunculuk değil, bence de iyi değil oyunculukları ama çirkin değil işte Bensu Soral.
Serenay o leveli atlamış bir kere, kıyaslanmaz.Ben çirkin demedim zaten. @Billy Kane
Serenay Sarıkaya seviyesinde değiller. Çağatay'ın yanında daha iddialı bir isim görmek isterdim.