Show İçerde - Dizi Yorumları

@xemrexxx az sakinles yahu. ben birgun gun boyunca foruma girmesem birgunde anca etiketledigin konulara bakmakla gecer zamanim :A
tempoya alış artık bak çiğdem çikinellası bnm bildirimlere bakmaktan zayıfladı bir deri bir kemik kaldı sen de zayıflarsın yakında fena mı:A

tempoya alış artık bak çiğdem çikinellası bnm bildirimlere bakmaktan zayıfladı bir deri bir kemik kaldı sen de zayıflarsın yakında fena mı:A
Ben zayiflamak istemiyorum ama :A
Geceleri kanit izlerken yemek yiyorum yinede kilo almiyorum :F

İlk bölümler umut vaadediyordu ama geçen bölümü izledikten sonra artık bırakıyorum bu kadar aptalca senaryo yazılmaz karşılarında sanki 5 yaşında çocuk var.Diziyi izlerken gelecek sahnelerde ne olacağını çok kolay tahmin edebiliyorum hiç şaşırtmıyor,dizideki saçmalıklar ve mantıksızlıklar da cabası.Ezel nerde bu nerde..

kız izlerken öğreniliyor bak destere game of thronesta khaleesi yi izlerken dothraki dili öprenmiş hatta @MasacRE- ve @eskici şakır şakır konuşuyormuş o dili :A
ezbere okadarda cahil değiliz aslında hal hatır sorabilirim memleket neresi öğrenebilirim yanı öyle sohbet edemesem bile iletişim kurabilirim yani :A :A :A

where are you from :F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

@Forumdash ın çağatay oğlanı her ne kadar mestanla erotik sahneler çekip şişleri eliyle bükse de @Çiğdem- ve @destere yi kunçun kunçun ettirse de sultanıma geçilmekten kurtulamadı :D bu arada meryoşun sayfasında @vadikızı nın facesini açık bıraktım bakın kıvançı koymuş profiline kim bilir kaç gün fantezi yaptı o resimle:A @denizz19 @mrt-06 @cookies @dosimosi @eskici @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 52592 Ekli dosyayı görüntüle 52593
Bunu tekrar guncelle ilerleyen günlerde :A

@Forumdash ın çağatay oğlanı her ne kadar mestanla erotik sahneler çekip şişleri eliyle bükse de @Çiğdem- ve @destere yi kunçun kunçun ettirse de sultanıma geçilmekten kurtulamadı :D bu arada meryoşun sayfasında @vadikızı nın facesini açık bıraktım bakın kıvançı koymuş profiline kim bilir kaç gün fantezi yaptı o resimle:A @denizz19 @mrt-06 @cookies @dosimosi @eskici @Harunnn60
bu arada @vadikızı nin facenide ögrenmis olduk.

bu arada @vadikızı nin facenide ögrenmis olduk.

:F:F:Fgizli değildi ki dosicim

Terbiyesizzz yer cücesi seniii:F:F sen yapıyosun herhalde bana diyorsun allah allah:F:F

paylastigi fotograflarin 99% erkek :A
arkadas listesinide kurcalayacaktim ama gizlemis gerci fotograftaki begenilerden liste az cok cözuluyor :A @vadikızı