Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye 20 Dakika Engeli

20 dakika o erkek oyuncu yüzünden kaybedecek her iddasına varım daha popüler yakışıklı birini bulsalar güzel olur derdim ama pek sanmıyorum yinede iyi reytinglerle başlar :)

Herkesin senin gibi yapacağını nerden biliyorsun destere olağanüstü güçlerin filan varda biz mi bilmiyoruz eğer öyleyse sen git intikam için çalış bence
20 Dakika zirveyi ele geçirdiğinde görüşürüz :)

20 dakikayı sevdiğim için gerçekleri söyleyemiyordum beni zorlama dream:)) 20 dakika sn yaz balkanlar gibide olabilir :))

20 dakika o erkek oyuncu yüzünden kaybedecek her iddasına varım daha popüler yakışıklı birini bulsalar güzel olur derdim ama pek sanmıyorum yinede iyi reytinglerle başlar :)

çok yakışıklı olmasına gerek yok orjinaline bakarak sadece daha üst düzey yetenekte biri gerekirdi

ne tartışıyosunuz 20 dakikanın zirveyi alamsı için en az 8-8.5 reyting gerekiyor starın dizi tutturma oranı başrollerin son dizlerini düşününce bu diziden fazla bir şey beklememek en doğal düşüncedir

total 5 ab 6 alır diyelim en iyi ihtimal :))

20 dakikayı sevdiğim için gerçekleri söyleyemiyordum beni zorlama dream:)) 20 dakika sn yaz balkanlar gibide olabilir :))

Senin gerçelerin seni ilgilendirir destere senin fikrin senin düşüncen
Dediğim gibi şurda 2 gün kaldı reytingler geldiğinde konuşmak daha mantıklı :)

odtü herzamanki gibi başbakana külahı ters giydirdi

odtü tabikide yalnız değil şu an o tarz şeyler varsada protesto kapsamının o kadar büyüyeceğini zannetmiyorum ..

Hukumet yalakacilari olan univ.'lere kalsa zaten lafini bile acmaz bu konunun, bi gerceklerin, gozu kapaliligin karsisinda dimdik duran bi kac ilim irfan yuvasi varda , yaki uyandiriyoruz :)

Senin gerçelerin seni ilgilendirir destere senin fikrin senin düşüncen
Dediğim gibi şurda 2 gün kaldı reytingler geldiğinde konuşmak daha mantıklı :)

daha önce konuşsak cezamı yazacaklar sanki ama benim tahminlerim yüzde 99 tam tutar yani totalde 3. ab grubunda 2. olacaktır 20 dakika diyorum salı sonuçlara bak bana hak vereceksin :))

benim gerçeklerim beni ilgilendirir herkesin gerçekleri kendisini ilgilendirir yani konumuzla alakalı değil gerçeklerin kimi ilgilendirdiği herkes kendi gerçeğini yazıyor benim gerçeğim bu .. benim gerçeğimde yüzde 99 tuttuğuna göre gerçeğime değer verirsin umarım :))

Sali günlerinin en cok izlenen dizisi yazmislar ama sali günlerinin lideri degisti... sali günleri en cok izlenen dizi ”Benim icin Üzülme" !

kanal d korkudan öbgç nin yeni bölümünü piyasaya sürcek demekki...ama öbgçnin devri kapandı artık ..biü de izleyiciyi aşırı doz dramla boğan bir yapım...20 dakika sağlam bir senaryo ile görücüye çıkarsa liderliği stara kolaylıkla getirecektir...salı gecelerinin muhteşem ve vadi gibi lider bir diziye ihtiyacı var...:aynen:

- - - Ekleme - - -

200 dakika samar sow yapacak
şamarları otomatik olarak sıralayacak....

kanal d korkudan öbgç nin yeni bölümünü piyasaya sürcek demekki...ama öbgçnin devri kapandı artık ..biü de izleyiciyi aşırı doz dramla boğan bir yapım...20 dakika sağlam bir senaryo ile görücüye çıkarsa liderliği stara kolaylıkla getirecektir...salı gecelerinin muhteşem ve vadi gibi lider bir diziye ihtiyacı var...:aynen:

- - - Ekleme - - -

şamarları otomatik olarak sıralayacak....

O devir , tolatlari yapistirdiginda, tokat devri diyceksiniz :d

Neyse salı günü görücez sonuçları :D
Ve gördük sonuçları :)
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]01.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:58:06[/TD]
[TD="align: center"]21:51:54[/TD]
[TD="align: center"]5,34[/TD]