Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye 20 Dakika Engeli

yakup hey öyle oluyo zaten biü 3 haftadır eziyodu bu hafta geçtiniz diye bi sakin :D

20 Dakika'ya tutmaz diyenler maşallah 20 Dakika'nın adının geçtiği her haberde eksik olmuyorlar
Gözünüzde tutmayacak bir işse bir kere yazar dahada o dizi ile ilgilenmezsiniz hem içten içe diziyi bekliyorsunuz hemde tutmaz diye diziye çamur atıyorsunuz şurda 2 gün kaldı tutacak mı tutmayacak mı hep birlikte göreceğiz ama tuttuğu zaman benden çekeceğiniz var haberiniz olsun :D
Ayrıca 20 Dakika ile ilgilendiğiniz kadar merakla beklediğiniz dizi ile ilgilenmiyorsunuz o dizi için 2 gurupdada zirve şansı imkansız herhalde sizde bunu bildiğiniz için 20 Dakika'ya sardınız :)

senin gibi mi :d

- - - Ekleme - - -

polat berenle sek sek oynayacak merak etme tek kaleye dönüştürecek maçı :d kaçışınız yok özetimiz bile geçecek :D

esat potaya çevirdi polatı kimseyle sek sek oynayacak takati kalmadı :))

kendini kurtarsın önce en kısa zamanda vadi kepenkleri kapatır :))

20 Dakika'ya tutmaz diyenler maşallah 20 Dakika'nın adının geçtiği her haberde eksik olmuyorlar
Gözünüzde tutmayacak bir işse bir kere yazar dahada o dizi ile ilgilenmezsiniz hem içten içe diziyi bekliyorsunuz hemde tutmaz diye diziye çamur atıyorsunuz şurda 2 gün kaldı tutacak mı tutmayacak mı hep birlikte göreceğiz ama tuttuğu zaman benden çekeceğiniz var haberiniz olsun :D
Ayrıca 20 Dakika ile ilgilendiğiniz kadar merakla beklediğiniz dizi ile ilgilenmiyorsunuz o dizi için 2 gurupdada zirve şansı imkansız herhalde sizde bunu bildiğiniz için 20 Dakika'ya sardınız :)

ne diyon dream :))

ben izleyeceğim 20 dakikayı ama öbgz den sonra tekrarını izlerim yani herkeste benim gibi yapacağı için yine salının kralı öbgz olacaktır 20 dakika ikinciliği kapsa başarılıdır kapamazsa yazık olur :)

Obgzk ile ilgili yazi varsa , o benim konumdur..

Merak ettim yaa.. :) ist'da da bi peotesto kopar diye soylentiler var o yuzden, kac haftadir protestolardan felegimiz sasirdi. :) malum odtu yalniz degil. Rektoru istifaya cagiriyoruz :)

odtü herzamanki gibi başbakana külahı ters giydirdi

odtü tabikide yalnız değil şu an o tarz şeyler varsada protesto kapsamının o kadar büyüyeceğini zannetmiyorum ..

ne tartışıyosunuz 20 dakikanın zirveyi alamsı için en az 8-8.5 reyting gerekiyor starın dizi tutturma oranı başrollerin son dizlerini düşününce bu diziden fazla bir şey beklememek en doğal düşüncedir

ne diyon dream :))

ben izleyeceğim 20 dakikayı ama öbgz den sonra tekrarını izlerim yani herkeste benim gibi yapacağı için yine salının kralı öbgz olacaktır 20 dakika ikinciliği kapsa başarılıdır kapamazsa yazık olur :)

Herkesin senin gibi yapacağını nerden biliyorsun destere olağanüstü güçlerin filan varda biz mi bilmiyoruz eğer öyleyse sen git intikam için çalış bence
20 Dakika zirveyi ele geçirdiğinde görüşürüz :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil