Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye 20 Dakika Engeli

20 Dakikanın totalde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini geçeceğini düşünmüyorum.Ab grubunda da sbt sonuçlarına göre Seksenleri geçemez.Tns de ab dizisi olabilir ama :)

20 Dakikanın totalde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini geçeceğini düşünmüyorum.Ab grubunda da sbt sonuçlarına göre Seksenleri geçemez.Tns de ab dizisi olabilir ama :)

iki gruptada zirvede yer alıcak 20 dakika

- - - Ekleme - - -

bakalım bu 3 dizi yarışından hangisi galip çıkacak?

20 dakika aga my sever olarak biü bırak 20 dakika basla heycan bu dizide mahsun batacak zaten onu bırak aga :D

her yol mübah artık :D
korkaklık yapmaıp millet eğlence programalrına dalacakken diziyi yayınlıyolar

- - - Ekleme - - -

20 dakika aga my sever olarak biü bırak 20 dakika basla heycan bu dizide mahsun batacak zaten onu bırak aga :D

Neye göre karar verdin Mahoni.Başlamamış ve el üstünde tutulan çok dizi gördük yanlış mıyım ama söndüler hemen.Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin kemikleşmiş izleyicisi var.Artı Benim İçin Üzülme de izleyiciyi şimdilik elinde tutuyor bakalım.Bu yorumu yapmak için henüz erken :)

Neye göre karar verdin Mahoni.Başlamamış ve el üstünde tutulan çok dizi gördük yanlış mıyım ama söndüler hemen.Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin kemikleşmiş izleyicisi var.Artı Benim İçin Üzülme de izleyiciyi şimdilik elinde tutuyor bakalım.Bu yorumu yapmak için henüz erken :)

ikisinede tokadı basar

çünkü 20 dakika starda:) aynşştayn mıyım la ben :d

Dizi bence fazla şişiriliyor.He tabiki güzel reytingler alır ondan şüphem yok ama bence abartılacak kadar yüksek alamayacak :)

- - - Ekleme - - -

zaten 20 dakika başladığında BİÜ özet olacak ve BİÜ 21.00a doğru başlıyo ozamana kadar 20 dakika izlerim beğenirsem belki 20 dakikaya başlarım bakalım

Eeeee ne var yani my de 2 ocakta starda oda ara vermi😵da reytingim düsmesin diyemi ara vermio yani?

her salı öbgz birinci olur her iki grupta

20 dakika totalde üçüncü ab grubunda ikinci olur

biü totalde ikinci ab grubunda üçüncülükte yer alır

başkada bişey olmaz boşuna kendinizi yormayın :))

öbgz nin 20 dakikayı engellemek için 1 ocakta yayınlanması stratejidir

20 dakikanın ilk bölümü dizilerin olmayacağı bir günde yayınlamak istemeside stratejidir

ama sonuç dediğim gibi olur öbgz her iki grupta kral olur :))

biü nasıl eziyosa 20 dakkada bikaç haftaya ezer :d çok sevinmeyin biü yi sadece bu hafta geçebildiniz haftalardır eziyo biü :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil