20 Dakikanın totalde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini geçeceğini düşünmüyorum.Ab grubunda da sbt sonuçlarına göre Seksenleri geçemez.Tns de ab dizisi olabilir ama![]()
bakalım bu 3 dizi yarışından hangisi galip çıkacak?
her yol mübah artık![]()
korkaklık yapmaıp millet eğlence programalrına dalacakken diziyi yayınlıyolar
iki gruptada zirvede yer alıcak 20 dakika
- - - Ekleme - - -
20 dakika aga my sever olarak biü bırak 20 dakika basla heycan bu dizide mahsun batacak zaten onu bırak aga![]()
Neye göre karar verdin Mahoni.Başlamamış ve el üstünde tutulan çok dizi gördük yanlış mıyım ama söndüler hemen.Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin kemikleşmiş izleyicisi var.Artı Benim İçin Üzülme de izleyiciyi şimdilik elinde tutuyor bakalım.Bu yorumu yapmak için henüz erken![]()
Neye göre karar verdin Mahoni.Başlamamış ve el üstünde tutulan çok dizi gördük yanlış mıyım ama söndüler hemen.Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin kemikleşmiş izleyicisi var.Artı Benim İçin Üzülme de izleyiciyi şimdilik elinde tutuyor bakalım.Bu yorumu yapmak için henüz erken![]()
zaten 20 dakika başladığında BİÜ özet olacak ve BİÜ 21.00a doğru başlıyo ozamana kadar 20 dakika izlerim beğenirsem belki 20 dakikaya başlarım bakalımiki gruptada zirvede yer alıcak 20 dakika
- - - Ekleme - - -
20 dakika aga my sever olarak biü bırak 20 dakika basla heycan bu dizide mahsun batacak zaten onu bırak aga![]()
zaten 20 dakika başladığında BİÜ özet olacak ve BİÜ 21.00a doğru başlıyo ozamana kadar 20 dakika izlerim beğenirsem belki 20 dakikaya başlarım bakalım