Herkesin senin gibi yapacağını nerden biliyorsun destere olağanüstü güçlerin filan varda biz mi bilmiyoruz eğer öyleyse sen git intikam için çalış bence
20 Dakika zirveyi ele geçirdiğinde görüşürüz![]()
Obgzk ile ilgili yazi varsa , o benim konumdur..
20 dakika o erkek oyuncu yüzünden kaybedecek her iddasına varım daha popüler yakışıklı birini bulsalar güzel olur derdim ama pek sanmıyorum yinede iyi reytinglerle başlar![]()
ne tartışıyosunuz 20 dakikanın zirveyi alamsı için en az 8-8.5 reyting gerekiyor starın dizi tutturma oranı başrollerin son dizlerini düşününce bu diziden fazla bir şey beklememek en doğal düşüncedir
20 dakikayı sevdiğim için gerçekleri söyleyemiyordum beni zorlama dream) 20 dakika sn yaz balkanlar gibide olabilir
)
odtü herzamanki gibi başbakana külahı ters giydirdi
odtü tabikide yalnız değil şu an o tarz şeyler varsada protesto kapsamının o kadar büyüyeceğini zannetmiyorum ..
Son haftalarda 20 Dakika'nın adının geçtiği her konu senin konun oldu yalnız![]()
Senin gerçelerin seni ilgilendirir destere senin fikrin senin düşüncen
Dediğim gibi şurda 2 gün kaldı reytingler geldiğinde konuşmak daha mantıklı
Sali günlerinin en cok izlenen dizisi yazmislar ama sali günlerinin lideri degisti... sali günleri en cok izlenen dizi ”Benim icin Üzülme" !
Şimdi Öbgzk nin Salı gün yeni bölümü var mı? Yok mu?
şamarları otomatik olarak sıralayacak....200 dakika samar sow yapacak
kanal d korkudan öbgç nin yeni bölümünü piyasaya sürcek demekki...ama öbgçnin devri kapandı artık ..biü de izleyiciyi aşırı doz dramla boğan bir yapım...20 dakika sağlam bir senaryo ile görücüye çıkarsa liderliği stara kolaylıkla getirecektir...salı gecelerinin muhteşem ve vadi gibi lider bir diziye ihtiyacı var...:aynen:
- - - Ekleme - - -
şamarları otomatik olarak sıralayacak....
Ve gördük sonuçlarıNeyse salı günü görücez sonuçları![]()