yatutmazsa ))
Yatatursa, gulsenin yarutarsa sarkisiyla heves yapiyo ama tutmayinca, boş'a dinledigi zamana uzulecek
yatutmazsa ))
tutar dest merak etme sen
biü nasıl eziyosa 20 dakkada bikaç haftaya ezer çok sevinmeyin biü yi sadece bu hafta geçebildiniz haftalardır eziyo biü
tutmz boşuna uğraşma hayal kırıklığı yaşamanı istemem )
tutmz boşuna uğraşma hayal kırıklığı yaşamanı istemem )
sen önce polatı kurtar intikam fırtınası çok yakın )
biüyü başkası düşünsün )
Ben 100 mahoniye bedelim, evel allah hepinizlede basa cikarimMahonileştirmeyin beni zirvede yer alacak dizi
Ben 100 mahoniye bedelim, evel allah hepinizlede basa cikarim
Neyse salı günü görücez sonuçları
tabi canım çıkarsın çıkarsın kaf dağına çıkarsın ancak
varsada ben aktif olarak olayın içinde değilim )Destere bisey sorucam sana , suanda sizin univ'de protesto ihtimali var mi ?
senin gibi mi
- - - Ekleme - - -
polat berenle sek sek oynayacak merak etme tek kaleye dönüştürecek maçı kaçışınız yok özetimiz bile geçecek
varsada ben aktif olarak olayın içinde değilim )
20 Dakika'ya tutmaz diyenler maşallah 20 Dakika'nın adının geçtiği her haberde eksik olmuyorlar
Gözünüzde tutmayacak bir işse bir kere yazar dahada o dizi ile ilgilenmezsiniz hem içten içe diziyi bekliyorsunuz hemde tutmaz diye diziye çamur atıyorsunuz şurda 2 gün kaldı tutacak mı tutmayacak mı hep birlikte göreceğiz ama tuttuğu zaman benden çekeceğiniz var haberiniz olsun
Ayrıca 20 Dakika ile ilgilendiğiniz kadar merakla beklediğiniz dizi ile ilgilenmiyorsunuz o dizi için 2 gurupdada zirve şansı imkansız herhalde sizde bunu bildiğiniz için 20 Dakika'ya sardınız
20 Dakika'ya tutmaz diyenler maşallah 20 Dakika'nın adının geçtiği her haberde eksik olmuyorlar
Gözünüzde tutmayacak bir işse bir kere yazar dahada o dizi ile ilgilenmezsiniz hem içten içe diziyi bekliyorsunuz hemde tutmaz diye diziye çamur atıyorsunuz şurda 2 gün kaldı tutacak mı tutmayacak mı hep birlikte göreceğiz ama tuttuğu zaman benden çekeceğiniz var haberiniz olsun
Ayrıca 20 Dakika ile ilgilendiğiniz kadar merakla beklediğiniz dizi ile ilgilenmiyorsunuz o dizi için 2 gurupdada zirve şansı imkansız herhalde sizde bunu bildiğiniz için 20 Dakika'ya sardınız
Merak ettim yaa.. ist'da da bi peotesto kopar diye soylentiler var o yuzden, kac haftadir protestolardan felegimiz sasirdi. malum odtu yalniz degil. Rektoru istifaya cagiriyoruz
ne diyon dream )
ben izleyeceğim 20 dakikayı ama öbgz den sonra tekrarını izlerim yani herkeste benim gibi yapacağı için yine salının kralı öbgz olacaktır 20 dakika ikinciliği kapsa başarılıdır kapamazsa yazık olur