Anca beraber kanca beraber.Ben tek olarak düşünmüştüm, sen eşli demişsin olsun.![]()
Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş
Tepeyi terk eden okçular listesi olmuş bu.Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce![]()
@serhatt
Orası öyle de canim tenis bireysel bir spor olduğundan zaten ben ezelden beridir Nadal ciyimdir.Kendisi solaktir da...Anca beraber kanca beraber.![]()
Tenis menis bilmem bizimki takım oyunu.Orası öyle de canim tenis bireysel bir spor olduğundan zaten ben ezelden beridir Nadal ciyimdir.Kendisi solaktir da...![]()
Tepeyi terk eden okçular listesi olmuş bu.![]()
Eşli tenis te var. Müşrik burada @Aserat mi oluyor?Tenis menis bilmem bizimki takım oyunu.![]()
Ben kendi kendimi savunuyorum müttefiğe ihtiyacım yok.Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş
bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce![]()
@serhatt
Mahalle kavgasına çevirdin ortalığı yeto.96 kilo insanım Totomun kenarıyla çarpsam uçar gidersin hoşt be![]()
Benim mağlup olduğum bir yer yok araştırmanı öneririm.
Senin cevapların tutarlılığı böyleBen kendi kendimi savunuyorum müttefiğe ihtiyacım yok.
Mahalle kavgasına çevirdin ortalığı yeto.
------
Benim mağlup olduğum bir yer yok araştırmanı öneririm.![]()
Evet @Yakamoz-Asi önce nickname ine sonra gerçek adına dizi yaptırmış yani dövize kıymış sen hala arsa, daire al iç anadoludabKaos dediğin burası mı @xemrexxx ?
90a yakın mesaj okuyacak isteğim yok
Birazdan anket işime el atarım
Bu dizinin ilk bölümüne bakarım ben de. Sonra duruma göre bakarız devami için.
Yok böyle sermayelerde varEvet @Yakamoz-Asi önce nickname ine sonra gerçek adına dizi yaptırmış yani dövize kıymış sen hala arsa, daire al iç anadoludaböropaya gitmişsin ama mantık hala angara Yenimahalle
(Aserat mort oldu biraz da sana saldıralım
)
Hah bir sen eksiktin...
Hem imana hem de Elma'yı çöpe atmaya geliyor.![]()
+1.Yasak Elma konuşmak isteyen yorum konusuna yol alabilir.![]()
Sen de müdahil oldun yalnız.
Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş
bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce![]()
@serhatt
Ben kendi kendimi savunuyorum müttefiğe ihtiyacım yok.![]()
Kendi kendilerine gelin güvey olmalarına rağmen bize laf soktuklarını zannetmelerine iyi güldüm.Ay siz ne boşboğaz çıktınız 5 sayfa savunma mı olurNeyse malum dizinin final sahnesini atıp Salı sabahına kadar konuyu kapatıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 119690
Ay siz ne boşboğaz çıktınız 5 sayfa savunma mı olurNeyse malum dizinin final sahnesini atıp Salı sabahına kadar konuyu kapatıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 119690
Uyanık batuş cevap vermeyelim diye gece yazıyor yemezler tatlım yemezler cicim herkese haddini bildirdikKendi kendilerine gelin güvey olmalarına rağmen bize laf soktuklarını zannetmelerine iyi güldüm.![]()
Frce ne ?Uyanık batuş cevap vermeyelim diye frce yazıyor yemezler tatlım yemezler cicim herkese haddini bildirdikayrıca elma nasıl büyük bir marka ki son yılların en büyük yapım şirketinin yeni dizisinde bile gündemde o var kudurun
![]()