Ömer - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Kaos dediğin burası mı @xemrexxx ?
90a yakın mesaj okuyacak isteğim yok :A
Birazdan anket işime el atarım :A

Bu dizinin ilk bölümüne bakarım ben de. Sonra duruma göre bakarız devami için.

Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş

bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce :A :A @serhatt
Ben kendi kendimi savunuyorum müttefiğe ihtiyacım yok. :A
96 kilo insanım Totomun kenarıyla çarpsam uçar gidersin hoşt be :A
Mahalle kavgasına çevirdin ortalığı yeto. :A
------

Maçın sonucu belli: @Aserat mağlup, @xemrexxx @serhatt ve oyuna sonradan giren ben farkla galip geldik. :A
Benim mağlup olduğum bir yer yok araştırmanı öneririm. :Z

Mahalle kavgasına çevirdin ortalığı yeto. :A
------

Benim mağlup olduğum bir yer yok araştırmanı öneririm. :Z
Senin cevapların tutarlılığı böyle :A

------

Kaos dediğin burası mı @xemrexxx ?
90a yakın mesaj okuyacak isteğim yok :A
Birazdan anket işime el atarım :A

Bu dizinin ilk bölümüne bakarım ben de. Sonra duruma göre bakarız devami için.
Evet @Yakamoz-Asi önce nickname ine sonra gerçek adına dizi yaptırmış yani dövize kıymış sen hala arsa, daire al iç anadoludab:X öropaya gitmişsin ama mantık hala angara Yenimahalle :A (Aserat mort oldu biraz da sana saldıralım:A)

Evet @Yakamoz-Asi önce nickname ine sonra gerçek adına dizi yaptırmış yani dövize kıymış sen hala arsa, daire al iç anadoludab:X öropaya gitmişsin ama mantık hala angara Yenimahalle :A (Aserat mort oldu biraz da sana saldıralım:A)
Yok böyle sermayelerde var :A @Yakamoz-Asi
BAE585C0-3F9E-4CEF-9BD0-F1CE9A046D07.jpeg

Ömer'in konusunda dizi dışında her şey konuşuldu, yetmedi konuyla alakası olmayanlar bile kendine paye çıkarmak için damladı. :) Yasak Elma konuşmak isteyen yorum konusuna yol alabilir. :)

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş

bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce :A :A @serhatt

Ay siz ne boşboğaz çıktınız 5 sayfa savunma mı olur :A Neyse malum dizinin final sahnesini atıp Salı sabahına kadar konuyu kapatıyorum :F
ezgif-1-5c00d9ae1f.jpg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Ay siz ne boşboğaz çıktınız 5 sayfa savunma mı olur :A Neyse malum dizinin final sahnesini atıp Salı sabahına kadar konuyu kapatıyorum :FEkli dosyayı görüntüle 119690

Kendi kendilerine gelin güvey olmalarına rağmen bize laf soktuklarını zannetmelerine iyi güldüm. :A
Uyanık batuş cevap vermeyelim diye gece yazıyor yemezler tatlım yemezler cicim herkese haddini bildirdik :X ayrıca elma nasıl büyük bir marka ki son yılların en büyük yapım şirketinin yeni dizisinde bile gündemde o var kudurun :A

Son düzenleme: