Ömer - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Ünlü filozof yıldız argun kuyucu Yıldırım yılmaz ın dediği gibi 'arsıza kazık çakmışlar bir çıtırtı geldi demiş' seninki o hesap sesleri karıştırıyon yani :A
Üzülüyorum komedi anlayışınızın bu kadar kısıtlı oluşuna. :A
------

Çok güzel olmuş tanıtım. Merakla bekliyorum. :Z

Durmayın daha da saplayın. :Z
Sedef'in başarısızlığını söylediğim için mi suçlu oldum. :A

Fj2nS4kXgAAGyv2.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
------

Sedef'in başarısızlığını söylediğim için mi suçlu oldum. :A
Yok mesele sadece kişi değil. Ama dün reyting konusunda yazdığın genel olarak o mesajların etkisi var. :A Aynı oranları senin dizilerin alsa havaya uçarsın (kaldı ki 3 alan dizinin oranına bile iyi diyorsun :A ) Gelmiş burada boş yapıyorsun. :A Ayrıca 6 sezondur sürekli şu dizi Yasak Elma’yı bitirir deyip zortlaman da aşırı gülünç. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Dersini almıştır artık :A neyse @Alos gacısı nerede o da 2-3 mesaj atsaydı ölürdü belki kaknem :A işe yarayacağı zaman kayboluyor. Ss
------

Ne mana (b)
Konunun aldığı hit sayısının artışı sadece dizinin gündeme bomba gibi düşmesiyle alakalı Twitter'a bak görürsün. :A Ayrıca ders alınacak bir şey mi vardı ki alayım. :A

Yok mesele sadece kişi değil. Ama dün reyting konusunda yazdığın genel olarak o mesajların etkisi var. :A Aynı oranları senin dizilerin alsa havaya uçarsın (kaldı ki 3 alan dizinin oranına bile iyi diyorsun :A ) Gelmiş burada boş yapıyorsun. :A Ayrıca 6 sezondur sürekli şu dizi Yasak Elma’yı bitirir deyip zortlaman da aşırı gülünç. :A
Seni biliyorum da diğer şahsın karın ağrısı başka olduğu için nefret kusacak yer arıyor. :A İsterse dünyanın en düşük reytingini alsın en azından böyle pespaye bir işi izleyip 6 yıl harcamaktan iyidir. :A
------

Hasret kalmıştım böyle kaliteli laf sokuşlara gece gece keyiflendim sayenizde. :A @xemrexxx
Daha birkaç gün önce Kurak Günler için kaliteli derken şimdi dünyanın en varoş laf atma çabalarına da kaliteli demen komik. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Seni biliyorum da diğer şahsın karın ağrısı başka olduğu için nefret kusacak yer arıyor. :A İsterse dünyanın en düşük reytingini alsın en azından böyle pespaye bir işi izleyip 6 yıl harcamaktan iyidir. :A
------

Daha birkaç gün önce Kurak Günler için kaliteli derken şimdi dünyanın en varoş laf atma çabalarına da kaliteli demen komik. :A
Asıl senin karın ağrın başka. :A Bu gece sağlam kapaklar yedin valla çok keyifli bir gece oldu. :A

Kurak Günler’le bunun ne alakası var yine saçmaladın ama sen de haklısın bu kadar laf yesem ben de konuyu çevirmeye çalışırım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok şükür alnım ak kimseye karşı bir nefretim de yok karın ağrımda. Kendisiyle karıştırmasın kimseyi. :Z

Sürekli kendi izlediklerini övüp insanların izlediği, sevdiği şeyleri aşağılayan birine doğruları söylediğim için şimdilerde bana kin kusuyor. Eee boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
İsmime yakışır bir tanıtım olmamış bu ne arkadaş :A :F konuda daha çok atraksiyon var tanıtıma göre. :A

Şaka bir yana Gökçe Bahadır için inşallah diyorum, hayırlı olsun. :D

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Asıl senin karın ağrın başka. :A Bu gece sağlam kapaklar yedin valla çok keyifli bir gece oldu. :A

Kurak Günler’le bunun ne alakası var yine saçmaladın ama sen de haklısın bu kadar laf yesem ben de konuyu çevirmeye çalışırım. :A
Varoş laf atma çabası diye bir tabir kullanan kişinin 6 yıldır elma çöpe gidecek diye sürekli olarak sayıklaması kaçıncı seviye bir varoşluk bilen söylesin lütfen. :F