Ömer - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Dersini almıştır artık :A neyse @Alos gacısı nerede o da 2-3 mesaj atsaydı ölürdü belki kaknem :A işe yarayacağı zaman kayboluyor. Ss
------

Ne mana (b)
@serhatt 10 kişiye bedel :A :Z. Akşam özel işlerim vardı gelemedim :A :A @serhatt'ın yerden yere vuruşunu zamanında izlemeyi çok isterdim :Z . Patates püresi yapmış birilerini her zaman olduğu gibi :F :F

Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş

bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce :A :A @serhatt
Boşuna dememişler hayatı dümen olanın rotasına güven olmaz diye. :A
------

@serhatt 10 kişiye bedel :A :Z. Akşam özel işlerim vardı gelemedim :A :A @serhatt'ın yerden yere vuruşunu zamanında izlemeyi çok isterdim :Z . Patates püresi yapmış birilerini her zaman olduğu gibi :F :F
Aaa mersi canım. :A Kendini kaf dağında görenlerin gerçekleri görmesini sağladım hepsi bu. :Z

Ortam iyice çirkeflerle dolup taşmış durulmaz burada. :F Kendilerini Kaf Dağı'nda gören tek kişi dün geceden beri yazdığı iki uyduruk cümleyle "had bildirdiğini" sananlar olsa da daha fazla uzatıp bu saçma sapan muhabbeti sürdürmeye niyetim yok. :A

Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş oldu :A ibret alın @Özgür @12.Adam @Alos @dosimosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Cervantes :X

Sendeki çene kimsede yok ki ablayı görsem soracam sen hamileyken ne yedin de bu oğlun bu kadar çenesek oldu diye :A
------

Kaos dediğin burası mı @xemrexxx ?
90a yakın mesaj okuyacak isteğim yok :A
Birazdan anket işime el atarım :A

Bu dizinin ilk bölümüne bakarım ben de. Sonra duruma göre bakarız devami için.

Mutlaka oku çok eğlenceli okuması zeyno :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Teaser'ı görünce korktuğum başıma gelecek diye düşünüyorum. Orjinal dizide muhafazakar olan elisheva karakterini burada seküler, muhafazakar bir aileye gelin gelmesi asla düşünülemeyecek türde biri yapmışlar. Kızılcık Şerbetine rakip gibi olmuş

3. Sezon hariç gayet dinlendirici olan diziyi bol entrikalı, dramlı hale çevirecekler gibi.

3. Sezon konularına gelebilirse -ki hiç sanmıyorum, o kadar sürse bile senaryo Mahkum'daki gibi orjinaliyle epey alakasız hale gelir o kadar sürede- zaten bol dramlı olacak. Shtisel'in son sezonu da özellikle pandemi döneminde Netflix sayesinde çok izlendiği için 3 yıl vb. Bir süre sonra çekilmişti. Oyuncuların az da olsa yaşlandığı bile belli oluyordu.

Son düzenleme:
Kızılcık Şerbeti izleniyor ve tuttu diye OGM'nin "sözde" gerçek hayat hikayelerini bırakıp ona benzer diyebileceğimiz bir diziyi hemen uyarlaması ve yayına sokması? :A

Şaka bir yana Yalı Çapkını gibi ses getirecek sezonun sürpriz işlerinden biri geliyor diyebilirim; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın oyunculuğu Cem Karcı'nın yönetmenliği ile birleşince harika bir iş ortaya çıkmış/çıkacak. Merakla bekliyorum. :Z

Kızılcık Şerbeti izleniyor ve tuttu diye OGM'nin "sözde" gerçek hayat hikayelerini bırakıp ona benzer diyebileceğimiz bir diziyi hemen uyarlaması ve yayına sokması? :A

Şaka bir yana Yalı Çapkını gibi ses getirecek sezonun sürpriz işlerinden biri geliyor diyebilirim; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın oyunculuğu Cem Karcı'nın yönetmenliği ile birleşince harika bir iş ortaya çıkmış/çıkacak. Merakla bekliyorum. :Z

Sözde değil bir keree

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy