@serhatt 10 kişiye bedelDersini almıştır artıkneyse @Alos gacısı nerede o da 2-3 mesaj atsaydı ölürdü belki kaknem
işe yarayacağı zaman kayboluyor. Ss
------
Ne mana![]()
@serhatt 10 kişiye bedelDersini almıştır artıkneyse @Alos gacısı nerede o da 2-3 mesaj atsaydı ölürdü belki kaknem
işe yarayacağı zaman kayboluyor. Ss
------
Ne mana![]()
Boşuna dememişler hayatı dümen olanın rotasına güven olmaz diye.Yanlız @batuhankaralar A güvenen yayan kalır hep derim 1-direkte dönerek dans eden Turabi hayranı @Maskeli Fedai 2- batuş
bunlara güvenen bu gece @Aserat ın başına gelen gibi savaşta tek kalır hemen sıvışırlar karşı tarafı görünce![]()
@serhatt
Aaa mersi canım.
Hak edene hak ettiği gibiAaa mersi canım.Kendini kaf dağında görenlerin gerçekleri görmesini sağladım hepsi bu.
![]()
Always.Hak edene hak ettiği gibi![]()
Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş olduibret alın @Özgür @12.Adam @Alos @dosimosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Cervantes
![]()
Kaos dediğin burası mı @xemrexxx ?
90a yakın mesaj okuyacak isteğim yok
Birazdan anket işime el atarım
Bu dizinin ilk bölümüne bakarım ben de. Sonra duruma göre bakarız devami için.
Salı sabahı reytinglere baktığımda düşüş görürsem benden çekeceğin varBoşuna dememişler hayatı dümen olanın rotasına güven olmaz diye.![]()
Yıllardır göremediğiniz düşüşü görürseniz ben mutlu olacağım sizin için. Çünkü acınacak haldesiniz artık.Salı sabahı reytinglere baktığımda düşüş görürsem benden çekeceğin var![]()
Kızılcık Şerbeti izleniyor ve tuttu diye OGM'nin "sözde" gerçek hayat hikayelerini bırakıp ona benzer diyebileceğimiz bir diziyi hemen uyarlaması ve yayına sokması?
Şaka bir yana Yalı Çapkını gibi ses getirecek sezonun sürpriz işlerinden biri geliyor diyebilirim; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın oyunculuğu Cem Karcı'nın yönetmenliği ile birleşince harika bir iş ortaya çıkmış/çıkacak. Merakla bekliyorum.![]()
Tahminimce 23 Ocak Pazartesi başlar. Çok güzel bir yapım geliyor. Umarım ilk bölümden 8+ alır.😊Tanıtım Twitter'da 1 milyon görüntülemeyi geçmiş, 2 binden de fazla alıntı almış. Sezonun dizisi geliyor!![]()
Tanıtım Twitter'da 1 milyon görüntülemeyi geçmiş, 2 binden de fazla alıntı almış. Sezonun dizisi geliyor!![]()
Bu dediğin olursa kızılcık şerbetini pazartesiye koymayan Show kafasını taşlara vururTahminimce 23 Ocak Pazartesi başlar. Çok güzel bir yapım geliyor. Umarım ilk bölümden 8+ alır.😊
Koysa bile "ÖMER" gömer.Bu dediğin olursa kızılcık şerbetini pazartesiye koymayan Show kafasını taşlara vurur![]()
Seni gömsünler
Mezar taşım sensin.Seni gömsünler![]()
Tahminimce 23 Ocak Pazartesi başlar. Çok güzel bir yapım geliyor. Umarım ilk bölümden 8+ alır.😊
Sürebilir.Çünkü yılbaşında kanallar reklam anlaşmalarını yenileyecekleri için, 23 olmasa da 9 veya 16 Ocak'ta yayına başlayabilir. @STARO kadar sürer mi ya