Bazen bir 6 yıl daha devam etse de iyice kudursalar diye düşünmüyor değilim.Varoş laf atma çabası diye bir tabir kullanan kişinin 6 yıldır elma çöpe gidecek diye sürekli olarak sayıklaması kaçıncı seviye bir varoşluk bilen söylesin lütfen.![]()
Bazen bir 6 yıl daha devam etse de iyice kudursalar diye düşünmüyor değilim.Varoş laf atma çabası diye bir tabir kullanan kişinin 6 yıldır elma çöpe gidecek diye sürekli olarak sayıklaması kaçıncı seviye bir varoşluk bilen söylesin lütfen.![]()
Ne kapağı yemişim ateş olsa cürmü kadar yer yakacak birini mi ciddiye alacağım.Asıl senin karın ağrın başka.Bu gece sağlam kapaklar yedin valla çok keyifli bir gece oldu.
Kurak Günler’le bunun ne alakası var yine saçmaladın ama sen de haklısın bu kadar laf yesem ben de konuyu çevirmeye çalışırım.![]()
Sen bir Ömer olarak hangisini seçerdin![]()
E sen de aynı şeyleri 6 sezondur 500 kere söylüyorsun.Ne kapağı yemişim ateş olsa cürmü kadar yer yakacak birini mi ciddiye alacağım.Aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyor sanki ilk kez görüyorum.
Sadece kalite anlayışının birkaç günde bu kadar gerilemesine işaret ettim ama Selahattin Paşalı'nın dizisinin konusunda Kurak Günler'i anmak o kadar alakasız kaçmadı.![]()
Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş olduNe kapağı yemişim ateş olsa cürmü kadar yer yakacak birini mi ciddiye alacağım.Aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyor sanki ilk kez görüyorum.
Sadece kalite anlayışının birkaç günde bu kadar gerilemesine işaret ettim ama Selahattin Paşalı'nın dizisinin konusunda Kurak Günler'i anmak o kadar alakasız kaçmadı.![]()
Eskiden daha çok söylerdim şimdi Twitter'a ağırlık verdiğim için uzun süre sonra ilk kez söyledim ama bazıları anında kudurdu yine.E sen de aynı şeyleri 6 sezondur 500 kere söylüyorsun.
Kalite anlayışım hep en yükseklerde oldu, arada senle ortak zevklerimiz oluyor diye şımarma.Aksine gurur duy benimle aynı noktada buluştuğun için.
![]()
Çenesi en güçlü sen olduğunu herkes biliyor zaten senin kadar çenesi düşük mü var yıllardır asla azalmadın.Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş oldu bir kez dahaibret alın @Özgür @12.Adam @Alos @dosimosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Cervantes
![]()
Hiç alakan olmayan bir şeye durduk yere müdahil olduğun içindir.Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş olduibret alın @Özgür @12.Adam @Alos @dosimosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Cervantes
![]()
Aynen çenesi en güçlü sensin ama yıllardır gönderememişsin, zekası en güçlü olarak ben gerekeni, senin yapamadığını yaparım.Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş oldu bir kez dahaibret alın @Özgür @12.Adam @Alos @dosimosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Cervantes
![]()
Aynen canım en son Sipahi için de diyordunuz noldu fıs çıktı.Eskiden daha çok söylerdim şimdi Twitter'a ağırlık verdiğim için uzun süre sonra ilk kez söyledim ama bazıları anında kudurdu yine.
Çöp Adam'ın kalite seviyesi en yüksekse yanmışsın diyebiliyorum.![]()
Çenesi en güçlü sen olduğunu herkes biliyor zaten senin kadar çenesi düşük mü var yıllardır asla azalmadın.![]()
Sana zirveler yakışır.
Bence fazlasına gerek yok olacakları kadar rezil oldular zaten.Bazen bir 6 yıl daha devam etse de iyice kudursalar diye düşünmüyor değilim.![]()
Herkes gitti arada birkaç laf atacak kalsın ki forumun tadı olsunAynen çenesi en güçlü sensin ama yıllardır gönderememişsin, zekası en güçlü olarak ben gerekeni, senin yapamadığını yaparım.![]()
Sipahi için dediğimi hatırlamıyorum erkek işi niye onu etkilesin zaten.Aynen canım en son Sipahi için de diyordunuz noldu fıs çıktı.
Çöp Adam’ın konuyla alakasını çözemedim, yine olmadı.![]()
Mantıklı.Herkes gitti arada birkaç laf atacak kalsın ki forumun tadı olsun![]()
Tenis maçımı seyrediyoruz.E sen de aynı şeyleri 6 sezondur 500 kere söylüyorsun.
Kalite anlayışım hep en yükseklerde oldu, arada senle ortak zevklerimiz oluyor diye şımarma.Aksine gurur duy benimle aynı noktada buluştuğun için.
![]()
96 kilo insanım Totomun kenarıyla çarpsam uçar gidersin hoşt beHiç alakan olmayan bir şeye durduk yere müdahil olduğun içindir.Çenenin altında kal.
![]()