Ömer - Tanıtım Fragmanı | Star TV - Yeni Dizi

Varoş laf atma çabası diye bir tabir kullanan kişinin 6 yıldır elma çöpe gidecek diye sürekli olarak sayıklaması kaçıncı seviye bir varoşluk bilen söylesin lütfen. :F
Bazen bir 6 yıl daha devam etse de iyice kudursalar diye düşünmüyor değilim. :A

Asıl senin karın ağrın başka. :A Bu gece sağlam kapaklar yedin valla çok keyifli bir gece oldu. :A

Kurak Günler’le bunun ne alakası var yine saçmaladın ama sen de haklısın bu kadar laf yesem ben de konuyu çevirmeye çalışırım. :A
Ne kapağı yemişim ateş olsa cürmü kadar yer yakacak birini mi ciddiye alacağım. :F Aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyor sanki ilk kez görüyorum. :A

Sadece kalite anlayışının birkaç günde bu kadar gerilemesine işaret ettim ama Selahattin Paşalı'nın dizisinin konusunda Kurak Günler'i anmak o kadar alakasız kaçmadı. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Ne kapağı yemişim ateş olsa cürmü kadar yer yakacak birini mi ciddiye alacağım. :F Aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyor sanki ilk kez görüyorum. :A

Sadece kalite anlayışının birkaç günde bu kadar gerilemesine işaret ettim ama Selahattin Paşalı'nın dizisinin konusunda Kurak Günler'i anmak o kadar alakasız kaçmadı. :A
E sen de aynı şeyleri 6 sezondur 500 kere söylüyorsun. :A

Kalite anlayışım hep en yükseklerde oldu, arada senle ortak zevklerimiz oluyor diye şımarma. :A Aksine gurur duy benimle aynı noktada buluştuğun için. :A

Aferim sadece @serhatt a laf edip bana laf atmaktan çekinmen iyi olmuş böylece herkes bir kere daha çenesi en güçlü kişiyi görmüş oldu :A ibret alın @Özgür @12.Adam @Alos @dosimosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Cervantes :X

E sen de aynı şeyleri 6 sezondur 500 kere söylüyorsun. :A

Kalite anlayışım hep en yükseklerde oldu, arada senle ortak zevklerimiz oluyor diye şımarma. :A Aksine gurur duy benimle aynı noktada buluştuğun için. :A
Eskiden daha çok söylerdim şimdi Twitter'a ağırlık verdiğim için uzun süre sonra ilk kez söyledim ama bazıları anında kudurdu yine. :A

Çöp Adam'ın kalite seviyesi en yüksekse yanmışsın diyebiliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Eskiden daha çok söylerdim şimdi Twitter'a ağırlık verdiğim için uzun süre sonra ilk kez söyledim ama bazıları anında kudurdu yine. :A

Çöp Adam'ın kalite seviyesi en yüksekse yanmışsın diyebiliyorum. :A
Aynen canım en son Sipahi için de diyordunuz noldu fıs çıktı. :A

Çöp Adam’ın konuyla alakasını çözemedim, yine olmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çenesi en güçlü sen olduğunu herkes biliyor zaten senin kadar çenesi düşük mü var yıllardır asla azalmadın. :A
images (31).jpeg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür