Star Ömer - Dizi Yorumları

Fragmanın sonu berbat. Bi kurtulamadık Süreyya'dan. Orjinalinde konu tek seferde bitiyordu. Kesin son sahnedir bir de.

Nisa - Hakan konusunda; Hakan yurt dışından döndükten sonra gayet de normal bir eş, baba oluyordu. Böyle saçmalıklar yoktu. Kısa bir süre Emine ile sorun yaşıyordu o kadar. Eşini aldattığı kişi dizide yoktu zaten. Nisanın Şef olayı da yoktu. -Bu kısımları vakit olursa bi ara yazarım-

Nisa ile Hakan hatırladığım kadarıyla 4 çocukla diziye başlayıp, 5. Çocuk 2. Sezon başında oluyordu. Ya da 5 çocuktan sonra 6. Da olmuş olabilir.

Son düzenleme:

Fragman bomba valla Süreyyaya sinir oldum saç baş yolduracak bana yine ya

Reactions: Mehmet Can
Aynen öyle nasıl gider Ömer anlamadım ya sinir oldum sana iftira attı bu kız nasıl odasına gider ya

Yine çok güzel analiz yapmışsın valla bencede süreyyadan kurtuluşumuz yok gibi
17. Bölümde Süreyya'dan kurtulmanın yolları açılıyor gibi. Ama süreç sezon finaline kadar gider, orada gönderilir gibi geldi bana.
------

Hakan'ın diziden sezon finalinde çıkarılacağını düşünüyorum. Zaten iki konusu vardı birr tanesi Gamze/Ömer evliliğini öğrenmesi, ikinicisi Yaman'ın annesi ile olan yaşamı. Her ikiside yarı yarıya ortaya çıktı bana göre. Dizide kalma ömrü azaldı. Sezon finalinde fişi çekilecektir.

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
Hakan orjinal hikayeden taban tabana zıt karakterde gösteriliyor. Hakan'ın eve dönüşünden sonrası tamamen bizimkilerin yazımı. Hakan'ın böyle ..... Olmaması gerekiyordu. Yoksa dizinin orjinalinde, başta evi terk edip eşini aldatmış olması haricinde, geri döndükten sonra hiç bir kötülüğü yoktu. Son bölüme kadar da vardı kendisi.

Genel itibariyle Shtisel'in sadece ilk sezonunun haklarını satın aldıklarını düşünüyorum. Orjinal hikayeye göre sadece ilk sezon olması gereken ve aslında Akive Shtisel'in (Ömer)'in 2. Sezondaki eşi Libbi Shtisel karakterinden daha arka planda olan Elisheva (Gamze)'yi Gökçe Bahadır gibi önemli bir oyuncunun oynamasından belli. 3 sezonun tamamını almış olsalardı Gamze karakterinin, Ertan Saban'ın Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde parlaması gibi etki yapacak bir oyuncu tarafından sahnelenmesi gerekirdi.

Son düzenleme:
Peki daha sonradan sezon haklarını satın almaya devam edemezler mi?

Peki daha sonradan sezon haklarını satın almaya devam edemezler mi?
Genel itibariyle Shtisel'in sadece ilk sezonunun haklarını satın aldıklarını düşünüyorum

Üstte belirttiğim husus benim öngörüm, gerçekliğini bilemeyiz açıklanmadıkça.

Dizinin gidişatı şu an Shtisel'in 2. Ve 3. Sezon hikayesini almamışlar veya alsalar da Ömer'in aşk hayatı konusunda ciddi farklar olacak şekilde olabilir. 2. Sezon Libbi ve 3. Sezonda Racheli ile olabilecek sahneleri Gamze ile yapabilirler. Gökçe Bahadır'sız devam etmezler.

Ay inşAllah

Bölümü izledim. Bir sonuca doğru bağlanmaya gitmek yerine daha fazla karmaşaya sebep oldu 17.Bölüm. Fragmanıda bu da devamı niteliği oldu benim için. Ömer o sıkışık halden bir şekilde çıkacak gibi ancak Gamze tarafında olaylar daha fazla bir süreç alacakmış gibi duruyor. Süreyya tam bir Ömer delisi çıktı.

Aynen öyle ortalık karışıyor bakalım neler olacak

Dizinin bu bölümü belki de sezonun bölümüydü. Dizi de yeni bir evreye geçileceği bu bölümün son kısmı ile iyice anlaşıldı. Ancak bölüm adına sevmediğim bir tek konu oldu. Şu bölüm sonlarını ne olursun hiçbir dizide fragman sonunda vermesinler ya. Resmen hevesi kursakta kalıyor insan izlerken. Yok mu bunun bir başka yolu? Bir çok dizide daha denk geliyorum..

İkinci fragmanda yayınlandı. Yani senarist iyi ki evlendirdi. 4 bölümde bir meteor düşmedi Gamze ile Ömer'e. Olaylara gel ya. Olacak iş değil. Çıkması gereken karakterler varken. Yenileri geliyor. Lüzumsuz karekterlerin rolü uzadıkça uzuyor. Süreyya ile Erdal gidebilir mi artık veya Süreyya. Madem Gamzenin eski eşi geldi daha fazla kötü karektere gerek yok dizide. İkisi yada biri gitmeli artık. Çok uzattılar..

Ömer dizisi gitmesi gerekenler sıralı tam liste;
1.Erdal, 2.Süreyya, 3.Figen, 4. Fatma, 5. Süreyya'nın Babası, 6. Süreyya'nın Annesi, 7. Tahir'in kızı, 8. Tahir'in kızının erkek arkadaşı, 9. Zerrin, birde bonus olarak gideceğini sanmıyorum ama 10. olarak Tahir'i sezon finalinde gönderebilir misiniz? Hani en azından bir 6/7 tanede gitse bana kâfi. Ama en fazla 3 kişi gider sezon finalinde. Onlardan bir tanesi de Süreyya olacak zaten artık biliniyor.

Son düzenleme:
Yeliz kim?