Güzel günler'i senin de izlemene sevindim.bende bu bakista ve beklentideyim. gokce bahadir oyunculugu diye bir durum mevcut, bir cok cevremden es dost tanidigim ve tanimadigim(kimi youtube yorumlari vs) gokce dolayli diziye baslamis gibi... hem ekrana yakismasi hem cok iyi oyunculugu bunda etken olsa gerek. en azindan benim adima bu yonde.
elbette dizi de diger degerli oyunculari da begenerek izliyorum. misal baris falay ,gokce den sonra dizinin baslamasini bekledigim onemli bir aktor.
selahattin pasali nin izledigim ilk dizisi. dolayisiyla salt bu dizideki oyunculuguna vurgu ve ovgu yapiyorum izledigim sahneler dolayli.
yan rollerden, onceki islerden -aramizda kalsin / menajerimi arama- dizilerinde oynayan *gamze karaduman'in da dizinin kadrosun da yer aliyor olmasi da memnuniyet verici idi ben dahil oyunculugunu begenenler adina.
bu dizi sayesinde misal *emine karakterini izlemis oldum. yetenekli bir kardesimiz,onu cok acik. dilerim istedigi gibi bir kariyeri olur. begenerek izliyoruz.
velhasil, sayet *orj dolayli *gokce bahadir diziden cikarsa, cok zor denklem olur en azindan benim adima diziye devam etme adina. . . basta da belirttigim gibi,kendisi dolayli diziyi bekledim ve basladim.
*oyunculuk dolayli izledigim bir is omer dizisi. dolayisiyla ,ulkemizde de kadin oyuncular arasinda en saglam isimlerin arasinda gordugum basarili bir oyuncunun <> etkili oyunculugunu izlemek icin yeni dizisini hali hazirda keyif alarak izliyorum. sevgili @Aserat in da belirttigi gibi, bizim versiyon umarim gokce'yi daimi olarak tutar.
elbette, *orj diziyi sevenlerin , bizim versiyonda kim oynuyor dan -ziyade- daha cok ana konsept ve hikaye odakli bakmasi, yadirganacak bir duru degil.
ben saygi duyarim bu bakista olanlara, , , fakat bakis acisi dolayli -misal ben oyunculuklari on plana aldigimdan -bu nedenle *bold *karakterlerin daimi olarak *devam etmesi bakisindayim.<->bu da, bu dizi ozelinde *gokce bahadir.
@Mehmet Can detayli analiz ve yorumun icin kendi adima tesekkur ederim.
bu arada, @Aserat ve senin disinda, ben de *guzel gunler izleyicisi oldugumu araya ilistireyim not edeyim dedim.
iyi seyirler dilerim.
Güzel Günler'i Üsküdar Merkezine al, Mihran, Mihrimah Sultan Camii Müezzini olsun, Selma da vefat eden bir Üsküdar Çarşısı esnafının dul eşi olsun. Eskiden yaşadığım yerler.
İsimleri örnek olsun diye yazdım, normalde Ömer dizisinin kendi oyuncularıyla Ömer ve Gamze olacak.
Ömer dizisinin yapılması gereken uyarlaması bu şekilde olmalıydı.Masumlar apartmanı v2 değil. Birebir yapsan, Fatih Çarşamba'da geçmesi lazım da olmaz o iş.
Son düzenleme: