Bölüm oldukça güzeldi.Tahir ‘in başına gelenlere bayıldım.23. BÖLÜM FRAGMANI
Bölüm oldukça güzeldi.Tahir ‘in başına gelenlere bayıldım.23. BÖLÜM FRAGMANI
En başından beri sessizce içimden söylediğimi şimdi sesli söylüyorum. Gökçe Bahadır bu role fazlaydı. Özelden daha önce bahsettiğim kişi olmalıydı bence. "Elisheva" uyarlamasına da uygundu. Elisheva ile Gamze birebir aynı değil diyebiliriz. Akive ile Ömer de tam aynı değil. Zaten uyarlamalarda illa ki fark olur.yeni sezon ilk bolum koca bir hayal kirikligi oldu benim adima.
dolayisiyla da detaya girmedim bolume dair.
yeni bolumun her iki fragmani da ilk bolumun ek$iliginde gorunuyor...
ps;
gokce bahadir 8-9 bolume dizi den cikarsa sasirmam.
bence -nisa konusu- ilk sezonki sef ve mutfak uzerinden devam edilebilirdi,,guzel bir kimya yakalanmisti . @Mehmet Can ?
ha ,nisa koskte olursa daha fazla sahnesi olur,replik olur diye dusunmuslerse bilemem. kosk sahnelerini ozetle genel anlamda begenmedim .
ustteki konu disinda , bir izleyici onerisi olarak babaanne bir an once eski sagligina kavussun.
peki, senin bu nokta da yorumun nedir. yani, babaanne dizi den ayrilmali mi ?
Simay Barlasın rolünden bir tık farklı şekilde ilerleyebilir diye düşünüyorum. Orada iki karekterde Simayın sevdiğini biliyordu. Burada ikiside durumdan haberdar olmayabilir bu yönden bir farklılık ile ilerleyebilir.ben elbette uclu vs konusunun tekrar(ilk sezon simay barlarin rolu) islenmesi taraftari degilim.
Hakan niye affedildi bende anlayamıyorum. Ben boşanmak istiyorum diyen kişi gitti birden. Gamzeye ve Hakana bunu dediğini gördük biliyoruz. Ayrıca Şef ile iyi bir ikili olmak üzereydi ne oldu ne bitti bilemiyoruz.keza, hakan'in affedilmesi de asiri irrite ve sacma bir durum.
Bu denklemde Gamzeye orjinalde ne oluyor bilmiyorum. Ama sadece bir tahmin yürütürsem, üçüncü sezon olma ihtimalini de düşünerek ucunu açık bırakabilirler bu meselenin.omer ~ gamze *dokusu kanimca - incitilmeden/geri donusu olamayacak hasarlarla islenmemeli. . .
Bu denklemde Gamzeye orjinalde ne oluyor bilmiyorum.
Hakan niye affedildi bende anlayamıyorum.
Şimdi ne söylesem havada kalabilir iki bölüm içerisinde. Ama karmaşık bir yapı oluşturmaya kalkılırsa dizide Nilüfer karekterine dikkat etmenizi öneririm. Ama yine dediğim gibi olmayadabilir. 24. Bölümü Nilüfer üzerinden dikkatli bir şekilde izleyeceğim.bak bunu yapma yaaa
iyi mi oldu - merak ettim.
gamze-omer , emine-yaman
sen dahil , bunu da merak eden bayagi kitle var anlasilan.