32.bölümün 01:31:50 den itibaren yayınlanan sahnedeki mekan neresi? Ömer ile kadının konuṣtuğu yer.
Bu kanıya nasıl vardın?Gamzenin annesi, içten içe Reşat Hoca'yı mı seviyordu yani? 🤔😕
Nuran ile birlikte Reşatın evine geldikleri bir sahne vardı yeni bölümde. Orada Reşatın eşim ile annemin yanında böyle davranamazsınız dedi. O laftan sonra bir üzüldü, kırıldı gibi kadın. Bir ben yanlız kaldım yani şeklinde cümleler sarf etti. Acaba kendisi mi seviyordu diye bende düşünmedim değil.Bu kanıya nasıl vardın?
Allah'ım Çarşamba ve fragman yayınlandı. Hayırdır birine bir şey mi oldu. Cuma akşamı olmasına alışmıştım.
28. Bölümden itibaren geçen 6 haftadaki düşüncelerini merak ediyorum. Benim kafamda hala inanmadığım bir denklem var. Ama önce senin düşüncelerini merak ediyorum. Sonra bende birleştirip yazacağım.* .evet boyle bir hissiyat bende de birakti.
bu arada , bolumun giris ve kapanis sekanslari fazla adrenalli oldu.
ps;
naif omer den kirinti kalmamis malesef...
gamze'yi her anlam da fazla darliyor. < bayagi elestiri yazilmis youtube yorumlarinda.
Yazının şimdilik bu kısımda yazan tarafına cevap vereceğim. Daha ayrıntılı yarın yazacağım.sule , omer den ziyade gamze'ye zarar verecek . bu tabii benim tahminim
Bu konuda bende senin gibi düşünüyorum. Gereksiz uzatıyor Ömer. Ne evde olup biten ile herhangi bir haberi var, ne neler olduğunu soruyor bir de yetmiyor Gamze olup bitenleri söylemesine rağmen yinede trip atıyor. Gamze eylem'e geçince de bu sefer de kızıyor.omer yine sasirtmamis tutulan eve gitmemis,,,,,
birde uzerine halen tavir yapiyor vs.......
Ben kendi adıma Vicdan/Tahir denkleminde bir hareketlilik bekliyordum. Daha önceki mesajlarımdada belirtmiştim. Vicdan bence hala yalan söylüyor. Aklının bir yerinde Ademoğlu ailesinden intikam almak var. Vicdan'ın Tahir sonrası geçmişi, Ademoğlu ailesine anlattığı gibi değil. Buna eminim. İzleyip göreceğiz.fragmanda en beklemedigim sahne - vicdan-tahir sahnesi. surpriz oldu.
En büyük rakiplerinden birisi geliyor, Kızıl Goncalar. Ondan öncesinde böyle bir şey yapmaları gerekiyordu ama bu yaptıkları yeter mi kendilerini kurtarmalarına bilemiyorum.gec oldu ama guc oldu .sezon basindan beri izleyiciler fragman gec gelisine, haftalik bolum tanitiminin cok az yapilmasina,ozen gosterilmemesine devamli elestiri yapiyordu.ben dahil,eminim sende ayni dusunuyorsundur .
<
son donemde kanal gittikce sasirtmaya basladifragmanlari erken vermeler, uzerine 2.fagmanlari da sicagi sicagina vermeler vs .
hayretler icerisindeyim iyi anlamda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?