Star Ömer - Dizi Yorumları

32.bölümün 01:31:50 den itibaren yayınlanan sahnedeki mekan neresi? Ömer ile kadının konuṣtuğu yer.

Bu kanıya nasıl vardın?
Nuran ile birlikte Reşatın evine geldikleri bir sahne vardı yeni bölümde. Orada Reşatın eşim ile annemin yanında böyle davranamazsınız dedi. O laftan sonra bir üzüldü, kırıldı gibi kadın. Bir ben yanlız kaldım yani şeklinde cümleler sarf etti. Acaba kendisi mi seviyordu diye bende düşünmedim değil.

Allah'ım Çarşamba ve fragman yayınlandı. Hayırdır birine bir şey mi oldu. Cuma akşamı olmasına alışmıştım.
------

28. Bölümden itibaren geçen 6 haftadaki düşüncelerini merak ediyorum. Benim kafamda hala inanmadığım bir denklem var. Ama önce senin düşüncelerini merak ediyorum. Sonra bende birleştirip yazacağım.

Adım Farah konusunu bitirmiş olabiliriz ikimiz ama ortak dizi ve hikaye düşüncelerimiz hala var. ✌️✌️☺️

Senaryo o kadar kendini belli ediyor ki, hem Ömer hem Gamze ikiside aldatacak bence.

Reactions: 12.Adam
Tövbe yarabbi, başımıza taşlar yağacak. Ömer'in haftalar sonra 2. Fragmanı geldi aaaa dostlar, aaa dostlar..

34. Bölüm de geride kaldığına göre yorumlayalım madem.
İlk olarak Gamze/Çiçek cephesinden başlayalım. Çiçek evlilik durumu meydana çıktığından beri Gamze'ye her bölüm istisnasız annelik ve aile konusunda sürekli laf atıyor. Hatta bölümün bir yerinde Ömer/Reşat beraber özür konuşması yaparken Gamze, Çiçeğe çok üzülmüş ve konuşmanın bitmesi için içeri dalmıştı. Ancak dizinin sonlarına doğru Çiçek, Gamze'ye yine lafını esirgememiş ve Gamzede sen üzülmeye değmezsin demişti. Yaman'ın annesinin dizide kötü bir karekter olduğunu bilmeyenimiz yok. Ama acaba Çiçek de dışarıda iyi ama aile içine geldi mi kötü biri mi onu görmüş olacağız sanırım ileriki bölümlerde. Ben bu konuda ortada kaldım Çiçek karekteri adına. Kötü de olabilir iyide. Gidişat düşündüğüm gibi olursa benim için kötü karekter olmuş olacak. Onu da birazdan aşağıda belirteceğim.

Şimdide gelelim Emine/Yaman/Nilüfer cephesine. Bu cephede de Emine'nin Yamandan bir çekincesi var. Hepimiz anlamışızdır sanırım. Emine, Nilüfer'i kıskanıyor mu, Yaman'ın Nilüfer ile konuşmasını mı istemiyor yada Yaman'ın Nilüfer'i sevebileceğini düşünüpte görüşmesini istemiyor Nilüfer ile onuda ilerleyen bölümlerde daha net göreceğiz gibi.
Ama bu noktada oluşabilecek bir denklemden banhsetmek istiyorum. Eda ve Emine ikilisinin Atilla ile tanıştığını gördük. Ben bu ikiliye Yaman ve Nilüfer'inde ilerleyen bölümlerde katılacağını düşünüyorum. Ki Yaman Atillayı ayrılırken gördü. Eda, Emine, Yaman ve Nilufer dörtlüsü Atillanın ağına düşecek gibi duruyor. Gelelim en cafcaflı kısma;bence Çiçek Hanım, bir yerlerde toplantılara sohbetlere gidiyor ve bu sohbetlerin Tahir'in hocam dediği kişi ile bağlantısı var. Yani Çiçek Hanım aslında bu sohbetlerin yönetici kademesinde olabilir ve burada öğrendiği veya öğretildiği bilgiler dolayısı ile Gamze'ye bu şekilde davranıyor olabilir. Çiçek Hanım'ın yönetici kadrosunda her şeyi bilerek yaptığı ve buna göre hareket ettiğini görürsem benim için kötü bir karekter olarak anılacaktır.
Son kısım biraz karışık oldu gibi ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. İyi okumalar dilerim. İyi seyirler.
@Dante

Ekleme yapalım. Olası bu ikinci fragmana kadar susuyorum. (gelirse tâbi)

sule , omer den ziyade gamze'ye zarar verecek . bu tabii benim tahminim
Yazının şimdilik bu kısımda yazan tarafına cevap vereceğim. Daha ayrıntılı yarın yazacağım.
Senin tahminini kabul etmekle beraber, bana öyle geliyor ki Şule karekteri ile Gamze sonrası oluşacak olan başrole oynamış olacak senarist.
Daha kısa yazarak anlatmak gerekirse Şule bana göre artık başrol. ÖmGam fan kitlesinin bunu sevmeyecekleri aşikar. Kabulde etmezler zaten. Ama sonuç olarak senaristin yazmış olduğu bir hikaye düşünürsek ve fan kitlesinede boyun eğilmez ise gayet yazabilir. Al sana el arttırımı

İyi okumalar..
(Sadece tahmindir)

omer yine sasirtmamis tutulan eve gitmemis,,,,,
birde uzerine halen tavir yapiyor vs.......
Bu konuda bende senin gibi düşünüyorum. Gereksiz uzatıyor Ömer. Ne evde olup biten ile herhangi bir haberi var, ne neler olduğunu soruyor bir de yetmiyor Gamze olup bitenleri söylemesine rağmen yinede trip atıyor. Gamze eylem'e geçince de bu sefer de kızıyor.
Kendi ailelerini kurma adına oluşturulan bu senaryoda Ömer gerçekten çocuk gibi davranıyor.
Evet dar bir zamanında aile büyükleri bize yardım edebilir ama bu tepkiler artık aşırı fazla kaçıyor Ömer karekteri adına. Bir yerde de dizide kendi çizdiği imajın tersini yapmış oluyor, tutarsızlık var.

fragmanda en beklemedigim sahne - vicdan-tahir sahnesi. surpriz oldu.
Ben kendi adıma Vicdan/Tahir denkleminde bir hareketlilik bekliyordum. Daha önceki mesajlarımdada belirtmiştim. Vicdan bence hala yalan söylüyor. Aklının bir yerinde Ademoğlu ailesinden intikam almak var. Vicdan'ın Tahir sonrası geçmişi, Ademoğlu ailesine anlattığı gibi değil. Buna eminim. İzleyip göreceğiz.

Evet, bana kalırsa da diziye gereken önemi geçte olsa vermeye başladılar. Sadece fragman özelinde değil. YouTubeda da farklı tarzda birlestirmeli videolar yapıldı bu hafta. Bakalım devamı gelecek mi. Ama ne olursa olsun güzel sevindirici bir gelişme..

İyi Seyirler

En büyük rakiplerinden birisi geliyor, Kızıl Goncalar. Ondan öncesinde böyle bir şey yapmaları gerekiyordu ama bu yaptıkları yeter mi kendilerini kurtarmalarına bilemiyorum.

Bölüm özelinde Çiçek'in üzerine çok gidiyorlar. Eminim altından bir şey çıkacak. 🤭☺️ @Dante