- Reaksiyon puanı
- 33,921
- Puanı
- 1,061
Ulan bunlar zaten babasının yüzünden oldu.
O zaten iṣin ayrı tarafı.
Ulan bunlar zaten babasının yüzünden oldu.
Eda bu bölüm, öğrenmesini istemediği kişilerin adlarını Ömer'e söylüyor sonra şak 5 dakika içinde bir bakmışsın yanında bitivermiş.Bizimkiler diziyi bırakır bu gidiṣ ki böyle düṣünen vardır.
Tüm bölüm bir polise gidemediler. Yok babam öğrenmesin falan filan. Ne oldu? Tüm bölüm ağladı babası yine öğrendi. Bu senaristlik mi ṣimdi.
Eda bu bölüm, öğrenmesini istemediği kişilerin adlarını Ömer'e söylüyor sonra şak 5 dakika içinde bir bakmışsın yanında bitivermiş.
Bu bölüm için en sinir olduğum yerlerdendi. Hiç kimse saklayamadı.
Konudan ayrı; Ömer iyi adam dövdü. 😎
Tahir'in Eda'nın durumunu öğrenmesi ile birlikte, Tahir'e ekstra bir parantez daha açmak istiyorum.36 ve 37 karışımlı hatırladığım kadarıyla karekter özelinde yazı yazacağım, bölüm geneli yorumlamaktansa.
ÇİÇEK: 36'da olsun 37'de olsun, Gamze dahil olmak üzere evdeki herkes ile sözlü çatışmalara devam etti. Bazı söylemleri benim dâhi hoşuma gitmiyor. Yani evet iğneleyici özellikle Gamze üzerinden sözleri sanki artık fazlaya kaçıyor gibi. Reşat çok güzel savundu Gamze'yi önceki bölümlerde ve Çiçeğe karşı resmen bu bölümde gözleri ile Gamzeden alttan alması için konuştu diyebilirim. Ancak bu hoşgörü veya alttan alma ne derseniz deyin 38'de özellikle Gamzenin hamile olması ile birlikte değişeceğini düşünüyorum.
TUNA; Benim açımdan en üzüldüğüm karekter. Tam kendi adına rahata kavuştu derken bu sevinci sadece 1 veya 2 gün sürdü.😅 Gülüyorum ama onun adına üzücü bir durum. Gamzeye ve Ömer'e bam güm açık açık herşeyi söylemesi çok hoşuma gitti. Hem Gamze'yi hemde Ömer'i derin düşüncelere itti. Belki de Ömer'in, Şule'ye mesafe koymasına neden oldu. Razıyız. 😊
FATMA; Yukarıki mesajlarda @Dante belirtmiş gerçi ama Gamze'ye bu iki bölümdeki en iyi desteği gerçekten Fatma verdi. Yetmedi bu bölümde de hamilelik durumunu hemen kafasında sorgulayıp hiç bekletmeden Gamze'ye söylemesi gerçekten takdire şayan. Fatma'dan beklenmeyen hareketler. Ekstra bir şey daha söylemem gerekirse Çiçeğin hakkından Fatma gelecek gibi. Bu değişiminin nedeni bence Reşat ile Çiçeğin evlendiğini duymasına bağlıyorum. Reşat ile Fatma ship'i bakalım ilerleyen bölümlerde olur mu göreceğiz. 😊
EDA/EMİNE: 36 ve 37'yi taşıyan iki mihenk taşı oldu resmen. 36'yı birlikte yüklendiler. 37'yi Eda tek başına yüklenip oyuncuların yükünü hafifletmiş. Eda olayı daha önce de dediğim gibi 40'a kadar gider. Eda'nın; baba,anne, dede kime söylenmemesini istediyse sahneden 5 dakika sonra hepsi öğrenmiş oldu. Bir tek anne kaldı bilmeyen. Dolaylı yoldan Hakan dâhi öğrendi diyebiliriz. Bu bölüm özelinde bu kısmın kolay geçildiği kanaatindeyim. 38'de Emine üstünden geçecek. Ben Emine'yi çok karıştırmaz diyordum ama senarist benim adıma ters köşe yaptı. Adliyede oluşan kaos bakalım nasıl son bulacak.
ÖZGÜR ŞEF/ TACİ: Bu ikisine ne oldu ya. İkiside bir anda yine yok oldu. Taci artık hiç yok, çıktı mı hiç bilmiyorum. 35/36/37 özelinde 8 saatlik yayında Özgür'ün toplam 10 dakikası dâhi yok. Evet diyeceksiniz ki konunun onlar ile alakası hiç yok ama en azından Taci hiç merak etmez mi? Sonuçta aynı mahalledeler. Ayrıca Gamzenin ilk sezon restoranı olan bir arkadaşı vardı ne oldu o çıktı mı? Bu dizinin bu sezon arkadaş ortamını yok etmesine çok sinir oluyorum. Rahatlatıcı konuşmaların gerçekleşmesine bir türlü izin vermiyor senarist. Hep olay içinde olan kişiler ile konuşmalar geçiyor. Buna bir çözüm bulunmalı.
TAHİR; Tahir'in 38 ile başlayan süreç ile yükselme gibi görünen, çöküş dönemine geçeceğini düşünüyorum. Olaylar Tahir için hallaç pamuğu gibi gelecek. Hak etti mi? sadece ilk sezonda Şükran'a yaptıkları yüzünden bile hak etti diyebilirim. 36'da gücü eline aldığında Resat'a uyguladığı tarife bile Tahir'in bunları hak ettiğini gösteriyor. Başına gelecek olanlardan zerre üzülmeyeceğim. Her şeyi hak ediyor.
Bu gecelik şimdilik bu kadar, kalan kısmı yarın sabah devam inşallah. Herkese iyi seyirler
Yeni senarist'in gelmesi ile dizi süre anlamında artık böyle yayınlanacak sanırım. Ama bunun bana kalırsa sürdürülebilir bir tarafı olmaz.36. Bölüm; 3:00.55 saniye. Dizi kendini süre anlamında her hafta aşıyor. Mesaj bu kadar. Evet. @Dante
İkinci fragmanda Gamze'ye laf söyleyen kişi evet.yoksa 2.fragmandan mi ?
fragman da bi kadin var di gamze'ye laf soyluyordu.
(2.fragman).
Barış Falay'ın oynadığı Reşat'ın bir sağlık kontrolü için İstanbul'a gelen, çok değer verdiği dostu rolüyle seyirci karşısına çıkacak.
Acaba neden orijinaldeki Shulem'in karşılığı olan Reşat'a değil de onun şehir dışında yaşayan dostuna doktor kontrolü yazma gereği duydu Deniz Madanoğlu ?Orjinal dizide Shulem'in doktor kontrolleri vardı.
İzlediğim dönemde benim tansiyonum fırlıyordu, Reşat Efendi iyi dayandı. 😅Aslında Reşat'a doktor kontrolü yazsa diziye biraz farklılık gelirdi. Üst üste yaşanan onca olumsuz olayın yaşı ilerlemiş olan Reşat'ın sağlığına olumsuz etki yapması beklenen bir şey çünkü...
o degil de,İzlediğim dönemde benim tansiyonum fırlıyordu, Reşat Efendi iyi dayandı. 😅
Bu bölüm mü gireceko degil de,
diziyi fragmanlar ve youtube yorumlardan takip ediyorum.malesef.
soruma mesaja geleyim :
orj da su son gelen kizin(omer le sahneleri olacagi belirtilmis yorumlarda) rolu varmiydi ?
17.saniye hasan'in kardesi :
@Hobbit .
evet oyle gorunuyor. 17.saniyede cikan oyuncu.Bu bölüm mü girecek
Valla izlemeden geçen 7'inci haftaya doğru gidiyorum. Gülizar Irmak veya Kül Masalı senaristlerinden biri (Kül Masalı, Adım Farah gibi dizileri rayına koyma adına iyi yazdıkları söylendiği için dedim.) gelmediği sürece diziyi takip etmeme kararımı devam ettirmekten yanayım..evet oyle gorunuyor. 17.saniyede cikan oyuncu.
rolune dair ustte yazdigim youtube yorumlar dan cikardigim gozlemimdir.....
elbette diziyi daimi izleyen uyeler daha saglikli bakis getirebilir.
bu tur bir rol gerek varmiydi vs baglaminda.
sahsi gorusum ; gerci 2.sezonun biraktigim bolume kadariyla konusursam , pek sasirtmadi bu yeni katilim.
fragmanin tek izlenir ve guzel yani : sukran'in ehliyet icin cabalamasi sanirim.