Star Ömer - Dizi Yorumları

İkinci sezon ilk bölümü izledim. Bölümden edindiğim izlenim bu sezon için çokça Emine/Yaman ve yeni gelen karakter ile bir üçgen kurulacağı izlenimi verdi bana.
Bir diğer izlenimim Tahir/Vicdan aşkından çok sanki Vicdanın Ömer'i tanıdıkça Vicdan/Ömer/Gamze ve bunları gördükçe deliren bir Tahir izleyebiliriz gibi geldi bana. Vicdanın sınırları pek yok gibi göründü benim açımdan.
Tahir'i gördükten 1 gün sonra hemen çağırması evli olduğunu bildiği halde sınırlarının oldukça uç noktalarda olacağının bence kanıtı.
Gamze bu denklem oluşursa kendini mi haklı görüp hiçbir şey yapmayacak yoksa Ömer'in haklı olduğunu düşünüp çaba mı sarf edecek eğer böyle bir hikayeye giriş yaparlarsa görmüş olacağız. Ama Vicdan çetin ceviz bir rakip olarak diziye girdi diyebilirim.
Çok ütopik noktalara gidecek olursak Reşat bile denklemde bir bakmışınız var. @Dante ve @Mehmet Can da bu vesile ile bir iki kelam ederlerse memnun olurum. :)
İyi Forumlar

• İlginç
Reactions: Mehmet Can
yeni sezon ilk bolum koca bir hayal kirikligi oldu benim adima.
dolayisiyla da detaya girmedim bolume dair.

yeni bolumun her iki fragmani da ilk bolumun ek$iliginde gorunuyor...

ps;

gokce bahadir 8-9 bolume dizi den cikarsa sasirmam.
En başından beri sessizce içimden söylediğimi şimdi sesli söylüyorum. Gökçe Bahadır bu role fazlaydı. Özelden daha önce bahsettiğim kişi olmalıydı bence. "Elisheva" uyarlamasına da uygundu. Elisheva ile Gamze birebir aynı değil diyebiliriz. Akive ile Ömer de tam aynı değil. Zaten uyarlamalarda illa ki fark olur.

Muhtemelen hikayeyi orjinali gibi yaparız ama konuları (çiftn aşkını, süreyyayı, Hakan'ın aldatmasını vb) uzattıkça uzatırız, 2. Sezondan Emine Yaman çiftini biraz erkene alırız diye düşündüler. Ömer Gamze çiftinin uyumunu hesaba katmadılar.

Son söylediğin hk. Henüz birşey söylemek için çok erken. İzleyelim görelim.

Vicdan'ı Shtisel'deki kuzen yerine getirmiş olabilirler. İlk bölümde ve 2. Bölüm fragmanlarında buna hazırlık var hissine kapıldım.

En başından beri sessizce içimden söylediğimi şimdi sesli söylüyorum.* Gökçe Bahadır bu role fazlaydı. Özelden daha önce bahsettiğim kişi olmalıydı bence. "Elisheva" uyarlamasına da uygundu. Elisheva ile Gamze birebir aynı değil diyebiliriz.
bu elbette benim dusuncem, bilmem katilan olur mu ;
* <
> gokce bahadir ciddi anlamda izleyicisi olan bir oyuncu. bu da proje cast secim neznin de onemli bir nuans bence.

Vicdan'ı Shtisel'deki kuzen yerine getirmiş olabilirler. İlk bölümde ve 2. Bölüm fragmanlarında buna hazırlık var hissine kapıldım.
vicdan'in girisi saglam oldu elbette. tahir'in sinama yasamasi icin gerekliydi katilimi. . . bir cok yorum vardi sinama olmasina dair.

ancak umarim omer, gamze ~ vicdan paradoksu yapilmaz.

• Aynen
23 .bolum = gamze dolayli -gokce bahadir'in mukemmel oyunculuk resitalini izledik resmen.

bu bolum ozelinde *sahne sayisinin bu denli fazla olmasina dair memnuniyetim bir yana,
kendisine yazilan replikler de adeta devlestigini de belirtmeden olmaz.

< bir kaci defalarca izlenesi sekanslardi. misal ;
-evde gamze , kiz kardesi ve enistesi ile olan sahne 3 oyuncunun da performanslari asiri iyidi.

ozellikle >

-omer'in, gamze nin bavulunu bankaya getirmesi ve akabinde disariya cikip yine eski bolumlerdeki gibi kinayeli atismalari asiri iyidi,,,
bi nevi karsilikli dokturduler bizde mest olduk. ikiliyi karsilikli sahneler baglaminda ne kadar ozlemisiz bu sahneyi izlerken ev ahalisi olarak hissettik . guzel yazilmis bir sekansdi.

bu arada bavulun yere firlatilmasi ile ikilinin nikah resimleri ortaya sacilinca ikilinin reaksiyonlari iyi anlamda manasi derin ve buyuk ince detaydi.......

devaminda >

-eniste nin berber dukkaninda, gamze nin >omer'e ayar verdigi sahne anlatilmaz tekrar izlenir turdendi. tek kelime ile mu kem mel di.
kanimca *bolumun gold sekanslari olarak rahatlikla belirtebilirim . . .
gamze nin ordaki betimlemesi , kelime nin bold uzeri basili kinayeli ama ders niteligindeki adeta tokatvari yankilanmasi > omer'in yuzunde anlik gelen ifade,pismanlik,soka girme,aglamalik olmasi,adeta knokout gibi bir durumla es degerdi. zaten o sendeleme ile kendini tekrardan ickiye verdi. < cunku oyle boyle bir punch degildi gamze nin salvolu yanitlari.

*ustte dedigim banka onu atismalari ve berber de olan atisma ayni vidyo da link olarak >

7.55den sonra gokce bahadir solo resitali , ozellikle 8.20de kamera nin o vurucu anda yakinlasmasi ve gamze nin kinayeli vurucu yaniti ile alabora olan omer. sonraki bolumlerde olasi duyacagimiz nakarat gibi : ~son pismanlik neye yarar ~ omer....

-omer'lerin evinin onunde ,gamze nin > hem omer'e ,hem resat hocaya gerekeni soyledigi sahne,,,

yine gamze nin sonlarda > resat hocaya beklenen sozleri soyleyip kendini daha fazla ezdirmemesi,,,,

bunlar gokce bahadir'in 23.bolumdeki devlestigi sekanslar dan kendimce aklimda kalanlardi. yazmadiklarimi hatirliyamadiklarimi da izleyenler eminim bliyordur. misal annesi ile olan tartisma ve azar sahnesi,,, gibi gibi.

bolume dair genel gorusum ve diger oyuncularin performanslari:
bolumde performanslari cok iyi olan diger isimleri de es gecmek istemiyorum.

ozellikle buradan bir tesekkuru *senariste su yonden yazmak istedim :

eniste sadik karakteri gecte olsa hak ettigi degeri bu bolum de gordu .
22 bolum su oyuncunun aldigi sureler malesef asiri azdi. bu bolumde sadik resmen devlesti ozellikle omer ile olan sahnelerdeki akli selim durusu ve soylemleri dolayli resmen izleyicinin sesi oldu akli selim durusu ve diyalog tarziyla.

her anlamda ornek bir karakter sadik.
ayni sekilde esi nuran da ozellikle ablasina zor anlarda destek cikmasi ,acisini vs paylasmasi gormek istedigimiz ve de dizi basladigin dan son bolume kadar gordugumuz sekanslardi....

sukran karakterini oynayan gamze karaduman yine dokturmeye devam ediyor. kendisi ilk sezon her yer aldigi sahneler de -tahir'in bogucu tarzina nazaran- adeta suni tenefus oldu izleyene.
23.bolum de, ilk sezondan hatirladigimiz sukran olarak arzi endam etti.
sahnesinin fazla olmasi memnuniyet verici bir adim.

yeni sezonun ilk bolumu gibi ,,,2.bolumde begenmedigim neler vardi ? :

nisa dolayli kosk sahneleri. . .
koskte sempatik karakter yok gibi,, nisa,emine olmasa adeta sar gec tur sahnelerle bezeli .
ozetle, kosk ve hikaye baglaminda diziye yeni giren oyuncularin rollerine sempati/empati yapmak nerdeyse imkansiz.

bence -nisa konusu- ilk sezonki sef ve mutfak uzerinden devam edilebilirdi,,guzel bir kimya yakalanmisti . @Mehmet Can ?
ha ,nisa koskte olursa daha fazla sahnesi olur,replik olur diye dusunmuslerse bilemem. kosk sahnelerini ozetle genel anlamda begenmedim .

keza,
resat hoca nin evi de ,esyasiz fazla cansiz gorunuyor. ustune birde babaanne nin mevcut hali ve her sahnesinde -hemsire hemsire- demesi bayagi elestiriilmis youtube da yorumlarda.

ilk sezon babaanne nin sahnelerinde o sicasik ses tonu ile omer'e ve digerlerine kol kanat germesi, akil vermesi tembih etmesi gibi gibi minik detaylar ile kendisinin sahnesi az ama oz olsa da dolu dolu olurdu.
sezon finalinde dizi den ayrildigini sanip uzuldugum karakteri, yeni sezon da mevcut sekliyle ele almalari , pek albenili gorunmuyor izlerken.

< ilk sezondaki haline donmesini isterdim.

vicdan karakteri -tahir ile olan sahneler de izletiyor . ikisi de siritmiyor.
ancak,ayni vicdan'in omer ile olan sahneleri gereksiz gibi,, birde tel'i acip gamze'ye laf yapmasi,,,,, olmamis ozetle bu pasajlar.

emine ve yaman sahnesi az oldu.kosk sahneleri olacagina su ikiliye daha fazla sure verebilirlerdi.

ps:

yeni sezon 2.bolumun ozellikle *gokce bahadir dolayli ilk bolume nazaran gece ile gunduz gibi *kalite farki vardi. youtube da oldukca pozitif ovgu dolu yorum yagiyor bu baglamda. bende ayni hissiyattayim. sadik , nuran ve sukran'in sahnelerinin bolca artmasi oldukca olumlu bir karar. bu bolumde sadik eniste resmen dokturdu. bolumde adeta -omer/gamze ekseninde kilit joker gibi dogru yolu gosterendi.

@Mehmet Can , @Hobbit , @12.Adam , @Aserat , @Angelica

Son düzenleme:
bence -nisa konusu- ilk sezonki sef ve mutfak uzerinden devam edilebilirdi,,guzel bir kimya yakalanmisti . @Mehmet Can ?

Katılıyorum
ha ,nisa koskte olursa daha fazla sahnesi olur,replik olur diye dusunmuslerse bilemem. kosk sahnelerini ozetle genel anlamda begenmedim .

Yeni gelen aileyi ben de beğenmedim. Özellikle evin hanımının Nisa ile olan sahneleri berbattı.

Katılıyorum

Yeni gelen aileyi ben de beğenmedim. Özellikle evin hanımının Nisa ile olan sahneleri berbattı.

oncelikle, tesekkurler degerli geri donusun den dolayi .

peki, evin haniminin kocasina ne demeli ?
dizinin bu kosk kismi ve devami olan vicdan'la olan diyalogu :
adeta yesilcam filmi gibi fazla klise vs .
hic bu yollara girilmemeliydi -bence.

dip not:

ustteki konu disinda , bir izleyici onerisi olarak babaanne bir an once eski sagligina kavussun. ilk sezondaki tarza replikler ve konum dolayli geri dondurulsun.

tahir dolayli sukran da kiymete binsin. kadina ayip ediyor tahir davranis olarak.

yeni bolum fragmani heyecanla bekliyorum.

iyi seyirler.

• Beğendim
24. BÖLÜM FRAGMANI

OFFFFFFFF YANDI BURALAR 🔥🔥🔥🔥🔥
adim farah dizisi fragmani gibi, bu da *karisik tarzda bir *fragman olmus.

kafalar da sorular sorular sorular . . .

< - > acaba omer o lafi ne zaman soyledi -once mi / sonra mi .

@Mehmet Can , @Hazem , @12.Adam , @Hobbit
------

Orjinaline göre çok ömrü yok. Dizinin orjinaliyle aynı tek burası kaldı. Artık uyarlama değil diyebiliriz*.
* anladim. tesekkur ediyorum . orj dolayli denklemin her zamanki gibi zevkli oluyor okumasi. :)
peki, senin bu nokta da yorumun nedir. yani, babaanne dizi den ayrilmali mi ?

sahsen sezon finali dolayli merak ettigim noktalardan biriydi, babaanne yasiyor mu vs konusu....
< orj dan bagimsiz bizim versiyon bakimindan baktigimda -bi sekilde kendisini yeni sezona tasimislar hasta vaziyette.

youtube yorumlarinda da benzer bir cok yorum mevcut. < eski haline saglam olarak donsun deniliyor...

mevcut haliyle uzucu oluyor izlemesi.

birde gamze nin annesi kaldigi yerden devam ediyor. bu konuya ne demeli ?. gamze nin son bolumde dedigi gibi : annesi eski esini cagirmasaydi - ne babaanne boyle duruma gelecekti ne insanlar dagilacakti.
bence gamze nin annesi yeni sezonda (gamze disinda digerleri de gitseydi) tek basina yapa yanliz kalmis sekilde yasiyor olarak gosterilse ve yeni sezona oyle girilseydi, seyircinin bir nebze ici sogurdu . <> belayi kizinin ve cevresinin basina sardi ,hic bir sey olmamis gibi yine astigim astik vs takilmasi, irrite ve absurd duruyor senaryo baglaminda.

gecen sezon dan yeni sezona anlam veremedigim dokunuslar olsa da -yuksek ve de kaliteli oyunculuk performanslari dolayli acikcasi gormezden gelip pek uzerinde durmak istemedim. ancak soylemek gerekirki : ilk sezondaki havayi kaybetmemelerini gormek isterdim...

ps;

dizi den *doktor temelli olarak cikti mi ?

Son düzenleme:
peki, senin bu nokta da yorumun nedir. yani, babaanne dizi den ayrilmali mi ?

Orjinale göre 3 5 bölüm daha durması lazım ama olaylar aynı ilerlemiyor.

Bu dizi hk. eskisi kadar yorum yapmayacağım artık. Şu an orjinalle alakası kalmadı dizinin.

Tahir - Vicdan hariç ilgimi çeken konu kalmadı. Babamla beraber izlemesek son bölümü de izlemezdim.

Orjinale göre 3 5 bölüm daha durması lazım ama olaylar aynı ilerlemiyor *.
yok o yonden demedim.
yani, karakter eski haliyle daha izlenesi ve dinlenesi oluyordu replik vs baglaminda. mevcut durumu fazla surdurme den eskiye dondurulse iyi olur. ozellikle eski haliyle -diziye renk katn bir karakter kanimca.

Bu dizi hk. eskisi kadar yorum yapmayacağım artık. Şu an orjinalle alakası kalmadı dizinin.
evet bu yonde bir yorum yapmistin hatirliyorum .

Tahir - Vicdan hariç ilgimi çeken konu kalmadı. Babamla beraber izlemesek son bölümü de izlemezdim.
anliyorum. goreceli elbette. :)

ben dizi baslamadan evvel, diziyi izleme niyetimi bastan belli etmistim.
< salt oyunculuk performansi dolayli izleyecegimi ozellikle belirtmistim .

dizi baslarken basta da belirttigim gibi - dizinin tarzi/turu benim zevkime hitap etmiyor.
hikaye olarak ise -sadece melodrama yonu- dolayli omer~gamze eksenindeki sahneler albenili-o da ilk sezon ozelinde. yeni sezon bu yonu de kaybettiler daha ilk bolumlerden......

youtube vs yorumlar dan gozleim ; gokce bahadir nereye kadar devam eder ,ordan sonrasi yokus asagi olur gibi...
dizinin hem turu , hem genel hikayesi olarak ,ben sahsen, olasi diziden cikis yaparsa -kendisi sonrasi diziyi birakarim . daha once de dedigim gibi.

tahir - vicdan konusuna gelirsek :

hikaye yazilim olarak ,
ucgen sinyali verdiler son bolum tel sahnesi dolayli. boyle olursa sahnelerini pek izlemem. . . anca ,salt tahir-vicdan sahneleri bezeli hikayeleri olursa izlerim. o da, gecmis odakli konu dolayli neler yasanmis vs bakimindan sahneler. yani isin ucu guncele degerse-sukran'a dokunursa albenili olmaz, sahsen izlemem.

< bu nokta da , sukran'in akibeti dolayli sahneler ne olur bilemem...bildigim dogru : tahir'in onu hak etmedigi bariz bir gercek oldugu...

dedigim gibi, vicdan-tahir, konusu gecmis dolayli islensin, neler yasamislar vb.

< hikayeyi guncel de pozitif yonde yesertmesinler. yasanmis bitmis.
yanan sukran olmasin, olmamali da.

bu arada ilk sezon dan beri dusuncem ; sukran baglaminda-
bosansa ,kendi ayaklari uzerinde dursa, hayaliini gerceklestirmek icin yeni sayfa acsa diyecegim de, bu adimi atar mi ,,muamma......

genele donersek :

yeni fragmani bekliyorum .

Son düzenleme:
  • Beğendim
23. Bölümden sonra hikayenin bir yerinde Vicdan ~ Ömer ikilisi için daha fazla sahneler yazılacağı hissine kapıldım. Evet Vicdan ~ Tahir sahneleri tabiki izleyeceğiz ama geçmiş ile alakalı daha çok sahneleri olacak gibi bence. Bu tâbi benim tahminim. Çok daha farklı ilerleyebilir ve dizinin yabancı versiyonundan haberdar değilim. Bilmeden izlemek daha hoşuma gidiyor şuan.
Vicdanın başta bir hala gönlü var gibi olacak Tahir'e ama sanki yeni halini beğenmeyip sevmekten vazgeçecek gibi. Bunu yirmi üçüncü bölümün bir sahnesinde Ömer sarhoş bir şekilde Vicdan'a gelip sofrada yemek yedikten sonra Ömer gayri ihtiyari uyumuşken, Vicdanın Ömer'i uyandırıp yerine geçmesini söyleyecek iken gayet içli bir şekilde onu süzmesi ve dokunmak ile dokunmamak arasında ikilemde kalması ile içime bir kuşku düştü. Vicdan ~ Ömer sahneleri artıp sadece Vicdan taraflı bir aşk hikayesi sahneleri görebilir miyiz sizce?

• Beğendim
23. Bölümden sonra hikayenin bir yerinde Vicdan ~ Ömer ikilisi için daha fazla sahneler yazılacağı hissine kapıldım.
oncelikle, merhabalar sevgili @Hobbit , -keyifli bir yorum olmus eline saglik.

bende bu hissee kapildim. son mesajimda da ozellikle vurgu yapmistim. < *tel sahnesi dolayli.

ben elbette uclu vs konusunun tekrar(ilk sezon simay barlarin rolu) islenmesi taraftari degilim.

omer ~gamze ekseni denklem olarak naif basladi oyle de devam etmesi taraftariyim. ikilinin arasindaki cekim cok cok iyi.
yazik etmesinler sacma sahneler yazarak.

Evet Vicdan ~ Tahir sahneleri tabiki izleyeceğiz ama *geçmiş ile alakalı daha çok sahneleri olacak gibi *bence. Bu tâbi benim tahminim.
yine *ayni tahmin vurguyu bende yapmistim.bir onceki yorumda.:)
*gecmisle olmasini sahsen gormek isterim.
guncel sekille olursa(yani yeniden deneme,kacamak vs), yanan sukran olur, o da hic istedigim bir durum olmaz bir izleyici olarak.

Çok daha farklı ilerleyebilir ve dizinin yabancı versiyonundan haberdar değilim. Bilmeden izlemek daha hoşuma gidiyor şuan.
Vicdanın başta bir hala gönlü var gibi olacak Tahir'e ama sanki yeni halini beğenmeyip sevmekten vazgeçecek gibi. Bunu yirmi üçüncü bölümün bir sahnesinde Ömer sarhoş bir şekilde Vicdan'a gelip sofrada yemek yedikten sonra Ömer gayri ihtiyari uyumuşken, Vicdanın Ömer'i uyandırıp yerine geçmesini söyleyecek iken gayet içli bir şekilde onu süzmesi ve dokunmak ile dokunmamak arasında ikilemde kalması ile içime bir kuşku düştü.
hem o sahne ,hem *tel sahnesi ile o sinyali bende aldim.

Vicdan ~ Ömer sahneleri artıp sadece Vicdan taraflı bir aşk hikayesi sahneleri görebilir miyiz sizce?
bilemiyorum. sahsen gormek istemem dedigim gibi.

omer ~ gamze *dokusu kanimca - incitilmeden/geri donusu olamayacak hasarlarla islenmemeli. . .

dedigin sekilde -vicdan platonik bir bag ile omer'e takili kalirsa,gibi gibi bir hikaye yazilir mi bilemem.
vicdan karakterinin *hikayeye giris sekli ve giris amaci ve gelisimi konusunu tam olarak sahsen konumlandiramiyorum ~anlamlandiramiyorum....

dizi de anlamlandiramadigim yeni konu ; *nisa nin ailecek koskte calismasi ve buna ilisik gelisenler. . . bence gereksiz bir yola girildi. ilk sezon sefle olan hikaye ve sekanlar daha albenili ve samimi geliyordu...

keza, hakan'in affedilmesi de asiri irrite ve sacma bir durum.

ps;

koskde evin cocugu ile yaman / emine konusun da genc izleyicileri cekecek seyler yazilir gibi tahminim(kiskanclik vs) . . .
diger turlu ,yeni karakter neden hikayeye katilmis anlamsiz bence.
< b plani > bu karaktere dram vs yazilir mi. sevgi gormemis zengin aile cocugu nun bunalim,sinir vs psikoya baglayip baskalarin dan hinc cikarma durumu gibi - islenir mi bilemiyorum. cocugun emine'ye ve nisa'ya karsi tutumu bu sinyaller de.

tum bunlar goreceli elbette. :)

iyi seyirler.

ben elbette uclu vs konusunun tekrar(ilk sezon simay barlarin rolu) islenmesi taraftari degilim.
Simay Barlasın rolünden bir tık farklı şekilde ilerleyebilir diye düşünüyorum. Orada iki karekterde Simayın sevdiğini biliyordu. Burada ikiside durumdan haberdar olmayabilir bu yönden bir farklılık ile ilerleyebilir.

keza, hakan'in affedilmesi de asiri irrite ve sacma bir durum.
Hakan niye affedildi bende anlayamıyorum. Ben boşanmak istiyorum diyen kişi gitti birden. Gamzeye ve Hakana bunu dediğini gördük biliyoruz. Ayrıca Şef ile iyi bir ikili olmak üzereydi ne oldu ne bitti bilemiyoruz.
Bu üç karekterde gelişim nasıl oldu da buraya geldi göremedik. Havada kaldı bana göre.

omer ~ gamze *dokusu kanimca - incitilmeden/geri donusu olamayacak hasarlarla islenmemeli. . .
Bu denklemde Gamzeye orjinalde ne oluyor bilmiyorum. Ama sadece bir tahmin yürütürsem, üçüncü sezon olma ihtimalini de düşünerek ucunu açık bırakabilirler bu meselenin.

Benim 23. Bölüm itibariyle dizinin bir ana karakteri için daha fikrim oluşmak üzere ama 25. bölüm gibi bu kişi hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. En az iki bölüm daha izleyip bu kişiyi açıklamak istiyorum. Bana biraz yapmazlar gibi geldi ama bekleyip görücem.

İyi seyirler dilerim 🙂

• Beğendim
Bu denklemde Gamzeye orjinalde ne oluyor bilmiyorum.
Orjinalinde 1. sezon sonunda oğluyla beraber tamamen İngiltere'ye gidiyordu. Haluk, ablası, eniştesi vb. yoktu. Kocası ölmüştü. Sadece annesi ve Ömer'de olmayan babası vardı konuk oyuncu tarzında. Ailesi içinde yaşanan olayların hiçbiri yoktu. Nisa ile kiracı ev sahibi durumu yoktu. Restoran sahibi arkadaşı da normalde Ömer'in arkadaşı erkek olarak.

Yok ben bilmiyorum dedim ama orjinale bakmayarak seyretmek bu dizi özelinde daha çok hoşuma gidiyor. Yinede teşekkür ederim 🙂 @Mehmet Can

• Beğendim
Simay Barlasın rolünden bir tık farklı şekilde ilerleyebilir diye düşünüyorum. Orada iki karekterde Simayın sevdiğini biliyordu. Burada ikiside durumdan haberdar olmayabilir bu yönden bir farklılık ile ilerleyebilir.
ben sahsen, bu eksen de degil de, daha cok, hani su kosk ahalisi var ya ?
esini aldatan adam dolayli -bi sekilde konular /olaylar vicdan yuzunden -tahir ve ailesine sicrayabilir. sadece tahmin.

yani adam gunduz bile hic cekinmeden mahalleye giriyor vs,
bir sekilde olaylar patlar gibi bu eksen de....
< > diger tahminim, az da olsa,
bu baglamda kendisinin , ben nisa ve emine'ye de musallat olur mu olur diye de endiselenmedim degil , , , o derece uc bir karakter.

tanim ; koskdeki adam yuzunden mahalle de olaylar baslarsa sasirmam.

Hakan niye affedildi bende anlayamıyorum. Ben boşanmak istiyorum diyen kişi gitti birden. Gamzeye ve Hakana bunu dediğini gördük biliyoruz. Ayrıca Şef ile iyi bir ikili olmak üzereydi ne oldu ne bitti bilemiyoruz.
Bu üç karekterde gelişim nasıl oldu da buraya geldi göremedik. Havada kaldı bana göre.
kesinlikle. malesef , yeni sezona giren cogu dizi de *bu tur hava da kalma / yok sayma vs oluyor. bilincli mi bilemiyorum. tecrubeli uyeler izleyiciler daha vakiftir eminim.

Bu denklemde Gamzeye orjinalde ne oluyor bilmiyorum. Ama sadece bir tahmin yürütürsem, üçüncü sezon olma ihtimalini de düşünerek ucunu açık bırakabilirler bu meselenin.
sevgili @Mehmet Can ara ara orj dolayli bu denkleme deginiyor sagolsun.
bastan beri dedigim gibi, olasi gamze cikisi ile bayagi izleyici kaybederler, kendim de dahil. dizinin ilk haberi ciktiginda bu diziyi secmemin ana nedeni gokce bahadir'in ust duzey oyunculuk performansini izleyecek olmamdi.
kadro da baris falay'i da gormemle ayri bir memnun olmustum. selahattin'i ve tahir'i oynayan oyuncuyu ilk defa izliyorum yanilmiyorsam. bu dizi sayesinde oyunculuklari ile tanistim,cokta begendim.

dizi,
*tur olarak fazla agir benim zevkime gore. dolayisiyla olasi gokce cikisi ile diziyi malesef birakirim.
Benim 23. Bölüm itibariyle dizinin bir ana karakteri için daha fikrim oluşmak üzere ama 25. bölüm gibi bu kişi hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. En az iki bölüm daha izleyip bu kişiyi *açıklamak istiyorum. Bana biraz yapmazlar gibi geldi ama bekleyip görücem.

İyi seyirler dilerim 🙂

*
bak bunu yapma yaaa :(
iyi mi oldu - merak ettim. :)

bas harfini soylesen ?

• Beğendim