NOW Öğretmen - Dizi Yorumları

Dizinin tek iyi oyuncularından biri Şerif Erol zaten. Salgın bu diziye yaradı, yoksa iyice düşerdi bu dizi ki yükselememiş zaten.
Total'de 6.75'ten 7.52'ye, AB'de 7.85'ten 9.08'e, ABC1'de 7.27'den 7.99'a çıkmış ve yükselememiş haklısın.

Ayrıca konuyu değiştirmeye çalışma ben oyunculuktan değil yediği yumruktan bahsediyorum.

Total'de 6.75'ten 7.52'ye, AB'de 7.85'ten 9.08'e, ABC1'de 7.27'den 7.99'a çıkmış ve yükselememiş haklısın.

Ayrıca konuyu değiştirmeye çalışma ben oyunculuktan değil yediği yumruktan bahsediyorum.
Corona'ya dua etsinler yoksa yükselmeyi birakdi düserdi bu dizi.

Cevap vermek icin neden 2 gün bekledin?

Corona'ya dua etsinler yoksa yükselmeyi birakdi düserdi bu dizi.

Cevap vermek icin neden 2 gün bekledin?
2. bölümde özetsiz yayın ve erken bitmesi nedeniyle düşmüştü bu hafta geç başladı ve geç bitti her türlü yükselirdi.

Anca vakit bulabildim.

2. bölümde özetsiz yayın ve erken bitmesi nedeniyle düşmüştü bu hafta geç başladı ve geç bitti her türlü yükselirdi.

Anca vakit bulabildim.
Neyse ki sezon sonunda bitecek ve kurtulacagiz bu diziden.

Bugün Youtube'da bir sahnesine denk geldim de cok kötüydü ya, nasil dayanabiliyorsunuz bu diziye hala anlamis degilim.

Neyse ki sezon sonunda bitecek ve kurtulacagiz bu diziden.

Bugün Youtube'da bir sahnesine denk geldim de cok kötüydü ya, nasil dayanabiliyorsunuz bu diziye hala anlamis degilim.
Çünkü gerçekten kaliteli ve sorun sende?

Olay.
Ah Akif Hoca'm hasta halinle bir de şu ergenlere ders vermeye çalışıyorsun helal olsun.

Ako'ma kim nazar etti, gitti dağ adam gitti
Adam hasta zaten hep ilaç içiyordu.
Bir de yeni senarist haberi gelince bayağı itiraz etmiştin ama görüldüğü gibi dizide herhangi bir bozulma emaresi yok.

Reactions: cookies and alperuz
Akif hocama bak, katıldığı programda İngilizcesiyle şov yapmış resmen
Hocam şu sınıfa beni de hapsedip kafama vura vura ders verse keşke bana

Reactions: Aserat
Ve 6 ay sonra tekrar da olsa yeniden ekranlarda.
Çok özledim çabuk bitsin bu hasret.

Her hafta bir bölümünü tekrar tekrar izlememe rağmen, oturup şimdi tekrar izliyorum. Özlemişim diziyi.

7. Koğuştaki Mucize'nin ardından tekrarını verdi hemen, umarım hafta içinde bölüm sonlarıyla bol bol verir tekrarını. Keşke Cumartesi günü 4 bölümü art arda yayınlasalar.