1 saat 40 dakika bölüm süresi mi... Seni yerim dizi yerim... (1 sa 40dk'ye bile bu tepkiyi verecek hale getirenler utansın...)
Bir şeyi de yeme be kardeşim...1 saat 40 dakika bölüm süresi mi... Seni yerim dizi yerim... (1 sa 40dk'ye bile bu tepkiyi verecek hale getirenler utansın...)
Lütfen ama lütfen sen izleme yoksa reytingler böyle kalacak.1 saat 40 dakika bölüm süresi mi... Seni yerim dizi yerim... (1 sa 40dk'ye bile bu tepkiyi verecek hale getirenler utansın...)
Aç bir insanım biliyorsun, her şeyi yerim...Bir şeyi de yeme be kardeşim...
İlk sezonu da izliyordum gayet yüksek reytingleri vardı... Benim suçum yokmuş demek ki...Lütfen ama lütfen sen izleme yoksa reytingler böyle kalacak.
Adaşıma hemen güzelinden karnıyarık yaptıralım...Aç bir insanım biliyorsun, her şeyi yerim...
Hayır olamaz... Sakın yapma bunu...Adaşıma hemen güzelinden karnıyarık yaptıralım...
Bunu sen istedin, patlıcan oranını da bol tutsunlar. Seversin...Hayır olamaz... Sakın yapma bunu...
Beni zorlama, yapmayacağım şeyler isteme... Çünkü niye biliyor musun... Yapmam...Bunu sen istedin, patlıcan oranını da bol tutsunlar. Seversin...
Bence Taner değil. Taner olsa o kadar ortada olmaz ve göze batırmazlar. Ummadık birisi çıkacak bence. Harun'da çıkmayabilir.Rüya'yı öldüren hocanın Taner olmadığını düşünen var mı?
Ya net Taner. Bir ihtimal müdür diyorum ama çok küçük bir ihtimal.Bence Taner değil. Taner olsa o kadar ortada olmaz ve göze batırmazlar. Ummadık birisi çıkacak bence. Harun'da çıkmayabilir.