ayol sana kim para verir ne vasfın var
ayol sana kim para verir ne vasfın var
hepinize haddinizi bildiriyoreum işte @Çiğdem yokken neredeyse ağlayacaktın o ka rencide etmiştim seniayol sana kim para verir ne vasfın var![]()
hayatım neticede en reytingli benim aranızda ; en iyi de ben bilirim parlakları ; yani dünya güzellerim den yola çıkarsak ben divayım sen safiye soyman (yanına faik olarak @destere yi yapıştırayım @Harunnn60 kudursun) @serhatt burcu (güzellik değil sıskalık ve parlakçılık olarak benziyor) @xBUGRAx de banu alkan falan olur
![]()
Sen kim oluyorsun da beni rencide edebileceğini sanıyorsun be hoştthepinize haddinizi bildiriyoreum işte @Çiğdem yokken neredeyse ağlayacaktın o ka rencide etmiştim seni![]()
mesajlarını biliyoruz nerdeyse forumu bırakıyordunSen kim oluyorsun da beni rencide edebileceğini sanıyorsun be hoştt![]()
Hiçte bile, evet üzerime çok oyunlar oynandı ama asla öyle bişey düşünmedim de demedim demesajlarını biliyoruz nerdeyse forumu bırakıyordun![]()
Sende mi bıraktın 😱😱😱İnşallah dizi erkenden biter de daha fazla saçmalığa maruz kalmayız.![]()
Tam değil ama artık her hafta izlemeyeceğim demiştim geçen gün. Konuşmayalı fazla unutkanlaşmışsın.Sende mi bıraktın 😱😱😱
Hergün 100 tane mesaj yazıyoruz hepsi aklımızda kalmıyorkıTam değil ama artık her hafta izlemeyeceğim demiştim geçen gün. Konuşmayalı fazla unutkanlaşmışsın.![]()
Ağustos'u bekle bi' önce. Yeni sezon dizileri o zaman açıklanır.Hergün 100 tane mesaj yazıyoruz hepsi aklımızda kalmıyorkıBende ecünnülerden dolayı izleyesim gelmiyor ama dizi yokkı başka
![]()
![]()
![]()
bunu görse kesin uzak durur![]()
![]()
![]()
Şu an tek isteğim sınavların, rahatsızlıkların vs. bitmesi ve ilk bölümün kazasız belasız çekilmesi.![]()
Hergün 100 tane mesaj yazıyoruz hepsi aklımızda kalmıyorkıBende ecünnülerden dolayı izleyesim gelmiyor ama dizi yokkı başka
![]()
![]()
![]()
But pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladıAğustos'u bekle bi' önce. Yeni sezon dizileri o zaman açıklanır.![]()
Bu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdıBut pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
@MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 69311
But pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
@MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 69311
Sizde askere gidinde göreyim sizi.Bu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdı![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE @kerem @serhatt
Sanki bizim var. Türkiye'dekiler düşünsün.
But pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
İşte gerçek yüzü çıkmışBu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdı![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE @kerem @serhatt