ayol sana kim para verir ne vasfın var
ayol sana kim para verir ne vasfın var
hepinize haddinizi bildiriyoreum işte @Çiğdem yokken neredeyse ağlayacaktın o ka rencide etmiştim seniayol sana kim para verir ne vasfın var
hayatım neticede en reytingli benim aranızda ; en iyi de ben bilirim parlakları ; yani dünya güzellerim den yola çıkarsak ben divayım sen safiye soyman (yanına faik olarak @destere yi yapıştırayım @Harunnn60 kudursun) @serhatt burcu (güzellik değil sıskalık ve parlakçılık olarak benziyor) @xBUGRAx de banu alkan falan olur
Sen kim oluyorsun da beni rencide edebileceğini sanıyorsun be hoştthepinize haddinizi bildiriyoreum işte @Çiğdem yokken neredeyse ağlayacaktın o ka rencide etmiştim seni
mesajlarını biliyoruz nerdeyse forumu bırakıyordunSen kim oluyorsun da beni rencide edebileceğini sanıyorsun be hoştt
Hiçte bile, evet üzerime çok oyunlar oynandı ama asla öyle bişey düşünmedim de demedim demesajlarını biliyoruz nerdeyse forumu bırakıyordun
Sende mi bıraktın 😱😱😱İnşallah dizi erkenden biter de daha fazla saçmalığa maruz kalmayız.
Tam değil ama artık her hafta izlemeyeceğim demiştim geçen gün. Konuşmayalı fazla unutkanlaşmışsın.Sende mi bıraktın 😱😱😱
Hergün 100 tane mesaj yazıyoruz hepsi aklımızda kalmıyorkı Bende ecünnülerden dolayı izleyesim gelmiyor ama dizi yokkı başkaTam değil ama artık her hafta izlemeyeceğim demiştim geçen gün. Konuşmayalı fazla unutkanlaşmışsın.
Ağustos'u bekle bi' önce. Yeni sezon dizileri o zaman açıklanır.Hergün 100 tane mesaj yazıyoruz hepsi aklımızda kalmıyorkı Bende ecünnülerden dolayı izleyesim gelmiyor ama dizi yokkı başka
bunu görse kesin uzak durur
Şu an tek isteğim sınavların, rahatsızlıkların vs. bitmesi ve ilk bölümün kazasız belasız çekilmesi.
Hergün 100 tane mesaj yazıyoruz hepsi aklımızda kalmıyorkı Bende ecünnülerden dolayı izleyesim gelmiyor ama dizi yokkı başka
But pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladıAğustos'u bekle bi' önce. Yeni sezon dizileri o zaman açıklanır.
Bu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdı @Forumdash @MasacRE @kerem @serhattBut pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
@MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 69311
But pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
@MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 69311
Sizde askere gidinde göreyim sizi.Bu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdı @Forumdash @MasacRE @kerem @serhatt
Benim öyle bir derdim yok @xemrexxxSizde askere gidinde göreyim sizi.
Sanki bizim var. Türkiye'dekiler düşünsün.Benim öyle bir derdim yok @xemrexxx
But pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
İşte gerçek yüzü çıkmış Çağatayın kilolu hali bile bunu sulu getirir susuz götürürBu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdı @Forumdash @MasacRE @kerem @serhatt