Tehrikeli seni Türkiyede yakalarsalar alıp götürürler Türkiyede kaçak gibi yaşamak @xemrexxxSanki bizim var. Türkiye'dekiler düşünsün.
Gerçi bizim burda isteğe bağlı askerlik var. Onda da devlet sana bir ton para veriyor zaten.
Tehrikeli seni Türkiyede yakalarsalar alıp götürürler Türkiyede kaçak gibi yaşamak @xemrexxxSanki bizim var. Türkiye'dekiler düşünsün.
Gerçi bizim burda isteğe bağlı askerlik var. Onda da devlet sana bir ton para veriyor zaten.
Sari pepe seviyor @serhatt
Benim öyle bir derdim yok @xemrexxx
Askerlik yapmazsan @Harunnn60 la evlenemezsin çiğdem izin vermezSanki bizim var. Türkiye'dekiler düşünsün.
Sulu susuz nasıl fandeziler bunlar,Sari pepe seviyor @serhatt
Yanliş alntıSulu susuz nasıl fandeziler bunlar,
Olsun aklımdan çıkmadan yazayım dedimYanliş alntı
Gözüme görünmesin bi süre @ÇiğdemBut pozdan sonra çiğdem yeni sezonda celasuncu olduğunu açıkladı
@MasacRE @Sherlock @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 69311
Bu tipi tam sana layıkBu tiple Çukura gitse 40 yaşındakı adamlara emir vermeye çalıssa git çay koy cevabı alırdı @Forumdash @MasacRE @kerem @serhatt
Evet çok kötüydü
Ertuğrulumda sultandı bu çocuk oyüzden koltuk sevdası @xemrexxxbu da farklı versiyonu sonu sarılma ile biten
Ertuğrulumda sultandı bu çocuk oyüzden koltuk sevdası @xemrexxx
bizde tahtı alamadan geberdiği için alt seviye dizide tahta oturmuşBu bölümlerde bile daha sapıtmamıştı.
bizde tahtı alamadan geberdiği için alt seviye dizide tahta oturmuş
Ayyy herşeyde sizin diziden çıkmasa olmaz 😱😱😱Bu bölümlerde bile daha sapıtmamıştı.
İlk 3 bölümü efsane başlamıstı aslındaBu bölümlerde bile daha sapıtmamıştı.
demiştim @serhatt lar her devirde doğuruyor yakında serhat da doğurur @Forumdash la çalışma yapıyorlar zaten hala olucan gibi