@xBUGRAx ozaman beklesin @Forumdash gidiceği yerden gelip izlemesini ben izlemem
@xBUGRAx ozaman beklesin @Forumdash gidiceği yerden gelip izlemesini ben izlemem
Şu yurtdışı gelirleri sayesinde yayından kaldırılmaktan son anda kurtulan diziden bahsediyorsun. Hmm. @Çiğdembizde tahtı alamadan geberdiği için alt seviye dizide tahta oturmuş
Ay ben şok
Oğlanı sultan görünce kanın kynadı demek @xemrexxxAy ben şok
Ben hiç bir koşulda doğurmayı düşünmüyorum SEN DOĞURdemiştim @serhatt lar her devirde doğuruyor yakında serhat da doğurur @Forumdash la çalışma yapıyorlar zaten hala olucan gibi
Anasının yasemin oluşuna şaşırdımOğlanı sultan görünce kanın kynadı demek @xemrexxx
paralı herif gördü mü tipini yaşını unutuyor bunun gözünü toprak bile doyurmazOğlanı sultan görünce kanın kynadı demek @xemrexxx
Seni toprak bile kabul etmeyecekparalı herif gördü mü tipini yaşını unutuyor bunun gözünü toprak bile doyurmaz
negzel ruhun dolanır etrafta sizin torunlarınızı da rahatsız ederim @ÇiğdemSeni toprak bile kabul etmeyecek
oğlan şu elindeki şeyi sen ve serhata geçirse keşke
İzlemeyenlerin kafasına vurmak lazık @xBUGRAxoğlan şu elindeki şeyi sen ve serhata geçirse keşke
ZEVKSİZ
Sen kendini rahatsız et şalgam cücüğünegzel ruhun dolanır etrafta sizin torunlarınızı da rahatsız ederim @Çiğdem
paralı herif gördü mü tipini yaşını unutuyor bunun gözünü toprak bile doyurmaz
Bakalım dizimizi sizin hanzo bozabilir büyük ihtimalle amaAnasının yasemin oluşuna şaşırdım
Kim oBakalım dizimizi sizin hanzo bozabilir büyük ihtimalle ama