onlar gebermedi kiSonunda gebermiyorlar senin Ender ve Umay gibi![]()
onlar gebermedi kiSonunda gebermiyorlar senin Ender ve Umay gibi![]()
Iyy Yamaç varken kim bakar buna al senin olsun, benden küçüktür bu
Parası çokIyy Yamaç varken kim bakar buna al senin olsun, benden küçüktür bu![]()
Tip parlaklık paradan daha mühimParası çok![]()
![]()
![]()
Baya parlak görünüyor vllaTip parlaklık paradan daha mühim![]()
ayol kaç kere dicem serhat 18-25 yaş arası genç dinamik erkek istemiyor ; onları tatmin edebilecek malzeme yok kendisinde anca @Forumdash gibi moruklara bakıyorIyy Yamaç varken kim bakar buna al senin olsun, benden küçüktür bu![]()
ayol kaç kere dicem serhat 18-25 yaş arası genç dinamik erkek istemiyor ; onları tatmin edebilecek malzeme yok kendisinde anca @Forumdash gibi moruklara bakıyor![]()
Merhum sen olacan yakında, o koca çeneni kapamazsanmerhumu ne paylaşıp duruyon kemikleri sızladı beneyse al sana çenen kapansın
@Çiğdem Ekli dosyayı görüntüle 68808
Bu parlak takımında model falan paylaşmasın yarışmana kilit vururlar @Aserat o önemli değil biz daha paramızı almadık @Yiğitt @xBUGRAxmerhumu ne paylaşıp duruyon kemikleri sızladı beneyse al sana çenen kapansın
@Çiğdem Ekli dosyayı görüntüle 68808
Hepsi olurda son dileğin zorŞu an tek isteğim sınavların, rahatsızlıkların vs. bitmesi ve ilk bölümün kazasız belasız çekilmesi.![]()
hayatım neticede en reytingli benim aranızda ; en iyi de ben bilirim parlakları ; yani dünya güzellerim den yola çıkarsak ben divayım sen safiye soyman (yanına faik olarak @destere yi yapıştırayım @Harunnn60 kudursun) @serhatt burcu (güzellik değil sıskalık ve parlakçılık olarak benziyorŞu an tek isteğim sınavların, rahatsızlıkların vs. bitmesi ve ilk bölümün kazasız belasız çekilmesi.![]()