onlar gebermedi kiSonunda gebermiyorlar senin Ender ve Umay gibi
onlar gebermedi kiSonunda gebermiyorlar senin Ender ve Umay gibi
Eski tarzına dönsün yine yakınlaşırım ben @xemrexxx
Iyy Yamaç varken kim bakar buna al senin olsun, benden küçüktür bu
Parası çokIyy Yamaç varken kim bakar buna al senin olsun, benden küçüktür bu
Tip parlaklık paradan daha mühimParası çok
Baya parlak görünüyor vllaTip parlaklık paradan daha mühim
ayol kaç kere dicem serhat 18-25 yaş arası genç dinamik erkek istemiyor ; onları tatmin edebilecek malzeme yok kendisinde anca @Forumdash gibi moruklara bakıyorIyy Yamaç varken kim bakar buna al senin olsun, benden küçüktür bu
ayol kaç kere dicem serhat 18-25 yaş arası genç dinamik erkek istemiyor ; onları tatmin edebilecek malzeme yok kendisinde anca @Forumdash gibi moruklara bakıyor
Merhum sen olacan yakında, o koca çeneni kapamazsanmerhumu ne paylaşıp duruyon kemikleri sızladı be neyse al sana çenen kapansın @Çiğdem Ekli dosyayı görüntüle 68808
Bu parlak takımında model falan paylaşmasın yarışmana kilit vururlar @Aserat o önemli değil biz daha paramızı almadık @Yiğitt @xBUGRAxmerhumu ne paylaşıp duruyon kemikleri sızladı be neyse al sana çenen kapansın @Çiğdem Ekli dosyayı görüntüle 68808
Hepsi olurda son dileğin zor @xemrexxxŞu an tek isteğim sınavların, rahatsızlıkların vs. bitmesi ve ilk bölümün kazasız belasız çekilmesi.
hayatım neticede en reytingli benim aranızda ; en iyi de ben bilirim parlakları ; yani dünya güzellerim den yola çıkarsak ben divayım sen safiye soyman (yanına faik olarak @destere yi yapıştırayım @Harunnn60 kudursun) @serhatt burcu (güzellik değil sıskalık ve parlakçılık olarak benziyor) @xBUGRAx de banu alkan falan olurŞu an tek isteğim sınavların, rahatsızlıkların vs. bitmesi ve ilk bölümün kazasız belasız çekilmesi.