atalarımız ne demişForuma renk geldi valla ṣimdi horoz koṣturan @12.Adam düṣünsün![]()
Bana ne ?@Bully e yakışmadı akraba evliliği propagandası yapan dizi.ss![]()
Ne alaka şimdi ?
Yok cevap vermiyor…hala bitmedi mi ya..![]()
Ben Cennetin Çocukları izliyorum Pazartesi akşamları, Uzak Şehir sonradan. Kaç kez dedim, bir türlü öğrenemedin@Bully Uş izlemeye gitmiş olabilir, yamuk dağda terörist peşinde.
Şimdi Tavuğuna gömerim
Senin ki kesik zaten sünnetçi fazla kesmiş![]()
Olabilir dedim zaten yüzde 50 ihtimalBen Cennetin Çocukları izliyorum Pazartesi akşamları, Uzak Şehir sonradan. Kaç kez dedim, bir türlü öğrenemedin![]()
hala bitmedi mi ya..![]()
Ne alaka şimdi ?
------
Yok cevap vermiyor…![]()
12.melunla işimiz bittiğinde kedimiz elizabeth in önünde diz çökecek , onunla kedi muhattap olacak ancakBen Cennetin Çocukları izliyorum Pazartesi akşamları, Uzak Şehir sonradan. Kaç kez dedim, bir türlü öğrenemedin![]()
Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş.12.melunla işimiz bittiğinde kedimiz elizabeth in önünde diz çökecek , onunla kedi muhattap olacak ancak
12.melunla işimiz bittiğinde kedimiz elizabeth in önünde diz çökecek , onunla kedi muhattap olacak ancak
Aha cezalık kelime çıktı.Yalniz bu kediye Elizabeth diyerek güzel gönderme yapildi Ingiltereye![]()
![]()
Aha cezalık kelime çıktı.Yedim seni @xemrexxx
Özelden yazayım mı?Ne alaka oglum ingilterenin ölen kralicesinin ismi Elizabeth![]()
Böyle açıklayamam ki. Çok hassas bir hakaret ama herkes anlamaz.Özelleri karistirma![]()
Böyle açıklayamam ki. Çok hassas bir hakaret ama herkes anlamaz.![]()