Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

ilk hafta sahnesi sonucta ama ilk haftayıda o sahneyle final puanı alarak kapattık zaten

Zeyno memoli genelde birbirleriyle atışmalı komik sahneleri var ama bu haftakı sahne tutarsa böyle duygusal ağırlıklı sahnelerden devam ederim

Sahneyi beğendiğine sevindim

Puana nasıl yansıdı bu sempatiklik başkanım😎

Yüzüklerin anlamı şu. Reyhan bir dönem Mazhar'ı bırakıp yurt dışına gitti. 5 yıl gelmemiş gibi gösterildi çünkü daha önce Reyhan'ın sevdiği adam yani Nezih trafik kazasında ölmüştü. Yine bunun korkusunu yaşayan Reyhan, aynı şeyin Mazhar'a da olabileceğini düşündü doğal olarak bir kaygıydı ve yurt dışına kaçmıştı. Buraları anlattım ama önemli daha iyi anlaman içindi. İşte o 5 yıllık süreçte Mazhar aslında Reyhan'ın onu bırakıp kaçtığını düşündüğü zamanlarda Sevinç diye biriyle çıkmaya başlamıştı. Ama sonra uzun bir aradan sonra Reyhan geri döndü ve büyük aşıklar yeniden kavuştu. Yüzük meselesi de Sevinç'in Yeni sevgilisinin ona büyük taşlı bir yüzük alması ve Reyhan'ın bunu kıskanmasından ibaretti. Mazharda bu sebeple böyle şey almış gibi gösterdi.
Farkındayım bayağı uzun oldu

@Aserat 'in boş uzun mesajları geldi aklıma.

güneye bakarak oy vermedimki ben songüle bakıyordum

Puana nasıl yansıdı bu sempatiklik başkanım😎
ilk sekizde değil ama sondada değil
)

seni döverim bakk Güney tatlı çocuktur bir keree

Oylarımı kullandım..İlk 4 sıralamasız memoli-Zeyno,Behlül-Bihter,Reyhan-Mazhar,Polat-Elif @sokak sanati @Çiğdem- @batuhankaralar @denizz19
Bu hafta sahneler biraz daha iyiydi çok iyi olupta sıralamada düşük alan yarışmacılarda oldu oldukça zor bir oylamaydı tüm yarışmacılara başarılar