Birde başıma örgüt kursaydın@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışı
Birde başıma örgüt kursaydın@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışı
Aferin bu sefer beni ortaya atmadınBirde başıma örgüt kursaydınNerde tilki kız avlama kulübü başkanımız @Çiğdem- yetiş @Billy Kane ve @S.G.A.T. oklava istiyorlar
Senle biz kanka olmamışmıydık heyy broAferin bu sefer beni ortaya atmadın
Ölümüne kankayız broooSenle biz kanka olmamışmıydık heyy bro
Aldın mı olmamışıNerde lan o Hitler esprisi, dislike atacağım, mesajı bulamıyorum
Bazıları da espriden hiç mi hiç anlamıyorÖlümüne kankayız brooo
Boşver onları biz her zaman kaliteli esprilerimizi yapmaya devam edelimAldın mı olmamışıBundan sonra kimsenin gözünün rengine bakmayacam basacam olmamışı@Çiğdem- uyan kız bunlar oklava istiyorlarmış
Bazıları da espriden hiç mi hiç anlamıyorNe zevksiz insanlar var forumda
Senin burada yaptığın esprileri kitap yapsam çok satardıBoşver onları biz her zaman kaliteli esprilerimizi yapmaya devam edelim
Senden başka kıymetimizi bilen yok be reyizSenin burada yaptığın esprileri kitap yapsam çok satardıKıymetini bilsinler senin
Berbat Espri Team oluyor başkanımız da o
O niyeyse kendini ciddi sanıyorBerbat Espri Team oluyor başkanımız da o
En ciddi üye seçilmeye çalışıyor işteO niyeyse kendini ciddi sanıyorbizimde öyle olmamız gerektiğini düşünüyorbana yakıştıramıyormuş esprilerihayy papucumun kralı
"Berbat Espri Takımı" olarak değiştirdim an itibari ile. Türkçe'mizi korumamız lazım, hem ayrıca 2 Türkçe 1 İngilizce kelime çok saçma değil miydi?Berbat Espri Team oluyor başkanımız da o
Haklısınız başkanım böyle daha iyi olmuş"Berbat Espri Takımı" olarak değiştirdim an itibari ile. Türkçe'mizi korumamız lazım, hem ayrıca 2 Türkçe 1 İngilizce kelime çok saçma değil miydi?
Sanatsal bir tokat. Düzene bir başkaldırı adeta... @Çiğdem- üstat çok yaşa.
@Çiğdem- in ecünnülere açtığı bu savaş kolay kolay bitmeyceek gibi
@eskici @Harunnn60 @Maskeli Fedai sizde buyurun
Hiç de acımamış ya
Haftanın En Çok Güldüren Mesajları listesine girmek için yapılması gerekenler;
-Çiğdem üzerinden prim kasmak
-Forumdaki üyeler hariç, yalandan nick uydurup etiket yapmak.
@gözlemci nerde o sanatsal konular açtığın günlerin?
Hahahha Aaaa çok güzel vuruyor afferim vllaBen kendimi bıraktım biraz da sen harika gidiyorsunHedefe devam
Bu arada Orlando Bloom'la seni özleşleştirmiştim, yenisine alışmam zor olacak ortak
Ne kadar çok hoşuna gittiğini tahmin edebiliyorumTekrar tekrar izledim o anı
@gözlemci 2 gündür gözüme giriyor hele avatarları falan yanı afferim çocuğa güzel bir değişim yaşıyorNe kadar çok hoşuna gittiğini tahmin edebiliyorum
Hep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi@gözlemci 2 gündür gözüme giriyor hele avatarları falan yanı afferim çocuğa güzel bir değişim yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?