Birde başıma örgüt kursaydın@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışı![]()
![]()
Birde başıma örgüt kursaydın@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışı![]()
![]()
Aferin bu sefer beni ortaya atmadınBirde başıma örgüt kursaydınNerde tilki kız avlama kulübü başkanımız @Çiğdem- yetiş @Billy Kane ve @S.G.A.T. oklava istiyorlar
![]()
![]()
Senle biz kanka olmamışmıydık heyy broAferin bu sefer beni ortaya atmadın![]()
![]()
Ölümüne kankayız broooSenle biz kanka olmamışmıydık heyy bro![]()
![]()
Aldın mı olmamışıNerde lan o Hitler esprisi, dislike atacağım, mesajı bulamıyorum![]()
Bazıları da espriden hiç mi hiç anlamıyorÖlümüne kankayız brooo![]()
![]()
Boşver onları biz her zaman kaliteli esprilerimizi yapmaya devam edelimAldın mı olmamışıBundan sonra kimsenin gözünün rengine bakmayacam basacam olmamışı
@Çiğdem- uyan kız bunlar oklava istiyorlarmış
Bazıları da espriden hiç mi hiç anlamıyor![]()
Ne zevksiz insanlar var forumda
![]()
![]()
Senin burada yaptığın esprileri kitap yapsam çok satardıBoşver onları biz her zaman kaliteli esprilerimizi yapmaya devam edelim![]()
![]()
Senden başka kıymetimizi bilen yok be reyizSenin burada yaptığın esprileri kitap yapsam çok satardıKıymetini bilsinler senin
![]()
Berbat Espri Team oluyor başkanımız da o
O niyeyse kendini ciddi sanıyorBerbat Espri Team oluyor başkanımız da o![]()
![]()
En ciddi üye seçilmeye çalışıyor işteO niyeyse kendini ciddi sanıyorbizimde öyle olmamız gerektiğini düşünüyor
bana yakıştıramıyormuş esprileri
hayy papucumun kralı
![]()
"Berbat Espri Takımı" olarak değiştirdim an itibari ile. Türkçe'mizi korumamız lazım, hem ayrıca 2 Türkçe 1 İngilizce kelime çok saçma değil miydi?Berbat Espri Team oluyor başkanımız da o![]()
![]()
Haklısınız başkanım böyle daha iyi olmuş"Berbat Espri Takımı" olarak değiştirdim an itibari ile. Türkçe'mizi korumamız lazım, hem ayrıca 2 Türkçe 1 İngilizce kelime çok saçma değil miydi?
Sanatsal bir tokat. Düzene bir başkaldırı adeta... @Çiğdem- üstat çok yaşa.![]()
@Çiğdem- in ecünnülere açtığı bu savaş kolay kolay bitmeyceek gibi![]()
@eskici @Harunnn60 @Maskeli Fedai sizde buyurun![]()
![]()
Hiç de acımamış ya![]()
Haftanın En Çok Güldüren Mesajları listesine girmek için yapılması gerekenler;
-Çiğdem üzerinden prim kasmak
-Forumdaki üyeler hariç, yalandan nick uydurup etiket yapmak.
@gözlemci nerde o sanatsal konular açtığın günlerin?
Hahahha Aaaa çok güzel vuruyor afferim vllaBen kendimi bıraktım biraz da sen harika gidiyorsunHedefe devam
Bu arada Orlando Bloom'la seni özleşleştirmiştim, yenisine alışmam zor olacak ortak![]()
Ne kadar çok hoşuna gittiğini tahmin edebiliyorumTekrar tekrar izledim o anı![]()
![]()
![]()
@gözlemci 2 gündür gözüme giriyor hele avatarları falan yanı afferim çocuğa güzel bir değişim yaşıyorNe kadar çok hoşuna gittiğini tahmin edebiliyorum![]()
![]()
Hep senin gözünü boyamak için yapıyor bunu itiraf da etti zaten görmedin mi@gözlemci 2 gündür gözüme giriyor hele avatarları falan yanı afferim çocuğa güzel bir değişim yaşıyor![]()
![]()
![]()