Çiğdem'den ecünnülere tokat

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,612
Puanı
861
Son düzenleme:
@Çiğdem- in daha önce ki videodaki işi ecünnül denen varlıklara çelme takmaktı şimdi ise tokadını acımadan geçiriyor :A

Çiğdem'in ecünnülere çelme takdığı video :
https://fav10.net/forum/threads/kedi-hanım-napıyorsunuz.276380/
@vadikızı @destere @Dosi @serhatt @kerem @Forumdash @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @Yiğitt @MEnes @MasacRE-
Sanatsal bir tokat. Düzene bir başkaldırı adeta... @Çiğdem- üstat çok yaşa. :A

Son düzenleme:
Haftanın En Çok Güldüren Mesajları listesine girmek için yapılması gerekenler;
-Çiğdem üzerinden prim kasmak
-Forumdaki üyeler hariç, yalandan nick uydurup etiket yapmak.

@gözlemci nerde o sanatsal konular açtığın günlerin?

Haftanın En Çok Güldüren Mesajları listesine girmek için yapılması gerekenler;
-Çiğdem üzerinden prim kasmak
-Forumdaki üyeler hariç, yalandan nick uydurup etiket yapmak.

@gözlemci nerde o sanatsal konular açtığın günlerin?
Amanın bende nerde kaldın diyordum :A Forumun en ukela ciddi üyesi :A :A

Sen iki gündür beni oyuna getirmeye çalışıyorsun fark etmiyorum sanma :A :F
Sen beni yem ettin önce :A bu arada Çiğdem bir yerde senin ensene oklava indiriyordu hangi konuydu o :A :A kaybettim de :F

Amanın bende nerde kaldın diyordum :A Forumun en ukela ciddi üyesi :A :A

Sen beni yem ettin önce :A bu arada Çiğdem bir yerde senin ensene oklava indiriyordu hangi konuydu o :A :A kaybettim de :F
Aleyna Tilki reşit olmaya hazırlanıyor veya ücretine 5 kat zam yaptı konusuydu orada oklavayı yedim kafama ama sen Musti'yi öne sürerek kurtuldun :A :F

Aa, benim nerem ukala canım? Ben seni sanatınla yüceltmeye çalışıyorum sen ise beni eziyorsun.
Estağfrullah seni ezmek ne haddimize , bu ne zevksizlik dercesine konuyu batırdın :A :A

Hep sanatsal yönümümü konuşturayım hava atar gibi arada gülmekte gerekir :A Bu arada en çok güldüren mesajlara girme gibi bir niyetim yok hatırlatayım istedim :A

Aleyna Tilki reşit olmaya hazırlanıyor veya ücretine 5 kat zam yaptı konusuydu orada oklavayı yedim kafama ama sen Musti'yi öne sürerek kurtuldun :A :F
Hahaaha gözüme çarpmıştı ama kaybettim sonra :F

Estağfrullah seni ezmek ne haddimize , bu ne zevksizlik dercesine konuyu batırdın :A :A

Hep sanatsal yönümümü konuşturayım hava atar gibi arada gülmekte gerekir :A Bu arada en çok güldüren mesajlara girme gibi bir niyetim yok hatırlatayım istedim :A

Hahaaha gözüme çarpmıştı ama kaybettim sonra :F
Tekrar konuya girip tehlikeye girmek istemedin tabi :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd