NEHALİNİZVARSAGÖRÜNDiğer bölümler iyiyce ele geçiricez herkesi
NEHALİNİZVARSAGÖRÜNDiğer bölümler iyiyce ele geçiricez herkesi
Diğer bölümler iyiyce ele geçiricez herkesi
Sen benim kardeşim İlyassın Anamız @xemrexxx yine birbirimizi bulduk @batuhankaralar @serhatt @BullyBöyle bir dizi varmış birde ben de oynuyormuşum. 😱 @Çiğdem-
İlk bölüm etiketler gitmedi diye uyarmıştım seni tekrar etmedin kafan neredeyseSana etiket gitmedi mi ilk bölümde 😱
@xemrexxxSen benim kardeşim İlyassın Anamız @xemrexxx yine birbirimizi bulduk @batuhankaralar @serhatt @Bully
Benim senaryolarım gibi olmuş ben de dizilerimde @xemrexxx'i karı yapardım.Sen benim kardeşim İlyassın Anamız @xemrexxx yine birbirimizi bulduk @batuhankaralar @serhatt @Bully
Etiketlerim hiç gitmiyor zaten, niye olduğunu anlamıyorum MS'den de bu yüzden elendimİlk bölüm etiketler gitmedi diye uyarmıştım seni tekrar etmedin kafan neredeyse
Sen benim kardeşim İlyassın Anamız @xemrexxx yine birbirimizi bulduk @batuhankaralar @serhatt @Bully
Benden böyle iki çirkin şey çıkmaz senaryo hatalı.ss @batuhankaralarBenim senaryolarım gibi olmuş ben de dizilerimde @xemrexxx'i karı yapardım.
Eşkiya izleyen çok kişi yok forumda diye Eşkiyayı olduğu gibi senaryosuna uyarlamış bir de kendim yazıyorum hayalimden diyor @batuhankaralarBenim senaryolarım gibi olmuş ben de dizilerimde @xemrexxx'i karı yapardım.
Bunun neresi Eşkıya'ya benziyor bence @Sherlock değerlendirsinEşkiya izleyen çok kişi yok forumda diye Eşkiyayı olduğu gibi senaryosuna uyarlamış bir de kendim yazıyorum hayalimden diyor @batuhankaralar
Ben bukadar uyarlamayı ilk defa görüyorum direk kopyala yapıştır yapmış diziyi
@xemrexxx
Olduğu gibi koymuşsun diziyi @SherlockBunun neresi Eşkıya'ya benziyor bence @Sherlock değerlendirsin
İlyassssssSen benim kardeşim İlyassın Anamız @xemrexxx yine birbirimizi bulduk @batuhankaralar @serhatt @Bully
Bu senaryonun uzaktan yakından EDHO ile alakası yok, UTC'ye bile daha çok benziyor. Karalama kampanyası yapma bu muazzam diziye. @Çiğdem-
Birebir aynı @batuhankaralarOlduğu gibi koymuşsun diziyi @Sherlock
Bazinga Ünal bey 2 bölümdür onunla Hızır oalrak benim sahnelerim geçiyor oradakı ticaret masası burada MS masası oradan Ünal Hızırı kovmaya çalısıyor buradan bazinga beni ama Hızır gibi masayı ele geçirip insanları Hızır öldürüyor bende öldürmenin karşılığı banlıyorum
Ama eleştirmek amaçlı demiyoruz tabi senaryonu beğendiğimizi söyledik tüm gücümle destek veriyorum daha napayım