- Reaksiyon puanı
- 58,852
- Puanı
- 1,060
Ne demek canım her zamanAhh sizin desteğinizi ödeyemem yarışmacı olmadınızda da yarışmacılar kadar ilgileniyorsunuz @Bully
Ne demek canım her zamanAhh sizin desteğinizi ödeyemem yarışmacı olmadınızda da yarışmacılar kadar ilgileniyorsunuz @Bully
Eline sağlık, güzel ve eğlenceli olmuş. Verdim harikanı
Kardeşini yedim say
Ben kaderimi kendim çiiziyorum,kaderim o yok
Ne demek canım her zaman
Eline sağlık, güzel ve eğlenceli olmuş. Verdim harikanı
bu bölümde banlanmama verdiğim tepki şöyle , tıklayın @mrt-06 @cookies @kerem @vadikızı @batuhankaralar @Masacre- @MEnes @serhatt @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @xBUGRAx @Arslan bey @turkuazz @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Billy Kane @Maskeli Fedai
Bizde seni böyle geberticezbu bölümde banlanmama verdiğim tepki şöyle , tıklayın @mrt-06 @cookies @kerem @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @MEnes @serhatt @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @xBUGRAx @Arslan Bey @turkuazz @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Billy Kane @Maskeli Fedai
o senaristin dizi bitecek diye saçmalaması son bölümlerdeBizde seni böyle geberticez
Geberiyor ya sonuçta sen ona bako senaristin dizi bitecek diye saçmalaması son bölümlerde
bu bölümde banlanmama verdiğim tepki şöyle , tıklayın @mrt-06 @cookies @kerem @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @MEnes @serhatt @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @xBUGRAx @Arslan Bey @turkuazz @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Billy Kane @Maskeli Fedai
Bu hafta yeni bölümde @Çiğdem- 'e şu sahneyi yaşatacağım intikamın acı olacakbu bölümde banlanmama verdiğim tepki şöyle , tıklayın @mrt-06 @cookies @kerem @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @MEnes @serhatt @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @xBUGRAx @Arslan Bey @turkuazz @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Billy Kane @Maskeli Fedai