Tövbe de
O kadar da değil ama kendi çapımda bir şeyler yapıyorumYine yapmışsın şovunu, EDHO'nun senaristlerinden biri olarak alırlar yakında seni diziye.
Onun için tedbirimi aldım en azından 8 bölüm sürecekHurşitte olur da bu dizi o kadar sürmez batu sıkılır 3-4 bölüme
EDHO'yu foruma uyarlamış demek @batuhankaralarHahahah Çok güzel olmuş Ünal bey bazinga ile aramda geçiyor dizi Çakırbeyli olarak masayı oda 2.3. bölümlerde kontrol ediyordu bende 2.bölümden kontrol altına alıyorum.Diziyi bildim için son sahneye şaşırmadım zaten geçen hafta demiştim böyle olacağını ve devamınıda az çok tahmin ediyorum diziyi foruma gerçekten güzel aktarıyor diziyi izlemeyenler anlamıyor olabilir @Bully @mrt-06 @Sherlock
Ve şu konusma sahnesinide gerçekten çok başaırlı yazmış @batuhankaralar dan beklenmeyecek şekilde iyi @serhatt @xemrexxx
xemrexxx: Ay kesin destere melununun ruhu dirildi yoksa forumda niye TWD havası essin dimi kız Çiğdem-
Çiğdem-: Hep bu serhatt'ın yüzünden ben ona gece üstün açık yatma dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi Neyse yoruldum yarışmayı yetiştireceğim diye hasadı da ektim bari seneye çalışayım
serhatt: @xemrexxx Üstüne koriş paçozunu atarım senin destere nereden çıktı be
Çiğdem-: Aaa desteremin ruhunu rahat bırakın ayol geliyor oklava haa
xemrexxx: Rahmetlinin yıldönümünde anadan üryan fotoğrafını bastırıp foruma yükleyeyim de ruhu huzura ersin, ölmeden önce son istek diye helva istiyordu zıkkım yesin
Afişede bayıldım bu arada
Hızırların ticaret masası var Tarık Ünlüoğlu oranın patronu ama Oktay Kaynarca oranın asıl lideri gibi davranıyor onu masadan kovmak istiyorlar ama Hızır Hükümdar oluyor sonundaEDHO'yu foruma uyarlamış demek @batuhankaralar
Yönetimden atılacakken forumu ele geçirdin resmen helal olsun kız Diyaloglar da güzel yazılmış, beğendim ben.
O kadar da değil ama kendi çapımda bir şeyler yapıyorum
Onun için tedbirimi aldım en azından 8 bölüm sürecek
Aradaki 10 gün içinde neler oldu acaba kız yılbaşında foruma darbe yaptıEDHO'yu foruma uyarlamış demek @batuhankaralar
Yönetimden atılacakken forumu ele geçirdin resmen helal olsun kız Diyaloglar da güzel yazılmış, beğendim ben.
Seni Çiğdem'in fedailerinden yapacağım o zamanO zaman iyi Hurşitte geç hemen dahil olayım
Onlara da açıklık getireceksindir artık senarist olarak. İlk bölümün sonunda özel mesaj vardı, başka biri yıldız olacaktı, bu @Çiğdem- cadısı nasıl oldu da ele geçirdi forumu 😱Aradaki 10 gün içinde neler oldu acaba kız yılbaşında foruma darbe yaptı
Seni Çiğdem'in fedailerinden yapacağım o zaman
Kafanda başka bir şey varsa o da olur reis emretsin domaini çökertelimAradaki 10 gün içinde neler oldu acaba kız yılbaşında foruma darbe yaptı
Seni Çiğdem'in fedailerinden yapacağım o zaman
İpuçlarını düşündüğümüzde ters köşeler gayet mümkün, @Çiğdem-'in ne yaptığını bilemeyizOnlara da açıklık getireceksindir artık senarist olarak. İlk bölümün sonunda özel mesaj vardı, başka biri yıldız olacaktı, bu @Çiğdem- cadısı nasıl oldu da ele geçirdi forumu 😱
Onlara da açıklık getireceksindir artık senarist olarak. İlk bölümün sonunda özel mesaj vardı, başka biri yıldız olacaktı, bu @Çiğdem- cadısı nasıl oldu da ele geçirdi forumu 😱
İpuçlarını düşündüğümüzde ters köşeler gayet mümkün, @Çiğdem-'in ne yaptığını bilemeyiz
Aaa Hızır Çakırbeyli tarafıyız sonucta Biz kadromuzu oluşturduk bileKafanda başka bir şey varsa o da olur reis emretsin domaini çökertelim
Sahneye gel @Aserat belki alınacak ama bunu okudum En kısa sürede onunkileri de okuyacağımxemrexxx: Bu sirke suratlı çıldırmış kız ne yapıyorsun sen yılbaşı hediyesi mi verdiler fedöncü mü çıktın sen yoksa
Bomba yapıp seni havaya uçuracam görürsün sen
Bomba yapıp seni havaya uçuracam görürsün sen
Bomba demişken Bombacı Enderde @pompy @batuhankaralar @xemrexxx @BullyOnun adı Hurşit tamam mı
Sana da öyle yedircem Bombaları
Senin adamın olacağıma taş olurum daha iyiSen benim adamımsın
Diğer bölümler iyiyce ele geçiricez herkesiSenin adamın olacağıma taş olurum daha iyi