Bağsuru patlayasıcaİki bölümdür Hızır Ünal sahneleriyle geçiyor Ünal bazinga Hızır ben
Bağsuru patlayasıca
@batuhankaralar Sayemde uzun bir iş tutturucak gibi ortaklığımız ile Tivi10 coşacakAkış gayet iyi , çok başarılı kardeşim eline sağlık @batuhankaralar
Şöhret olunc bizi tanımazsın@batuhankaralar Sayemde uzun bir iş tutturucak gibi ortaklığımız ile Tivi10 coşacak
Forumu ele geçirince bizi tanıman da sen baksana gelen geçen Banlandı@batuhankaralar Sayemde uzun bir iş tutturucak gibi ortaklığımız ile Tivi10 coşacak
Hızır bey kendi ekibine bir şey yapmıyor sizide ekibime katacamForumu ele geçirince bizi tanıman da sen baksana gelen geçen Banlandı
Gelirsem Esra olarak gelir,İlyasın koynuna girerimMübeccel olarak gel diziye
Reis emrindeyiz benden fahri olur bakHızır bey kendi ekibine bir şey yapmıyor sizide ekibime katacam
Tamam İlyasta @FelonGelirsem Esra olarak gelir,İlyasın koynuna girerim
İtinayla ceset taşınırReis emrindeyiz benden fahri olur bak
Ben aşşağıda senin başını yaktımReis emrindeyiz benden fahri olur bak
Hobaa biz fahri dedik ilyas olduk iyimiş
Hobaa biz fahri dedik ilyas olduk iyimiş
Sizi buldum Hurşit felon diğeri serhatt sizden anca bunlar olurŞöhret olunc bizi tanımazsın
Beni bu karaktere mi reva gördün,hainSizi buldum Hurşit felon diğeri serhatt sizden anca bunlar olur
Hurşitte olur da bu dizi o kadar sürmez batu sıkılır 3-4 bölümeSizi buldum Hurşit felon diğeri serhatt sizden anca bunlar olur
Hurşit dinlemiyor reisi o anacı anası ne derse o 🙂 Hayriye kim cookies miNe dersem yapıyorsunuz hem banlanma ihtimalinizde yok @Felon