Hayvanı iyi incelemişsin![]()
@xemrexxx Buzdan yapılma hayvan sanıyordurİyi de kutup ayısı soğuk bir hayvan değil ki. Bulunduğu ortam soğuk sadece.Hayvanın yağları ve vücut sıcaklığı olmasa kutuplarda nasıl yaşayacak. Lütfen biraz fizik bilgisi yaaa.
![]()
Hayvanı iyi incelemişsin![]()
@xemrexxx Buzdan yapılma hayvan sanıyordurİyi de kutup ayısı soğuk bir hayvan değil ki. Bulunduğu ortam soğuk sadece.Hayvanın yağları ve vücut sıcaklığı olmasa kutuplarda nasıl yaşayacak. Lütfen biraz fizik bilgisi yaaa.
![]()
Sen günceli izliyormusun son olaylardan haberin varmı @sokak sanati ?A![]()
Aaa Veliyide unutmayalım favorim o zaten Emir gibiKadir'den nefret ettim. Kara Sevda'da Burak'tan nasıl nefret ediyorsam burada da o oldu. Her şeyi ben bilirim en doğrucu benim karakterleri itici geliyor. Her şey onun etrafında dönüyormuş gibi her şeyi kendine bağlayan aptalca karakterler ilgimi çekmiyor. Ama Cemre, Meral, Kerem ve sarı kafa efsane.![]()
Aaa Veliyide unutmayalım favorim o zaten Emir gibi ?AKerem bu dizide iyi Çukurda sevmiyordum
Sarı kafa dediğin kim Yakup mu ?A
![]()
Yakup senin gibi ele avuca sığmıyor tabi seversin ayollAynen Yakup. En kral karakter o. Taciz olayından dolayı geri plana atıldı ama artık rolü rahat rahat artar.
Veli'nin sahneleride iyi. Seviyorum onuda. Cansız vs bir sürü üst karakter gelecek diziye. Sezon sonuna kadar konu var.![]()
Yakup senin gibi ele avuca sığmıyor tabi seversin ayoll ?ABu cansız Kadirin babası çıkacak gibi yaşıyorsa ondan baskası değildir anneside cansızı duyunca tanıyor gibi yüz ifadesi takındı ?A
![]()
Elçinle Kadire gıcıksın anlaşılanYakup en sevdiğim karakter. Şirret erkek. Tam benim kalemim. Birde soygun esnasında azarlayıp durdu yanındakini iyice dikkatimi çekti.
Kadir ile ilgili hiç bir şey ilgimi çekmiyor![]()
Elçinle Kadire gıcıksın anlaşılan ?ASenin çiftin Yakup ile Meral olsun hastane sahnesinde ona değer verdiğini gördük başta rol yapıyor sanmıstım ama veliyle konusunca tamam dedim ?A
Adem ne olacak bakalım umarım hemen öldürüp bitirmezler konuyu![]()
Birde bu Kadir recep ivedik gibimi konusuyor banamı öyle geliyor@Forumdash
Aman onların ateşinden nolur dumanı bile tüttüremiyorlarKadir ile Zeynepten iğreniyorum. Konuşması hareketleri.
Evet Meral ile Yakup favorim. Cemre ile Keremde çok ateşli maşallah.![]()
Meral ile sahnesini gördünmü
Yalan çıktı dediğinMeral ile sahnesini gördünmü ?A![]()
Yılan Meralin suçu, çocukta suç yokKıskandırıyor Cemreyi ?A![]()
Bildirimin gelmemiş.Son bölüm yine gayet iyiydi bana kalırsa. Arada böyle fazla aksiyonun olmadığı, karakterlerin duygularına odaklanan geçiş bölümleri olacak. Yapacak bir şey yok. Yalnız özellikle son yirmi dakikalık kısım oldukça sağlamdı. Senarist her şeyi en başından planlamış ve dizi o temel plana göre ilerliyor. Reytinglere göre hareket edilmiyor, özellikle Veli'nin ilk bölümde konuştuğu kişinin Adem olduğunun ortaya çıkması ve Adem'in o sahnelerinin önceden çekilmiş olması oldukça iyi bir hareket. Dizinin kurgusunun baya sağlam olduğunu gösteriyor bu tarz şeyler. Bu anlamda son yıllarda yapılmış en iyi Türk dizilerinden birisi kesinlikle, hem tek sezonluk planlandığı için hem bu plana sadık kalındığı için de böyle gidecek gibi sezon sonuna kadar.
Ayrıca Uluç Bayraktar en iyi Türk yönetmenlerden birisi çok net bir şekilde. Bazı çekim açıları ve sahneler oldukça üst düzey ve farklı. Ahmet Katıksız üç hafta boyunca yokluğunu çok hissettirmedi ancak Uluç Bayraktar kesinlikle başka bir seviye.
Kadir'in annesi oldukça zengin ve güçlü bir kadın gördüğümüz kadarıyla. Babası da yaşıyormuş, annesinin bu kadar güçlü olmasının sebebi babasına bağlı bence. Bu yüzden ben de acaba babası Cansız mı dedim ama emin de olamadım. Çünkü Veli, Kadir'in babasına da oğlunun öldüğünü söylemiş. Babası Cansız olsa Veli'nin buna cesaret edebileceğini sanmıyorum açıkçası, çünkü dizinin başından beri görüyoruz ki Cansız çok güçlü bir karakter. Yıllar önce oğlunu kaybetmiş olsa bile bulabilecek güce sahip gibi duruyor. Bence Kadir'in babası Selim'in eski ortağı olabilir. Selim'in Kadir'in annesini tanımasının ve saygı duymasının da mantıklı bir açıklaması olmuş oluyor böylece.
@Çiğdem @MEnes @Dosi @MasacRE
Cansız kim, Kadir'in babası kim, Veli'yle nasıl tanışmış, Kadir'in annesi nasıl o kadar güçlü falan dizide hala çözülmeyi bekleyen çok düğüm var. Diziye de bu roller için çok sağlam oyuncular katılacak muhtemelen. Merakla bekliyoruz yeni bölümleri.![]()
Bildirimin gelmemiş.
Bende yapayım bölüm yorumumu, herzamanki gibi televizyondan izledim ve evet durgun bir bölümdü. Her hafta aynı tempoda beklemek hata zaten. Geçen hafta gibi yine sonlar harikaydı.
Bu dizide beğendiğim nokta her hafta yeni bir gerçek su yüzüne çıkıyor
Ben haftaya bölüm nasıl olacak çok merak ediyorum.Adem'in ölmesini istemem. Kadirle iş birliği yapmasını isterim ama nasıl olur bilemem sonuçta suç işlemiş biri.
Kadir'in babası için şuan bir fikir yürütemiyorum ve Cemre'nin annesi ilede ilgili farklı gerçekler ortaya çıkacaktır zamanla.
Yakup ve arkadaşı acaba paraları alıp tüyerlermi?Sonuçta Adem yanlarında değil, kaçabilirler
ve bende Adem'in o kaza ve soygun zamanındaki sahnelerini beğendim
Orada ya Adem ya Kadir, ikisinden birisi mutlaka vuruldu. Benim tahminim Kadir oraya tek başına gitmez. Müdürün veya Kerem’in işin içinde olduğunu düşünüyorum.
Sarı Kafa Yakup ve kankası iki dakika bile düşünmeden tüyerler oradan, paraları Veli’ye teslim ederler. Sonrasında ne olur bilemiyorum.
Bu arada bu Gürcü isimli karakteri yukarıda yazmamışım, muhtemelen onu da çok sağlam bir oyuncu oynayacaktır. Cansız, Veli ve Selim’in içinde bulundukları yapının farklı elemanları olduğunu duymak ve öğrenmek de dizinin gerçekçiliğin boyutunu arttırıyor bu arada.