Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Ama bu kadını sevmemişler kadirin annesi rolunde :F Yorumlarda uymamış şu peruk ne çıkar onu diyorlar :F:F:F @serhatt @xemrexxx @Forumdash
Kadın iyi oyuncu ya, nesini sevmemişler. :A Anladığımız kadarıyla güçlü bir karakter Kadir’in annesi, öyle bir tipi olması gerekiyor yani. :A
Ben de sevmedim. Normalde Çiğdem de takar yaş mevsuna ama burada görmezden gelmiş nedense cadı :A

Şebnem Sönmez 50, Kıvanç 35 yaşındaymış. Olacak iş mi yani şu kadının Kadir'in annesi olması? :A

148442790666426-haberbuyuk-1000x1000.jpg

Ben de sevmedim. Normalde Çiğdem de takar yaş mevsuna ama burada görmezden gelmiş nedense cadı :A

Şebnem Sönmez 50, Kıvanç 35 yaşındaymış. Olacak iş mi yani şu kadının Kadir'in annesi olması? :A

148442790666426-haberbuyuk-1000x1000.jpg
Oyüzden beyaz perukla hortlağa çevirmişler kadını :A :A :A @Sherlock @xemrexxx @serhatt

Youtubede de işte bunu Kıvanca yakıstırmamıslar anne rolune :F

• Harika
Reactions: Çiğdem
Aaa tabi özellikle böyle ters köşeli dizileri şimdi bu ikinci muhbir sahnesini sen izleyemeden forumda öğrenseydin daha o bölümü izleme anlamı kalmıyor ?A:A

@MEnes @Sherlock Çukuru ne zaman netten izleseler bizim spoilimize maruz kalıyorlardı :F:F:F @xemrexxx @MasacRE
Spoiler HARAMDIR. Lütfen bir daha yapmayın bunu biz sanatsever insanlara. :A
Bir @destere e sahip olamadılar bir de @Doğu ya ?A:A @MEnes @MasacRE Bu ikisi kutuplaşma yapıyor sanırım ?A:A
@destere yoldaşım kayıplara karışmış bize haber vermeden yapmış bunu ne yapabiliriz yani. :A Kutuplaşma bizim tarzımı değil her daim birlik ve beraberlik hakimdir bizim yoldaşlığımızda. :A
Kutup ayıları öpsün @MEnes ve @MasacRE yi :A
Neden başka biri öpmüyor da kutup ayılar öpüyor, belirli bir sebebi var mı, aydınlanmak isterim. :A

Spoiler HARAMDIR. Lütfen bir daha yapmayın bunu biz sanatsever insanlara. :A

@destere yoldaşım kayıplara karışmış bize haber vermeden yapmış bunu ne yapabiliriz yani. :A Kutuplaşma bizim tarzımı değil her daim birlik ve beraberlik hakimdir bizim yoldaşlığımızda. :A

Neden başka biri öpmüyor da kutup ayılar öpüyor, belirli bir sebebi var mı, aydınlanmak isterim. :A
Başkası öperse hararet yaparsınız soğuk bir hayvan öpsün sizi :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes