Dizide boş sahne yok zaten bu kadar kaliteli ve ciddi bir dizi oldundan ergenler aşırı izlemiyor bize güven başlaKararsız kaldım bu diziyi de izleyip izlememe de.
Sen zaten destere ile birlikte bir varsınız bir yoksunuzValla adaşımla beraber ben de giderim tahminen. Şu an ekranlardaki en kaliteli dizi net bir şekilde.
Şu reytingler yükselsin artık ( Haydi )
MUAZZAM FRAGMAN. Aksiyona giriyoruz, sonda gösterilen büyük kavga sahnesi baya iyi duruyor. Uluç Bayraktar şovunu yapmış gibi duruyor. Kıvanç tekme atarken aklıma Kuzey geldi direkt. Bölüme dair beklentim iyice arttı.
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash
This is ÇUKUR <•••>
MUAZZAM FRAGMAN. Aksiyona giriyoruz, sonda gösterilen büyük kavga sahnesi baya iyi duruyor. Uluç Bayraktar şovunu yapmış gibi duruyor. Kıvanç tekme atarken aklıma Kuzey geldi direkt. Bölüme dair beklentim iyice arttı.
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash
Ayak kaldırırken düşücek gibiydi bilemiyorum. Sahneyi ikiden fazla çektiyse
Belki içmiştirAyak kaldırırken düşücek gibiydi bilemiyorum. Sahneyi ikiden fazla çektiyse
Kıvanc'ımız yapmaz öyle şey. Bunun kadar efendi birisi varsa o da Çağatay'dırBelki içmiştir
Hapiste olması gereken kişi mi ayollKıvanc'ımız yapmaz öyle şey. Bunun kadar efendi birisi varsa o da Çağatay'dır
Öyle bişey yokHapiste olması gereken kişi mi ayoll
Hhaha @xemrexxx çok attı o fotoları zamanında 😕😕😕 İçerde den önce sevmiyordum zaten ama marifet kendini sevdirmekteÖyle bişey yokal izle kim bu çocukTorbacı olmaktan kurtardık
Kusma emojisi vardı eskidenHhaha @xemrexxx çok attı o fotoları zamanında 😕😕😕 İçerde den önce sevmiyordum zaten ama marifet kendini sevdirmekte
İyi ki yok midem bulanmasın gece geceKusma emojisi vardı eskidenİşte ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?