Sil ağzının suyunu pis cadı
Sil ağzının suyunu pis cadı
@serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati bir de çatlaması için @Forumdash ı etiket edelimKimlerin diziyi izlediğini bilmiyorum, kalan kişileri sen etiketlersin.@Çiğdem-
Duydun mu sesi???
Gece gece bulunduğun şehir uyanmış gürültüdenDuydun mu sesi???![]()
Ahahahaha geçen Kıvan ile Elçinin aşık emek için ugraşmışlar baya diye yakınıyordum. Bu bölüm dizi leş gibi aşka sarmişGece gece bulunduğun şehir uyanmış gürültüden![]()
![]()
![]()
Hiç bir şey bulamıyorsan Vel Cevher var ayoll Vartolu gibi fenomen olmaya yakınlaştı şimdidenAhahahaha geçen Kıvan ile Elçinin aşık emek için ugraşmışlar baya diye yakınıyordum. Bu bölüm dizi leş gibi aşka sarmişÜstüne cullanarak adam dövmek mi kaldı
Sen İçerde'de aksiyona doymus birisisin nasıl katlanacaksın Emrah'ın üstüne cullanarak kapişmasını
![]()
Neyi fenomen Allah aşkına? Dillere sakız olacak bi söz mü söylemiş?Hiç bir şey bulamıyorsan Vel Cevher var ayoll Vartolu gibi fenomen olmaya yakınlaştı şimdiden![]()
![]()
![]()
Hiç bir şey bulamıyorsan Vel Cevher var ayoll Vartolu gibi fenomen olmaya yakınlaştı şimdiden![]()
![]()
![]()
Yine parlaklari dışında da kabaracak birini bulmuş dizide artık ölümüne savunurNeyi fenomen Allah aşkına? Dillere sakız olacak bi söz mü söylemiş?Yada abartili bi hareketi mi var? Adam dümdüz kötüyü oynuyor işte abartmayın
![]()
Yalnız koku geldi mi adaşım. Ben pek sevmedim o kokuyu. Niye silahla boğuşma ve kimin vurulup vurulmadığı gizemi klişesine girdiler ki, klişe resmen. Umarım sahnede fragmanda durduğu gibi klişe durmaz.
Yalnız koku geldi mi adaşım. Ben pek sevmedim o kokuyu. Niye silahla boğuşma ve kimin vurulup vurulmadığı gizemi klişesine girdiler ki, klişe resmen. Umarım sahnede fragmanda durduğu gibi klişe durmaz.Bölüm yine muazzam olacaktır ama fragman pek tatlı durmamış o sahne yüzünden.
![]()
Sen de haklısın bu leş izleyici kitlesini çekmek için bu yollara başvurmak zorunda kalabiliyor adamlar.Fragmanın böyle olduğunu tahmin ediyorum adaşım, bölüm böyle değildir. Ancak mevcut reyting sisteminden ve izleyici kitlesinden dolayı böyle fragmanlar vermek zorundalar. O yüzden pek kızamıyorum.![]()
Sen de haklısın bu leş izleyici kitlesini çekmek için bu yollara başvurmak zorunda kalabiliyor adamlar.Tek derdim bölümler klişe ve komediye dönmesin Çukur'da olduğu gibi. Sırf izleyici çekmek için, reyting çekmek için öz senaryosunu değiştirme yoluna başvurmasınlar.
![]()
Ona o tiple veli yakışır ancakYine parlaklari dışında da kabaracak birini bulmuş dizide artık ölümüne savunur@Sherlock @serhatt @Harunnn60 @MasacRE-
Veli gebertir bu cadolozuOna o tiple veli yakışır ancak![]()
Yine parlaklari dışında da kabaracak birini bulmuş dizide artık ölümüne savunur@Sherlock @serhatt @Harunnn60 @MasacRE-
Ona o tiple veli yakışır ancak![]()
Veli bence @Forumdash ı gebertmeli acilen yorumlarını ona gösterelimNeyi fenomen Allah aşkına? Dillere sakız olacak bi söz mü söylemiş?Yada abartili bi hareketi mi var? Adam dümdüz kötüyü oynuyor işte abartmayın
![]()