Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Aynen öyle adaşım resmen çoğu şeye bakışımız benzer. :A Ben de özlemişim. İnternetten sansürsüz olsa var ya... Offf ki ne of. Ha bir de işin garip yanı ben bu diziyle yıllardır yapmadığım şeyi yaptım. Haftalık Show Canlı yayınından seyrediyorum diziyi, düşün ne kadar önemsiyorum. En son Leyla ile Mecnun'u haftalık canlı yayından izliyordum. :A

KEŞKEEEEEEEE. Keşke internetin özgür ortamında olsaydı bu dizi. Ortaya çıkacak olan şeyi hayal etmek bile güzel olurdu. :A

Adaşım resmen uzun süre sonra kaliteli bir yerli dizi görünce evladımız gibi sahiplendik. Ben de mümkünse canlı, değilse bile ertesi günün hemen sabahından izliyorum diziyi. Büyük keyif alıyorum izlerken tıpkı senin gibi. :A

Televizyonda olabilir ama internette sansür olması gerçekten çoooook kötü adaşım. Hele ki Kıvanç küfür konusunda yardırırken. :A

Adaşım resmen uzun süre sonra kaliteli bir yerli dizi görünce evladımız gibi sahiplendik. Ben de mümkünse canlı, değilse bile ertesi günün hemen sabahından izliyorum diziyi. Büyük keyif alıyorum izlerken tıpkı senin gibi. :A

Televizyonda olabilir ama internette sansür olması gerçekten çoooook kötü adaşım. Hele ki Kıvanç küfür konusunda yardırırken. :A
Kesinlikle resmen hasret kalmışız böyle bir seviyeye. Ben bu diziden sonuna kadar alabileceğim hazzı almaya bakıyorum gerisi önemsiz. :A

İnternette sansür... bu konuya büyük laflar etmiştim zamanında bidaha girip canımı sıkmak istemiyorum. :A

@Sherlock adaşım ben uykuya gidiyorum saat baya geç oldu. Gitmeden bir kıyap geçip Toygar Işıklı adlı dahiden çıkan muazzam sanat eserini bırakıp gidiyorum. Birleşme tadında muazzam bir müzik bence. Onun biraz daha hareketli versiyonu. :)

İşte bu zehirli ok adaşım, yapma bunu. Toygar Işıklı gerçekten müzik konusunda bu ülkenin zirvesidir. Bu dizinin de her müziği muazzama yakın. Zaten bana göre Birleşme bu ülkede yapılmış olan en iyi dizi müziğidir. Onu geçebilen bir müzik henüz yapılmadı. Bu müzik, onun seviyesine gerçekten yakın ama. Hatta dediğin gibi onun bir tık hareketlisi gibi. :)

Kesinlikle resmen hasret kalmışız böyle bir seviyeye. Ben bu diziden sonuna kadar alabileceğim hazzı almaya bakıyorum gerisi önemsiz. :A

İnternette sansür... bu konuya büyük laflar etmiştim zamanında bidaha girip canımı sıkmak istemiyorum. :A

Altına imzamı atarım adaşım. En iyisi senin formülünü uygulamak zaten, sansürü göz ardı ederek yolumuza devam edeceğiz artık. :A

Zihninden geçenleri okuyabiliyorum adaşım, onları sansürleyemiyorlar. :A

Zaten Selim Gür ve Veli'nin başında biri var konuşmalarından bunu anlıyoruz. O patronlar araları bozulursa ilerde olabilir bu dediğin. Ve ilk cümlene katılıyorum dizide her karakterin bir önemi var. Bu da yan karakterlerin bile bir şeylere etki ettiğini gösteriyor. Eğer bir sanat içeriğinde ana karakterlerin yanında yan karakterler de hikayeye iyi yedirilip büyük önem arz ediyorsa o dizi asla basit bir dizi değildir. :D
Ezel zaten her karakterin bir hikayesi oldu için sevildi :A Bu dizide de her karaktere bir hikaye yaratılmış :A

Şu büyük patron artık Barış Falay olsada rahat etsek :A :A :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE- @Forumdash

Ne analizi anlamadım? Kenan ile Kıvancı bir tutacak kadar sıyırmadım:A Kenanın kalibresi Halit Ergenç, Kıvanc'ın kalibresi Burak dicem de gömmuş olcam adamı:F Adam rakipsiz yani:X
Kıvancı bu diziyle şuan rakipsiz yorumları yapılıyor diziye oyüzden üvey evlat bakıyorsun bence :A :A :A

Her işi ezel benzetme cabaları gınağa getirdi:A Gelmeyecek öyle dizi:A Gerçi 2.sezon benim için berbattı ama TR dizi sektörünü ataga kaldırı:A
Ezeli sen yokluğunda tekrar bitirdim 57 bölümlerden sonra tefo ölene kadar 65 kadar yaklasık bir 10 bölüm gerçekten izlenmeyecek seviyelerde ve sanırım ozamanlar düştü :A Bade falan yatak sahneleri konusulan bir dizi sürecindeydi son 7 bölüm falan toparlanıyor ama iş işten geçmişti sanırım :A :A :A

Kıvancı bu diziyle şuan rakipsiz yorumları yapılıyor diziye oyüzden üvey evlat bakıyorsun bence :A :A :A
soşıl midia abartısı ne beklersin :A Bi kere Sangu'yla Kıvancı sevgili etmek için uydurulan senaryo nedir yaa:F Diziyi fancıklara göre ayarlamişlar:F Burdan pay biç kimlere hizmet ediyor:X

Ezeli sen yokluğunda tekrar bitirdim 57 bölümlerden sonra tefo ölene kadar 65 kadar yaklasık bir 10 bölüm gerçekten izlenmeyecek seviyelerde ve sanırım ozamanlar düştü :A Bade falan yatak sahneleri konusulan bir dizi sürecindeydi son 7 bölüm falan toparlanıyor ama iş işten geçmişti sanırım :A :A :A
Benim için en berbat dönemler Ramiz'leri eski sahnelerine flash yapmalarıydı. Bi kaç bölüm tadımlık cek tmm anlarım ama her hafta nerdeyse dizinin yarısı onlarla geçiyordu. Bayık bayık. Bi de her hafta ters köşe layı sıkmıştı. AAA demek böyleymiş diye şaşirmıyordum bile:X

Benim için en berbat dönemler Ramiz'leri eski sahnelerine flash yapmalarıydı. Bi kaç bölüm tadımlık cek tmm anlarım ama her hafta nerdeyse dizinin yarısı onlarla geçiyordu. Bayık bayık. Bi de her hafta ters köşe layı sıkmıştı. AAA demek böyleymiş diye şaşirmıyordum bile:X
O hikaye tuttu ama Ramizin gençliğinin sahnelerini film gibi toplamışlar izliyorlar :A :A :A

soşıl midia abartısı ne beklersin :A Bi kere Sangu'yla Kıvancı sevgili etmek için uydurulan senaryo nedir yaa:F Diziyi fancıklara göre ayarlamişlar:F Burdan pay biç kimlere hizmet ediyor:X
Aaa bu arada yukarıda dediğine katılıyorum bencede Kenanın tek rakibi kaç yaşına gelirse gelsinler Halit onlarıda Tarkan Musti gibi görüyorum hep kıvançta onlardan sonra 3.kişi olarak geliyor yine müzikten örnek verirsek Serdar bey @xemrexxx :A :A :A

Şuan genç jenerasyonda Aras ile sizin zibidi Çağatay yarışıyor :A Burak hanzosuda arafta kalmış gibi boşlukta tek başına takılıyor işte Kenan Doğulu gibi :F :F :F

O hikaye tuttu ama Ramizin gençliğinin sahnelerini film gibi toplamışlar izliyorlar :A :A :A
Allah'ın kroları yobazları izliyor sonra sağda solda beylik lafları ağızlarına sakız ediyorlar:A Bence topluma kötü örnekti. Ramizin gençliğini oynayan nerde biliyorsundur.

Aynı şey Cukur için de geçerli:X Millet onlara özeniyor. Çarpişma'da Allah'tan pek öyle malzeme yok:X İşte Kıvancın rolünün abartılı oynaması haricinde:X

Aaa bu arada yukarıda dediğine katılıyorum bencede Kenanın tek rakibi kaç yaşına gelirse gelsinler Halit onlarıda Tarkan Musti gibi görüyorum hep kıvançta onlardan sonra 3.kişi olarak geliyor yine müzikten örnek verirsek Serdar bey @xemrexxx :A :A :A

Şuan genç jenerasyonda Aras ile sizin zibidi Çağatay yarışıyor :A Burak hanzosuda arafta kalmış gibi boşlukta tek başına takılıyor işte Kenan Doğulu gibi :F :F :F
Benzetmeler:F:F Burak benim için nötr etkisiz eleman değer görmuyorum kimseyle:A Kıvancın ciddi anlamda rakibi yok ama ne zaman bakımından ne de oyunculuğu ne de tipi:A

Allah'ın kroları yobazları izliyor sonra sağda solda beylik lafları ağızlarına sakız ediyorlar:A Bence topluma kötü örnekti. Ramizin gençliğini oynayan nerde biliyorsundur.

Aynı şey Cukur için de geçerli:X Millet onlara özeniyor. Çarpişma'da Allah'tan pek öyle malzeme yok:X İşte Kıvancın rolünün abartılı oynaması haricinde:X
Aaa kötü örnekte haklısın ama türk halkıda dizilere çok bağlanıyor izle kapat :A Supernaturalda Tanrıya kadar ne konular işlendi çeyreği bizim ülkede olsa savaş çıkardı :A :A :A