Sen yaşayacan mıikinizi hatta üçünüzü de gebertse çok iyi olur Seni @Forumdash ı ve @xemrexxx cücesini
Sen yaşayacan mıikinizi hatta üçünüzü de gebertse çok iyi olur Seni @Forumdash ı ve @xemrexxx cücesini
Kıvanç ve Alperenle birlikte yaşayacam evetSen yaşayacan mı
Bu da bitcekmiş. Nöbet dizisi gelcekmiş yerine öyle diyorlarÇarpışma - 6. Bölüm Sneak Peek:
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash
Bu da bitcekmiş. Nöbet dizisi gelcekmiş yerine öyle diyorlar
Ben başlayacaktım ama bu final haberleri tadımı kaçırdı.sen izliyormuydun?
Yok artık Ne alaka dizileri mi yorumluyor gökyuzu haritasına bakarakBen başlayacaktım ama bu final haberleri tadımı kaçırdı.
Bir tane kadın var Twitter da astroloji uzmanı sanırım Amerikalı . bazı şeyleri biliyor bakalım bunu bilecek mi .
Kadın gerçekten bildi bazı şeyleri aslında hiç inanmam böyle şeylere ama :S neyse pc ye geçince ayrıntılı anlatırım çarpışma Ocak ayında bitecek dedi hadi bakalım bekliyorumYok artık Ne alaka dizileri mi yorumluyor gökyuzu haritasına bakarak
Yeni projeleri de anlatsınKadın gerçekten bildi bazı şeyleri aslında hiç inanmam böyle şeylere ama :S neyse pc ye geçince ayrıntılı anlatırım çarpışma Ocak ayında bitecek dedi hadi bakalım bekliyorum
Yeni bölüm 2 gün sonra, kadının dediği tutmayacak yani.
Yeni projeleri de anlatsın
Hazirana kadar sürsün 1 yıldı zaten anlaşmamız derler ama önceden biterse yayından kalkmış olur @MEnes de kalpten gider @serhatt @SherlockYok la sanmam sene sonunu bulur