Akşam bu bölüm hakkında bir çözümleme yapacağım. Değişik teoriler ve gizemler var dizi hakkında.
İpin ucu biraz kısa olsunAkşam bu bölüm hakkında bir çözümleme yapacağım. Değişik teoriler ve gizemler var dizi hakkında.
Belli olmaz yine uzun olabilir kendime engel olamayabilirim.İpin ucu biraz kısa olsun
Reyting ne oldu acaba bakmadımBelli olmaz yine uzun olabilir kendime engel olamayabilirim.
Yükselmiş tüm gruplarda. Ab ve Abc'de 3. olmuş Total'de 8. olmuş. Umut verdi bu durum bana.Reyting ne oldu acaba bakmadım
Ohh ohh iyi @Harunnn60 bir uzaylı kadın bulmuş yıldızlar gezegenler birşeyler konuşuyor anlamadım Diziyi bitirmeye çalısıyorlarYükselmiş tüm gruplarda. Ab ve Abc'de 3. olmuş Total'de 8. olmuş. Umut verdi bu durum bana.
Kimse bu diziyi bitiremez güçleri yetmez. Uluç Bayraktar'ın dizisi bu saygı duyacaklar. Adam destan yazıyor efsane bir iş yapıyor resmen...Ohh ohh iyi @Harunnn60 bir uzaylı kadın bulmuş yıldızlar gezegenler birşeyler konuşuyor anlamadım Diziyi bitirmeye çalısıyorlar
Oranlar zaten kötü değil ama Çukur gibimi bekliyorlardı acaba reytingiKimse bu diziyi bitiremez güçleri yetmez. Uluç Bayraktar'ın dizisi bu saygı duyacaklar. Adam destan yazıyor efsane bir iş yapıyor resmen...
Çukur gibi olamaz bu dizinin reytingleri bu deneklerle. Bizim ülkede kaliteli dizilerin reytingleri az olur her zaman.Oranlar zaten kötü değil ama Çukur gibimi bekliyorlardı acaba reytingi
Kadın Ocakta bitecek dedi hadi en geç Şubat olsunOhh ohh iyi @Harunnn60 bir uzaylı kadın bulmuş yıldızlar gezegenler birşeyler konuşuyor anlamadım Diziyi bitirmeye çalısıyorlar
Ufak Tefek Ecünnülerinin intikamını herifinden çıkarma sende otur izleKadın Ocakta bitecek dedi hadi en geç Şubat olsun
Zaten hep diyorum bu dizi ciddi bir dizi oldundan ergenler izlemiyor Ama zaten 1 yıllıktı diye duyurdular yanı hazirandan önce bitirmeleri çok saçma ve yazık olurÇukur gibi olamaz bu dizinin reytingleri bu deneklerle. Bizim ülkede kaliteli dizilerin reytingleri az olur her zaman.
Ben bu halinden memunum, ergenlerin izlememesi tercihimdir. Dizi ciddiliğe ve tek bir boş sahnesinin olmamasına devam etsin, oh mis.Zaten hep diyorum bu dizi ciddi bir dizi oldundan ergenler izlemiyor Ama zaten 1 yıllıktı diye duyurdular yanı hazirandan önce bitirmeleri çok saçma ve yazık olur
Bencede hain herif