Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Dizi cok iyi ilerliyor, bazi kisiler flashbackler oldugu zaman zap yapiyor fakat gayet yerinde bence. Sonucda anlatilmasi gereken olaylar var. Zaten Veli ve Kadir gecmisi tam olarak anlatildi, dizi simdi basliyor diye biliriz. Reytingler de yukselmis zaten, 1-2 hamleyle 8+ gelir. Fakat bu hamle kesinlikle kaliteyi dusuren hamle olmamali.

Ben bu halinden memunum, ergenlerin izlememesi tercihimdir. Dizi ciddiliğe ve tek bir boş sahnesinin olmamasına devam etsin, oh mis. :A
Artık Aksiyonu malesef komediyle izlemeyi seçiyorlar İçerde buna çok büyük öncülük yapmıştır ve Çukur ile devam ediyor bu 2 dizi malesef izleyenlere çok kötü örnek oldu :A :A :A @xemrexxx @Forumdash @kerem @serhatt

Yok o imkansız. Belki Adem falan olabilir ama sanmıyorum. Farklı biri çıkacak.:D
Aaa vlla sürekli Velinin tarafından konuşuyor seni bitiricek diyor suçlu olan sensin diyor Kadire :A Avukatın isminide vermek istemedi Veliyi her lafı açıldığında kolluyor gibi Kadire karşı savunuyor sürekli :A :A :A

Dizinin yorum konusuna giremiyordum kaç gündür spoiler yememek için, arkadaş bu nasıl bir bölümdü?

Adaşımın dediği gibi resmen destan yazmışlar, bir tane bile boş sahne yoktu bölümde. @MEnes Özellikle Kadir ve Veli'nin geçmişinin tam olarak anlatıldığı sahne neydi öyle be. Onur Saylak ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu, Uluç Bayraktar'ın muazzam yönetmenliği ve senaristin hiç bir detayı atlamaması. Muazzam bir bölümdü tek kelimeyle. Diziden hala Ezel'den aldığım tadın benzerini alıyorum, uzun zamandır böyle ciddi ve boş sahnesi olmayan bir yerli dizi izlememiştik. @Çiğdem-

Aaa vlla sürekli Velinin tarafından konuşuyor seni bitiricek diyor suçlu olan sensin diyor Kadire :A Avukatın isminide vermek istemedi Veliyi her lafı açıldığında kolluyor gibi Kadire karşı savunuyor sürekli :A :A :A

Bölümü izlerken aklıma geldi açıkçası, eğer öyle bir ters köşe yaparlarsa gerçekten muazzam olur. Diğer polislerden birisi çıkarsa yine altını muazzam dolduracaklar ve şaşıracağız muhtemelen ama Müdür'ün, Veli'nin adamı çıkması çok başka şaşırtır. :A Müdür dışında benim o konuda pek tahminim yok açıkçası zaten, şu ana kadar hiçbir polis renk vermedi. Herhangi bir açığını da görmedik hiç birinin. Gerçi belki bir detay falan vermişlerdir o konuyla ilgili ama ben izlerken gözüme herhangi bir şey çarpmadı. :A

Adaşım, sen de detaycı bir izleyicisin. Biz çözümleme bekliyoruz en uzunundan. :A @MEnes

Cemre senin Kara Sevda'dan da favorin zaten. :A Gerçi orada Burak hariç herkesi seviyordun. :A

Favorim Emir Zeynep Nihan Asu'du sırasıyla. Karakterin bir anda ters köşeleri çok iyiydi yoksa kadın iyi oynamıyor pek.:A
En iyi Emir Nihan oynuyordu. Beni oyunculuk çok etkiliyor.:bhr: Burak gördüğüm en kötü oyuncu. Kıvanç'ta abartılı halleri ile onun yolundan gidiyor.:A

Bu dizide Kıvanç çok abartılı oynuyor. Doğal olsa biraz daha iyi. Kerem'in kardosunu Tacizci çocuk güzel oynuyor. Cemre'nin ailede çok iyi oynuyor. Onur Saylak muhteşem zaten.:D

Favorim Emir Zeynep Nihan Asu'du sırasıyla. Karakterin bir anda ters köşeleri çok iyiydi yoksa kadın iyi oynamıyor pek.:A
En iyi Emir Nihan oynuyordu. Beni oyunculuk çok etkiliyor.:bhr: Burak gördüğüm en kötü oyuncu. Kıvanç'ta abartılı halleri ile onun yolundan gidiyor.:A

Bu dizide Kıvanç çok abartılı oynuyor. Doğal olsa biraz daha iyi. Kerem'in kardosunu Tacizci çocuk güzel oynuyor. Cemre'nin ailede çok iyi oynuyor. Onur Saylak muhteşem zaten.:D

Melisa Aslı’da ilk haline göre çok gelişti, iki sezon Hilal Saral’la çalışmasının etkisi büyük tabii. :A Kaan ve Neslihan çok iyi oyuncular zafen ya, özellikle Neslihan’ın oyunculuğunu izlerken etkileniyorum baya. :A

Kıvaç’la Burak kıyaslanamaz bence ya. Kıvanç çok geliştirdi kendini, Burak öyle değil. O ışığı da vermiyor pek zaten. :A Efecan Şenolsun’dan bahsediyorsun sanırım, “Brom” diye diye dolaşan. :A O baya iyi oynuyor, tacizci olarak anılıyor ama o olayda masummuş sanırım. Ama bizim ülkede adının anılması bile yeterli o tarz bir şeyle. :A

Dizinin en iyi oyuncusu net Onur Saylak zaten, döktürüyor. Ailesinin katledildiğini gördüğü, tepki verdiği an falan muazzamdı.

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking