Siz bile teori yapabiliyorsaniz dizi çöptürAkşam bu bölüm hakkında bir çözümleme yapacağım. Değişik teoriler ve gizemler var dizi hakkında.
Siz bile teori yapabiliyorsaniz dizi çöptürAkşam bu bölüm hakkında bir çözümleme yapacağım. Değişik teoriler ve gizemler var dizi hakkında.
Bana 'bile' derken... Gülemedim 'bile'. Ve Çarpışma çöp öyle mi, buna gülmeyi bırak tepki bile veremiyorum...Siz bile teori yapabiliyorsaniz dizi çöptür
Kanın dondu galibaBana 'bile' derken... Gülemedim 'bile'. Ve Çarpışma çöp öyle mi, buna gülmeyi bırak tepki bile veremiyorum...
Siz bile teori yapabiliyorsaniz dizi çöptür
Aman o kendisine baksın ayollBana 'bile' derken... Gülemedim 'bile'. Ve Çarpışma çöp öyle mi, buna gülmeyi bırak tepki bile veremiyorum...
Artık Aksiyonu malesef komediyle izlemeyi seçiyorlar İçerde buna çok büyük öncülük yapmıştır ve Çukur ile devam ediyor bu 2 dizi malesef izleyenlere çok kötü örnek oldu @xemrexxx @Forumdash @kerem @serhattBen bu halinden memunum, ergenlerin izlememesi tercihimdir. Dizi ciddiliğe ve tek bir boş sahnesinin olmamasına devam etsin, oh mis.
Çarpişmaya da buluşacaktr çünkü Kıvancın karısının 40'ı geçmemiştirArtık Aksiyonu malesef komediyle izlemeyi seçiyorlar İçerde buna çok büyük öncülük yapmıştır ve Çukur ile devam ediyor bu 2 dizi malesef izleyenlere çok kötü örnek oldu @xemrexxx @Forumdash @kerem @serhatt
Hem de ne donma, daha önce hiç bu kadar donmamıştı desem yeter sanırım.Kanın dondu galiba
Bir doktora git ölçüm yapsınHem de ne donma, daha önce hiç bu kadar donmamıştı desem yeter sanırım.
Zor kendime geldim ama neyse ki şuan iyiyim.Bir doktora git ölçüm yapsın
Aaa vlla sürekli Velinin tarafından konuşuyor seni bitiricek diyor suçlu olan sensin diyor Kadire Avukatın isminide vermek istemedi Veliyi her lafı açıldığında kolluyor gibi Kadire karşı savunuyor sürekliYok o imkansız. Belki Adem falan olabilir ama sanmıyorum. Farklı biri çıkacak.
Aaa vlla sürekli Velinin tarafından konuşuyor seni bitiricek diyor suçlu olan sensin diyor Kadire Avukatın isminide vermek istemedi Veliyi her lafı açıldığında kolluyor gibi Kadire karşı savunuyor sürekli
Kerem ile Cemre yakıyor ortalığı.
Meral > Eyşan oldu artık
Cemre senin Kara Sevda'dan da favorin zaten. Gerçi orada Burak hariç herkesi seviyordun.
Favorim Emir Zeynep Nihan Asu'du sırasıyla. Karakterin bir anda ters köşeleri çok iyiydi yoksa kadın iyi oynamıyor pek.
En iyi Emir Nihan oynuyordu. Beni oyunculuk çok etkiliyor. Burak gördüğüm en kötü oyuncu. Kıvanç'ta abartılı halleri ile onun yolundan gidiyor.
Bu dizide Kıvanç çok abartılı oynuyor. Doğal olsa biraz daha iyi. Kerem'in kardosunu Tacizci çocuk güzel oynuyor. Cemre'nin ailede çok iyi oynuyor. Onur Saylak muhteşem zaten.