Dizide boş sahne yok zaten bu kadar kaliteli ve ciddi bir dizi oldundan ergenler aşırı izlemiyor bize güven başlaKararsız kaldım bu diziyi de izleyip izlememe de.![]()
Sen zaten destere ile birlikte bir varsınız bir yoksunuzValla adaşımla beraber ben de giderim tahminen. Şu an ekranlardaki en kaliteli dizi net bir şekilde.![]()
Şu reytingler yükselsin artık ( Haydi )
MUAZZAM FRAGMAN. Aksiyona giriyoruz, sonda gösterilen büyük kavga sahnesi baya iyi duruyor. Uluç Bayraktar şovunu yapmış gibi duruyor. Kıvanç tekme atarken aklıma Kuzey geldi direkt. Bölüme dair beklentim iyice arttı.
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash
This is ÇUKUR <•••>
MUAZZAM FRAGMAN. Aksiyona giriyoruz, sonda gösterilen büyük kavga sahnesi baya iyi duruyor. Uluç Bayraktar şovunu yapmış gibi duruyor. Kıvanç tekme atarken aklıma Kuzey geldi direkt. Bölüme dair beklentim iyice arttı.
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash
Ayak kaldırırken düşücek gibiydi bilemiyorum. Sahneyi ikiden fazla çektiyse
Belki içmiştirAyak kaldırırken düşücek gibiydi bilemiyorum. Sahneyi ikiden fazla çektiyse![]()
Kıvanc'ımız yapmaz öyle şey. Bunun kadar efendi birisi varsa o da Çağatay'dırBelki içmiştir![]()
Hapiste olması gereken kişi mi ayollKıvanc'ımız yapmaz öyle şey. Bunun kadar efendi birisi varsa o da Çağatay'dır![]()
Öyle bişey yokHapiste olması gereken kişi mi ayoll![]()
![]()
![]()
Hhaha @xemrexxx çok attı o fotoları zamanında 😕😕😕 İçerde den önce sevmiyordum zaten ama marifet kendini sevdirmekteÖyle bişey yokal izle kim bu çocuk
Torbacı olmaktan kurtardık
Kusma emojisi vardı eskidenHhaha @xemrexxx çok attı o fotoları zamanında 😕😕😕 İçerde den önce sevmiyordum zaten ama marifet kendini sevdirmekte![]()
![]()
![]()
İyi ki yok midem bulanmasın gece geceKusma emojisi vardı eskidenİşte ondan