dolaptaşım kader ortağım bana eşek dediBaksen resti de çekmiş
dolaptaşım kader ortağım bana eşek dediBaksen resti de çekmiş
Yok canım o öyle şey dermi hiçç @Çiğdem- nasıl sen eşşek dersindolaptaşım kader ortağım bana eşek dedi
desin desin yeterki dolaba girsin
Bu hafta yayınlayacğaım sonra ara vereceğim girdin girdin bu hafta sonra bekle dur 2 haftadesin desin yeterki dolaba girsinboşver şimdilik herşeye razıyızdolaba girdikten sonra ben öcümü alırım)
bu hafta çok çalışmam lazım çoookBu hafta yayınlayacğaım sonra ara vereceğim girdin girdin bu hafta sonra bekle dur 2 hafta
Ama yerinde sayıyorsun halenbu hafta çok çalışmam lazım çoook)
senin senaryona bir arkidiş 1 puan vermiş, kim acaba çekemiyor seniAma yerinde sayıyorsun halen
Anamm yeni gördüm 😱 o 1 puan veren kişinin eli kalem tutuyormu acaba merak ettim veya okuması yoktur şaşı beşidir ne alaka 1 puan yuhh yaniii
de get melun.ss
kesin kıskançın biridirAnamm yeni gördüm 😱 o 1 puan veren kişinin eli kalem tutuyormu acaba merak ettim veya okuması yoktur şaşı beşidir ne alaka 1 puan yuhh yaniii😱
tahmin yürüttümde get melun.ss
senaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştirkesin kıskançın biridirreytingi görünce krize girmiş vatandaş
olabilir çok sinirlenmiş vatandaş hadi beğenmedi diyelim 3 ver 5 ver 1 neyin nesisenaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştir
Bencede kriz hep neden oldu birinin tatlı krizi gibi kıskançlık krizi var sanırımkesin kıskançın biridirreytingi görünce krize girmiş vatandaş
tahmin yürüttüm
@pompy senin mi parmağın var yoksa 😱senaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştir
pompy nin günahıı almayın bu işin içinde emre var kesinliklehayır ben 10 verdim @gözlemci
ben konuya puan vereli 5 gün oldu 1 puanı bugün vermişler daha demin gördüm
Şimdi sövelimde bari kimse ortaya çıksınpompy nin günahıı almayın bu işin içinde emre var kesinlikle
ben konuya puan vereli 5 gün oldu 1 puanı bugün vermişler daha demin gördüm
bide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğenŞimdi sövelimde bari kimse ortaya çıksınLan ben o 1 puanı verenin dıttttt
Eğer o bile 1 verdiyse oklavalrı bir zahmet kendisine geçrisinbide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen)
dolaptaşım kader ortağım bana eşek dedi
hayırrr eşşek değilsin dedim kurtarırsın sen manasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?