Kaçırmışım ben bunu hay allah2008 dizisi cnm nasıl hatırlamıyorsun
Bundaki sebep neydi peki? hayır bu dizi kaç bölüm sürdü _ _?
Kaçırmışım ben bunu hay allah2008 dizisi cnm nasıl hatırlamıyorsun
mehmet ali erbil çok çapkın bir adam kandırdığı kızlardan birisi büyü yapıyor buna yabancı bir dizinin çakmasıydı bu dizi türk yapımı değil yanı yabancı bir diziden kopyaydıKaçırmışım ben bunu hay allah
Ben hangi gezegendeymişim bu yayınlanırken şuanda şoka girdim titreme geldi bana 😱mehmet ali erbil çok çapkın bir adam kandırdığı kızlardan birisi büyü yapıyor buna yabancı bir dizinin çakmasıydı bu dizi türk yapımı değil yanı yabancı bir diziden kopyaydı
kanal 1 baslamıstı ama hadi o kanalı bilmiyorum desen bile sonradan fox tvde yeni bölümleri yayınlandı 2008 2009 gibi fox tv kanalında olan bir diziyi bilmemen şaşırtıcıBen hangi gezegendeymişim bu yayınlanırken şuanda şoka girdim titreme geldi bana 😱
Kanal 1 i bilmeyen mi var onu biliyom dizii bilmiyom aaa kendime iki çift tokat atmam lazım gelemedim kendimekanal 1 baslamıstı ama hadi o kanalı bilmiyorum desen bile sonradan fox tvde yeni bölümleri yayınlandı 2008 2009 gibi fox tv kanalında olan bir diziyi bilmemen şaşırtıcı
hahah gell cnm ben çakayım 1 tane kadın eli herşeye çaredirKanal 1 i bilmeyen mi var onu biliyom dizii bilmiyom aaa kendime iki çift tokat atmam lazım gelemedim kendime
ben sihirli annem ruhsar acemi cadı bezbek ne var ne yok selena izlemişimdir bu kaçmış küçükken çok merakım vardı ama şimdi yok eskiden ne izlerdim bee hey gidi günler heyy@gözlemci 26 bölüm sürmüş benim en fazla uzun sihirli dizi seyretme maceramdaki en kısası budur
Baksen yok ben almıyım thanks kendimi sirkktim şimdi düzeldimhahah gell cnm ben çakayım 1 tane kadın eli herşeye çaredir
hahha kısmet değilmiş vlla cnm başınıza kaldım işte1 saat yoktum neler olmuşş
ayolll @Çiğdem- foruma renk kattın , birde gidiyordun forumdan sözde
ne kadar üzüldüm )hahha kısmet değilmiş vlla cnm başınıza kaldım işte
daha çok ördek derlerhahha birşey olmaz cnmmm sana helal olsun derler vlla örnek davranıs
hahahaha ördek kafalı birşeysin zaten hahahne kadar üzüldüm )
daha çok ördek derler
nerden biliyon resmimi görmedinki hem brad pitbull ördek kafalımı ?hahahaha ördek kafalı birşeysin zaten hahah
hahaha doğru pitbul it kafalı olması lazımdı hahahnerden biliyon resmimi görmedinki hem brad pitbull ördek kafalımı ?
istanbulda her gördüğün brad pitbull kılıklıya oklavayla saldırma benim farkım var tarzım var )hahaha doğru pitbul it kafalı olması lazımdı hahah
evet görmedim ama istanbula geliyorum ben yazları ordada karşıma çıkarsın nede olsa heryerden çıkıyorsunya hahah
hahah saldırıcam vlla elbet birinden biri sen çıkıcaksın bulana kadar önüme geçene geçiririm oklavayıistanbulda her gördüğün brad pitbull kılıklıya oklavayla saldırma benim farkım var tarzım var )
öyle karambole dalarsan bana ulaşana kadar başını belaya sokarsın ben kurtardım paçayı )hahah saldırıcam vlla elbet birinden biri sen çıkıcaksın bulana kadar önüme geçene geçiririm oklavayı
aaa eşşek değilsinya cnm başım belaya girerse gelir bir zahmet kurtarırsın beni nolucak yanıöyle karambole dalarsan bana ulaşana kadar başını belaya sokarsın ben kurtardım paçayı )
belki eşeğim ona buna oklava geçirirken banamı güvendin )aaa eşşek değilsinya cnm başım belaya girerse gelir bir zahmet kurtarırsın beni nolucak yanı
Baksen resti de çekmişbelki eşeğim ona buna oklava geçirirken banamı güvendin )