dolaptaşım kader ortağım bana eşek dediBaksen resti de çekmiş![]()
dolaptaşım kader ortağım bana eşek dediBaksen resti de çekmiş![]()
Yok canım o öyle şey dermi hiçç @Çiğdem- nasıl sen eşşek dersindolaptaşım kader ortağım bana eşek dedi![]()
desin desin yeterki dolaba girsin
Bu hafta yayınlayacğaım sonra ara vereceğim girdin girdin bu hafta sonra bekle dur 2 haftadesin desin yeterki dolaba girsinboşver şimdilik herşeye razıyız
dolaba girdikten sonra ben öcümü alırım
)
bu hafta çok çalışmam lazım çoookBu hafta yayınlayacğaım sonra ara vereceğim girdin girdin bu hafta sonra bekle dur 2 hafta![]()
Ama yerinde sayıyorsun halenbu hafta çok çalışmam lazım çoook)
senin senaryona bir arkidiş 1 puan vermiş, kim acaba çekemiyor seniAma yerinde sayıyorsun halen![]()
Anamm yeni gördüm 😱 o 1 puan veren kişinin eli kalem tutuyormu acaba merak ettim veya okuması yoktur şaşı beşidir ne alaka 1 puan yuhh yaniii
de get melun.ss
kesin kıskançın biridirAnamm yeni gördüm 😱 o 1 puan veren kişinin eli kalem tutuyormu acaba merak ettim veya okuması yoktur şaşı beşidir ne alaka 1 puan yuhh yaniii😱
tahmin yürüttümde get melun.ss
senaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştirkesin kıskançın biridirreytingi görünce krize girmiş vatandaş
![]()
olabilir çok sinirlenmiş vatandaş hadi beğenmedi diyelim 3 ver 5 ver 1 neyin nesisenaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştir![]()
Bencede kriz hep neden oldu birinin tatlı krizi gibi kıskançlık krizi var sanırımkesin kıskançın biridirreytingi görünce krize girmiş vatandaş
tahmin yürüttüm![]()
@pompy senin mi parmağın var yoksa 😱senaryoyu kıskandıysa dmeek ki pompy 1 point vermiştir![]()
pompy nin günahıı almayın bu işin içinde emre var kesinliklehayır ben 10 verdim @gözlemci
ben konuya puan vereli 5 gün oldu 1 puanı bugün vermişler daha demin gördüm
Şimdi sövelimde bari kimse ortaya çıksınpompy nin günahıı almayın bu işin içinde emre var kesinlikle
ben konuya puan vereli 5 gün oldu 1 puanı bugün vermişler daha demin gördüm![]()
bide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğenŞimdi sövelimde bari kimse ortaya çıksınLan ben o 1 puanı verenin dıttttt
![]()
Eğer o bile 1 verdiyse oklavalrı bir zahmet kendisine geçrisinbide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen)
dolaptaşım kader ortağım bana eşek dedi![]()
hayırrr eşşek değilsin dedim kurtarırsın sen manasında