Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Kaçırmışım ben bunu hay allah :(

Bundaki sebep neydi peki? hayır bu dizi kaç bölüm sürdü _ _?
mehmet ali erbil çok çapkın bir adam kandırdığı kızlardan birisi büyü yapıyor buna yabancı bir dizinin çakmasıydı bu dizi türk yapımı değil yanı yabancı bir diziden kopyaydı :F

mehmet ali erbil çok çapkın bir adam kandırdığı kızlardan birisi büyü yapıyor buna yabancı bir dizinin çakmasıydı bu dizi türk yapımı değil yanı yabancı bir diziden kopyaydı :F
Ben hangi gezegendeymişim bu yayınlanırken şuanda şoka girdim titreme geldi bana 😱

Ben hangi gezegendeymişim bu yayınlanırken şuanda şoka girdim titreme geldi bana 😱
kanal 1 baslamıstı ama hadi o kanalı bilmiyorum desen bile sonradan fox tvde yeni bölümleri yayınlandı 2008 2009 gibi fox tv kanalında olan bir diziyi bilmemen şaşırtıcı :F

kanal 1 baslamıstı ama hadi o kanalı bilmiyorum desen bile sonradan fox tvde yeni bölümleri yayınlandı 2008 2009 gibi fox tv kanalında olan bir diziyi bilmemen şaşırtıcı :F
Kanal 1 i bilmeyen mi var :F onu biliyom dizii bilmiyom aaa kendime iki çift tokat atmam lazım gelemedim kendime :(

@gözlemci 26 bölüm sürmüş benim en fazla uzun sihirli dizi seyretme maceramdaki en kısası budur
ben sihirli annem ruhsar acemi cadı bezbek ne var ne yok selena izlemişimdir bu kaçmış küçükken çok merakım vardı ama şimdi yok :D eskiden ne izlerdim bee hey gidi günler heyy

hahah gell cnm ben çakayım 1 tane kadın eli herşeye çaredir :F
Baksen yok ben almıyım thanks :) kendimi sirkktim şimdi düzeldim :F

hahaha doğru pitbul it kafalı olması lazımdı hahah :F
evet görmedim ama istanbula geliyorum ben yazları ordada karşıma çıkarsın nede olsa heryerden çıkıyorsunya hahah :kiki::kiki:
istanbulda her gördüğün brad pitbull kılıklıya oklavayla saldırma:) benim farkım var tarzım var :))