Eşşek ten daha ağırı söylenir ama eşşek denmez ve dememişsindehayırrr eşşek değilsin dedim kurtarırsın sen manasında
ben ona lafın gelişi öyle denirya yoksa kötü bir niyetim yoktu tabikide
Eşşek ten daha ağırı söylenir ama eşşek denmez ve dememişsindehayırrr eşşek değilsin dedim kurtarırsın sen manasında
Eğer o bile 1 verdiyse oklavalrı bir zahmet kendisine geçrisin Kimsnein gözünün yaşına bakmam!!! Onurum kırıldı
aaaa yok artık benden şüphelenmekte ne oluyor ben spor haberlerinden anlamadım halde bile @kvp-medya destek amaçlı 10 veriyorum gözlemci senaryolarınada 10 veriyorum hatta yayınlanır yayınlanmaz ilk ben 10 veriyorum bunada ilk ben vermiştimbide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen )
gözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy )))hayırrr eşşek değilsin dedim kurtarırsın sen manasında
aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist ))Eşşek ten daha ağırı söylenir ama eşşek denmez ve dememişsinde
Bilirim bilmezmiyim hep @destere beni agza getiriyor bende çok safım gaza hemen gelirim kusra bakmaaaaa yok artık benden şüphelenmekte ne oluyor ben spor haberlerinden anlamadım halde bile @kvp-medya destek amaçlı 10 veriyorum gözlemci senaryolarınada 10 veriyorum hatta yayınlanır yayınlanmaz ilk ben 10 veriyorum bunada ilk ben vermiştim
hahahah tamam cnm zaten küss değildikki seninde alınmıcağını bliyorumda duygu sömürüsü yapıyorsungözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy )))
aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist ))
inanma valla seni işletiyor ? hep böyledir bu kız laf aramızda )Bilirim bilmezmiyim hep @destere beni agza getiriyor bende çok safım gaza hemen gelirim kusra bakma
Ben ki sizi bir araya getirmeye çalışan kişi vallaha ayıp!!! siz birlikte olun diye diziyi ne hale getirdimgözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy )))
aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist ))
ben küslüğü çoktan unuttum zaten sadece barışma kısmında öüpüşüp barışma seansı var ya heyecan bastı beni )hahahah tamam cnm zaten küss değildikki seninde alınmıcağını bliyorumda duygu sömürüsü yapıyorsun
dolaba girmemle çıkmam bir oldu keşke hiç sokmasaydın duygularımızla oybadın kız orda ben dışarda öyle malak gibi kaldıkBen ki sizi bir araya getirmeye çalışan kişi vallaha ayıp!!! siz birlikte olun diye diziyi ne hale getirdim
Yok artık @Çiğdem- öyle biri değildir kendimden bile şüphe ederim ama ondan değilinanma valla seni işletiyor ? hep böyledir bu kız laf aramızda )
harbi bu olabilir mi acaba? @Maskeli Fedai nedir işin aslı haaa??gerçekten bu 1 puanı veren kim bilmiyorum maskeli fedai dicem @gözlemci
Sen çıktın ben mi çıkarttım snei sen dedin burası ter kokuyor çıkıyım bende iyi tamam ama katile yakalanma dedimdolaba girmemle çıkmam bir oldu keşke hiç sokmasaydın duygularımızla oybadın kız orda ben dışarda öyle malak gibi kaldık
Olurmu olur valla aynen heaa şimdi çıranı yaktım @destere
hahaha ayol çocuk diziye girdim diye seviniyordu ortadan 2ye ayırmışsın çocuğu pompy bile bukadar vahşete yer vermiyor çocuk üzülmüş belliki 🙂🙂Yok artık @Çiğdem- öyle biri değildir kendimden bile şüphe ederim ama ondan değil
harbi bu olabilir mi acaba? @Maskeli Fedai nedir işin aslı haaa??
herkes birbirini suçluyor gül ağalar puslu havaları sever @xemrexxx kıs kıs gülüyordur bir taarfıyla bizi birbirine düşürmek için vermiştir o puanı başkası olamaz )
evet ortada ikiye ayırma işi gerçekten vahşiceydi bari dilim dilim kesseydi )hahaha ayol çocuk diziye girdim diye seviniyordu ortadan 2ye ayırmışsın çocuğu pompy bile bukadar vahşete yer vermiyor çocuk üzülmüş belliki 🙂🙂
hayırr @xemrexxx değildir çok kişilikli bir çocuktur oo sen güldüğüme bakmaherkes birbirini suçluyor gül ağalar puslu havaları sever @xemrexxx kıs kıs gülüyordur bir taarfıyla bizi birbirine düşürmek için vermiştir o puanı başkası olamaz )
evet ortada ikiye ayırma işi gerçekten vahşiceydi bari dilim dilim kesseydi )
ne demiş bana yine o şopar .sshayırr @xemrexxx değildir çok kişilikli bir çocuktur oo sen güldüğüme bakma
hahah 1 puan vermiş diyor gözlemciyene demiş bana yine o şopar .ss
sana dopkek dediler ben seni savunuyordum canla başla )ne demiş bana yine o şopar .ss
yine kabak benim başımamı patladı )
herşey beklenir o gülperiden dünden beri kötü kötü süzüyor sayfayı )hahah 1 puan vermiş diyor gözlemciye