Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Eğer o bile 1 verdiyse oklavalrı bir zahmet kendisine geçrisin :F Kimsnein gözünün yaşına bakmam!!! :bağır: Onurum kırıldı :(
bide @Çiğdem- çıkıyormuş oklavalardan oklava beğen :))
aaaa yok artık benden şüphelenmekte ne oluyor ben spor haberlerinden anlamadım halde bile @kvp-medya destek amaçlı 10 veriyorum gözlemci senaryolarınada 10 veriyorum hatta yayınlanır yayınlanmaz ilk ben 10 veriyorum bunada ilk ben vermiştim :bhr::bhr:

aaaa yok artık benden şüphelenmekte ne oluyor ben spor haberlerinden anlamadım halde bile @kvp-medya destek amaçlı 10 veriyorum gözlemci senaryolarınada 10 veriyorum hatta yayınlanır yayınlanmaz ilk ben 10 veriyorum bunada ilk ben vermiştim :bhr::bhr:
Bilirim bilmezmiyim hep @destere beni agza getiriyor bende çok safım gaza hemen gelirim :) kusra bakma :(

gözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy :))))

aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist :)))
hahahah tamam cnm zaten küss değildikki seninde alınmıcağını bliyorumda duygu sömürüsü yapıyorsun :F

gözüm yaşardı valla bana kıyamayacağını biliyordum hadi sarışıp öpüşüp barışalım o zaman ayyy :))))

aramıza giremezsin boşuna çırpınma pis senarist :)))
Ben ki sizi bir araya getirmeye çalışan kişi vallaha ayıp!!! :) siz birlikte olun diye diziyi ne hale getirdim :F

dolaba girmemle çıkmam bir oldu keşke hiç sokmasaydın duygularımızla oybadın kız orda ben dışarda öyle malak gibi kaldık :)
Sen çıktın ben mi çıkarttım snei sen dedin burası ter kokuyor çıkıyım bende iyi tamam ama katile yakalanma dedim :F

aaaa @destere ye inanma asıl @gözlemci zaten kendisi 1 puan verildi diyince 1 puan çıktı ortaya kesin kendisi verdi :F
Olurmu olur valla aynen heaa şimdi çıranı yaktım @destere :F

Yok artık @Çiğdem- öyle biri değildir kendimden bile şüphe ederim ama ondan değil :F

harbi bu olabilir mi acaba? @Maskeli Fedai nedir işin aslı haaa?? :bağır::bağır:
hahaha ayol çocuk diziye girdim diye seviniyordu ortadan 2ye ayırmışsın çocuğu pompy bile bukadar vahşete yer vermiyor çocuk üzülmüş belliki 🙂🙂

aaaa @destere ye inanma asıl @gözlemci zaten kendisi 1 puan verildi diyince 1 puan çıktı ortaya kesin kendisi verdi :F
herkes birbirini suçluyor gül ağalar puslu havaları sever:) @xemrexxx kıs kıs gülüyordur bir taarfıyla :) bizi birbirine düşürmek için vermiştir o puanı başkası olamaz :))

hahaha ayol çocuk diziye girdim diye seviniyordu ortadan 2ye ayırmışsın çocuğu pompy bile bukadar vahşete yer vermiyor çocuk üzülmüş belliki 🙂🙂
evet ortada ikiye ayırma işi gerçekten vahşiceydi bari dilim dilim kesseydi :))

herkes birbirini suçluyor gül ağalar puslu havaları sever:) @xemrexxx kıs kıs gülüyordur bir taarfıyla :) bizi birbirine düşürmek için vermiştir o puanı başkası olamaz :))

evet ortada ikiye ayırma işi gerçekten vahşiceydi bari dilim dilim kesseydi :))
hayırr @xemrexxx değildir çok kişilikli bir çocuktur oo sen güldüğüme bakma :F